Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live

31 martie 2017 | Noutati

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca.

Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara moldoveneasca: cu muzica romaneasca populara si de petrecere interpretate live si “Uai, ce mai bucate!”, pregatite cu gust si dibacie de Restaurantul Interbelic. Despre eveniment, mai multe mai jos.

seara moldoveneasca

 

Dumneaei, Moldova cozonacilor, a manastirilor, a parjoalelor, a razesilor, a borsurilor, a sarmalutelor, a cetatuilor, a poalelor in brau, a vinurilor, a marilor cronicari, este tinutul vocalelor dulci cu gust de eternitate.

Ca la fiecare seara culinara @Restaurant Interbelic, vom completa povestea noasta gastronomica cu una oenologica. Restaurant Interbelic va asteapta cu un bogat meniu de bauturi fine si vinuri de soi, alese de prin podgoriile noastre.

Muzica live:

Atmosfera de petrecere va fi asigurata de invitatii nostri speciali, artisti iscusiti: Stelian Petcu şi Formaţia Mirific, alaturi de invitaţii lor.

Uai, avem bucate ca-n Moldova:

Starter:

Jumari
Toba
Sorici
Slaninuta afumata
Salata de cartofi cu pastrav afumat
Salata de beouf (la cererea publicului☺)
Branzeturi mixte
Parjoale
Gradinele

Borş de Crap moldovenesc
Fel principal:

Pui manastiresc (pui, mix de ciuperci , smantana)
Mai Tatuca (rasol de porc)
Tochitura macelareasca
Sarmalute in foi de vita

Desert:

Poale-n brau
INFO & REZERVARI:
Veti avea MENIUL ALL YOU CAN EAT la 65 lei de persoana. [Pretul nu include bauturile.]
Masa se va servi la bufet incepand cu ora 19.30
Copiii pana la 10 ani au 50% reducere!

Accesul se face pe baza de rezervare, in limita locurilor disponibile.
Rezervarile se confirma la TEL 0744 826 145 sau 0724 722 722 sau 0763.77.99.88 (rezervari evenimente, nunţi, botezuri, petreceri).

Detalii eveniment.