Se redeschide Acuarela Bufet

22 octombrie 2015 | Noutati

Acuarela Bufet, bistro-ul central cu diverse mancaruri urbane si spatiu de afisare pentru artisti, se redeschide sambata aceasta cu un vernisaj. Despre eveniment aflam mai multe direct de la echipa locului:

Sambata, 24 octombrie, de la 12:00, redeschidem portile Acuarela Bufet cu vernisajul „The artivist’s guide on making the world a better place”. Echipati de toamna cu un meniu nou, va intampinam cu o expozitie care interpreteaza problemele globale prin sculptura, arta digitala, pictura sau ilustratie.

_P4A9032
Asociatia Culturala Imbold organizeaza de Art Weekend la Acuarela Bufet expozitia „The artivist’s guide on making the world a better place”- o modalitate artistica de a aduce in vedere problemele globale actuale de la schimbari climatice, la importanta egalitatii de gen, pace si securitare sau asistenta umanitara.

 

blue, bouquet, chrysanthemum, colorful, foxtail, pink, poppy, red flowers

Expozitia „The artivist’s guide on making the world a better place” are loc in cadrul Anului European pentru Dezvoltare 2015, o initiativa a Comisiei Europene menita sa atraga atentia asupra unor teme de interes global si sa promoveze eforturile europene pentru combaterea saraciei.
In Romania, Anul European pentru Dezvoltare 2015 este finantat de Comisia Europeana si de Ministerul Afacerilor Externe si este implementat de Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare – Centrul Regional pentru Europa si Asia Centrala. Mai multe informatii despre Anul European pentru Dezvoltare 2015 gasiti aici.

Artisti:
Andrei Argaetic, George Rosu, Raluca Bararu, Marian Mardare, Alina Anca, Loreta Isac, Nehotarat Alexandru, Victor Fota, Lartist

Curator – Andrei Argaetic

Detalii eveniment

Despre Acuarela Bufet:

Acuarela Bufet e un spatiu artistic, o casa colorata cu un design aparte unde se serveste mancare din categoria „urbana”. Burgeri, turtite cu diverse umpluturi, supe la pranz si preparate speciale pe care le gasiti in cadrul evenimentelor culinare gazduite aici. Acuarela Bufet este un spatiu dedicat nefumatorilor, in toata casa fumatul fiind interzis.

_P4A8828