Seri de jazz & blues la Red Angus Steakhouse

19 iunie 2013 | Noutati

Din 20 iunie, Red Angus Steakhouse ii aşteapta pe toti iubitorii de jazz&blues in Centrul istoric, pe strada Franceza, la numarul 56, cu un program menit sa imbogateasca intreaga experienta oferita oaspetilor sai. In fiecare saptamana, de joi pana sambata, incepand cu ora 20:00, trupa Marcian Petrescu si Trenul de Noapte se va afla pe scena Red Angus Steakhouse si va sustine concerte pentru toti cei care apreciaza muzica de calitate.

Marcian Petrescu este cel mai cunoscut cantaret roman la muzicuta, pasiunea lui incepand inca din anul 1996. In 2000, impreuna cu Florin Bejan, a infiintat trupa Trenul de Noapte, care a ramas pana astazi singura trupa din Romania care abordeaza genul harmonica blues. In ultimii ani, trupa a concertat alaturi de celebrii muzicieni americani, Sugar Blue si Charlie Musselwhite.

Responsabil pentru acordurile fine ale chitarei, care il va acompania pe Marcian Petrescu, este Rares Totu, un indragostit de muzica. Rares Totu a fost declarat Cel mai bun chitarist al anului 1987 in Romania si Cel mai bun chitarist al anului 1992 in Ungaria, fiind, in continuare, unul dintre cei mai apreciati muzicieni ai Romaniei.

Trupa Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte va fi formatia rezidenta a localului Red Angus Steakhouse din Centrul Vechi şi va sustine concerte live in fiecare saptamana, de joi pana sambata, incepand cu ora 20:00.

(comunicat de presa)


*******