Scoici versus burgeri – cine va castiga acest meci gustos?

7 aprilie 2016 | Noutati

Burgerii, fara dubii, au castigat hectare de teren in materie de preferinte ale bucurestenilor atunci cand ies la masa. S-a creat un adevarat razboi de unde se gasesc cei mai buni burgeri in oras si din ce in ce mai multe restaurante au inceput sa introduca burgerul in meniu sau sa-l reinventeze in diverse retete.

Daca burgerul are o pozitie clara in mintea si apetitul bucurestenilor, scoicile, cumva fix in coltul culinar opus, nu si-au definit un loc clar pe harta placerilor cautate in Bucuresti. De aceea, restaurantul Chefs Experience s-a gandit sa aduca aceste 2 preparate fata in fata si sa sune gongul pentru un meci gustos.

Event

Mai multe despre meci:

Ai vazut vreodata un meci de box intre Scoici si Burger? In fiecare duminica, la Chefs, somonul din Bun Salmon Burger va concura cu Prosecco-ul din scoici, iar curcanul din Turkey Baby Burger se va lupta cu sosul de scoici care si-a format echipa cu Vinul alb, Smantana proaspata si Patrunjelul.

Scorul meciului de box va fi contorizat cu ajutorul tabelei de marcaj, iar cel mai gustos adversar va fi desemnat câstigator la finalul rundelor. Esti invitat sa faci parte din juriu si sa-ti creezi echipa cu cei dragi.

Duminica esti asteptat la Sunday Scoici vs. Burgers, poti veni imbracat in perechea preferata de jeansi si te poti bucura de diverse preparate din scoici, dar si burgeri speciali, cum ar fi cel cu chifla neagra cu Nero di sepia, somon si coriandru. Pentru cei care adora mancarea picanta restaurantul depe Floreasca 55 a pregatit Suicide burger, un burger cu chifla rosie, tabasco, peperoncino murat si sos de hrean.
Ti-am facut pofta? Afla detalii aici.

 

 

 

Participantii la meci: 

Echipa burger:

Black Bun Salmon Burger

Turkey Baby Burger

Suicide Beef Burger (foarte picant)

Burgers la metru

 

Echipa scoici:

Scoici by Chef Scarlatescu

Scoici in sos prosecco

Tagliatelle fresh cu scoici

Salata aperitiv in scoici

 

Detalii eveniment.

Voi cine credeti ca va castiga?