Ce faci de Revelion? Vrei la Mare? Vrei la Soare?
(Dec 2017)
   654 vizite  0 comentarii   

  Da, ai citit bine! Anul acesta, urmând tradiția petrecerilor de Revelion din anii trecuți, Stadio – Restaurant cu Atrium îți promite pentru 2018 și mai multă distracție! Au pregătit un Beach Party, în care au recreat atmosfera de la mare, pe care o iubești atât de mult...

............................................citeste tot

O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   896 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   1.448 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   11.396 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   1.143 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   980 vizite  1 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   665 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   1.001 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   1.100 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   556 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   714 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   629 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   1.097 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.321 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.226 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   4.573 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   709 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.506 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   669 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   1.221 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   545 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   1.238 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   661 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   439 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   596 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

S-a deschis restaurantul lui Joseph Hadad



(Apr 2013)
8.500 Vizualizarivizualizari
6 Comentariicomentarii

 

Joi seara, pe 25 aprilie, am fost la lansarea noului restaurant al lui Joseph Hadad, fostul chef de la Casa Vernescu, care se cheama Joseph, sau, mai intreg, Joseph by Joseph Hadad.

Aflat intr-o zona frumoasa, aproape de Piata Charles de Gaulle, intr-o casa cu parfum de epoca, restaurantul are o terasa eleganta. Locul este cunoscut, inainte au fost Arcade si Mercado acolo, care n-au rezistat prea mult, din pacate.

Evenimentul a fost placut, ne-am simtit bine. Am vazut lume multa din show-biz, afaceri, fotbal, multi se cunoasteau intre ei, credem ca merg des la evenimente mondene – suntem curiosi sa vedem cati vor deveni clienti obisnuiti ai locului.

La intrare  am fost intampinati de  fete zambitoare care ne-au oferit sampanie de doua feluri, iar  Joseph Hadad isi saluta prietenos oaspetii; terasa s-a animat pe masura ce mai soseau altii si altii. Intrucat pe invitatie se facea referire la aducerea tuturor simturilor ascutite ale gustului, lumea a profitat si a pus la bataie alaturi de papilele gustative si  gusturile vestimentare, reflectate in tinute business, smart casual, rochii de seara, sport.

Anticipand aglomeratia, gazdele au optat pentru mese inalte, la care se sta in picioare, iar chelnerii forfoteau cu platouri in care aveau tasting menu. Am gustat foie gras, carpaccio de vita, sushi, friptura de vitel cu sos de nuci, crema de ciocolata, toate foarte bune.

La plecare, indiferent de tinuta, pozitie sociala, faima, avere, toata lumea a primit cadou cate un sort elegant de bucatarie inscriptionat cu numele restaurantului si semnatura chef-ului, pe care noi il vom face cadou la randul nostru, pentru ca, pana sa ne apucam de gatit serios, mergem sa mancam la restaurant (CC & CG).

*


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Am fost curioasa sa ajung sa mananc la restaurantul lui Hadad. Auzisem multe despre acest bucatar, plus ca am profitat de ocazie sa mai ies in locuri noi.
Pe scurt, meniul destul de pretentios , frumos prezentat si dupa 15 minute de privit am decis, un preparat pe baza de linte si ceva fructe de mare. Sincera sa fiu ma gandeam ce a fost in mintea mea, insa… cand a venit primul fel … linte cu nero di sepia di ceva fructe de mare… deci am crezut ca mor, daca nu eram la dieta as fi mancat inca 10 portii. Nu stiu de ce, dar tot ce pot sa spun …imi venea sa ling farfuria… si vorbim de linte, care de cele mai multe ori iti strapezeste dintii. Bravo domnule Hadad, ai talent , n-am ce zice. cu siguranta mai vin, printre orele de sala, delicios…pur si simplu delicios, m-ai cucerit, daca nu eram maritata te luam acasa.

Reply

Dincolo de notorietatea pe care orice tip de emisiune TV o aduce protagonistilor, Joseph nu mai are nevoie de prezentare sau aprecieri! Pasiunea vorbește prin gust la el!
Iar ceea ce face este mai mult decat arta! Este iubire!

Este adevarat ca realizezi asta dupa ce ai deschis usile restaurantelor lumii, dupa ce chefi cu stele Michelin ți-au încântat mai mult sau mai puțin papilele, dupa ce apreciezi un fel de baza sau un desert diferit de cum o făceai inainte de o … aproape cultura a gustului!…

Am așteptat de mulți ani deschiderea acestui restaurant, nu pentru ca nu se mânca bine la Casa Vernescu ci pentru ca mult mai intim “gateste omul la casa lui!”

Așa cum in afara tarii stim gustul supei de ciuperci din “Prego”, sau Black Cod din restaurantele “Nobu”, sau lobsterul de la “Spicy Route” si cand ajungem in anumite locuri abia asteptam resavuram si sa oferim papilelor adevărate petreceri… la București gustul pentru care inchizi ochii si numeri clipele îl gasesti la Joseph!

Iti mulțumim ca existi!

Reply

Pustiu si dezolant loc,cat despre chief Hadad sincer nu as putea inghiti nimic facut de mainile lui…prea multa infatuare care da ‘miros’mancarii!!

Reply

Inca o restaurant mort-nascut cu un chef care o cap pra mare si un orgueil demesuree,scump,service sub nivel si decor du gust forte prost
mai bine va duc la alte restaurant…
as bon entendeurs
Sylvain

Reply

NISTE LABAGII ,care nu fac doi bani in tara lor, ar mai trebui sa mai iasa prin lume sa vada ce inseamna un restaurant adevarat.Prost gust din start, tablou imens la intrare cu chef ,dar cine te crezi nene presedintele Chinei.pestele nu se pune peste legume, unde ai invatat asta chef ,sau ai vrut sa faci un fishburger.Romania trezestete ca altfel o sa disparem ca rasa ,cu toti ratatii astia care ne au invadat.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 5 = ten