Schimbari fresh in meniurile restaurantelor din Bucuresti

5 Mai 2017 | News

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.

 

Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-au mai trecut pragul.

Produsele light pe baza de peste, fructe de mare, salatele, preparate delicioase fara gluten si combinatiile surprinzatoare sunt doar cateva dintre modificarile pe care le veti intalni aici.

 

In noul meniu de vara veti regasi in continuare delicioasele Scoici proaspete, aduse de la Marea Neagra si gatite dupa reteta lui Chef Scarlatescu, insa alaturi de acestea apar si preparate inedite, in combinatii savuroase, ce va vor incanta papile gustative. Daca treceti pragul restaurantului de pe Calea Floreasca nr 55, trebuie neaparat sa incercati o combinatie aparte: File-ul de somon cu piure de lamaie si inghetata de homar.

 

Poza somon cu inghetata de homar

File de somon cu piure de lamaie si inghetata de homar – 300 gr – 64 lei

 

Va plac fructele de mare? Puteti opta pentru o salata gustoasa cu baby caracatita, tentacule de calamar, rucola, rosii cherry si ardei iute!

Baby caracatita & tentacule de calamar

Salata cu baby caracatita, tentacule de calamar, rucola, rosii cherry si ardei iute – 300 gr – 42 lei

 

Iubitorii de carne de vita se pot rasfata cu un Muschi-ul de Vita cu sos de Zmeura si Capsuni, in timp ce, cei care prefera preparatele pe baza de peste pot incerca File-ul de Ton cu Sparanghel si sos de Grapefruit Roz.

 

Muschi de vita cu sos de zmeura

Muschi de Vita cu sos de Zmeura si Capsuni  300 gr – 74 LEI

Pe langa acestea, vegetarienii, dar si cei care au intoleranta la gluten, pot lua cina linistiti la restaurantul de pe Floreasca 55 pentru ca in meniu se gasesc si preparate speciale pentru ei.

 

Salata vegetariana cu spanac, cus cus si zmeura

Salata vegetariana cu baby spanac, cus cus si zmeura – 190 gr – 24 lei

 

 

Spaghettini din hrisca cu vita si trufe

SPAGHETTINI din hrisca cu vita si trufe (fara gluten) – 300 gr – 42 lei

 

Noutati veti gasi si la categoria deserturi! Trebuie sa incercati inghetata cu OREO sau pe cea vegana cu fistic!

Inghetata cu Oreo

Inghetata cu OREO – 140 gr – 17 lei

 

Acestea sunt doar cateva dintre noile preparate de la Chefs Experience, cu siguranta noul meniu merita explorat…mai ales acum cand s-a deschis si terasa!

Vezi meniu: goo.gl/IBkli9