Bistro & Catering Nana Natural Food (inchis)

Vizualizari 7.065 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 11 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Emanoil Porumbaru 28, BUCURESTI


021.313.00.35, 0752.206.689

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt50924

A fost in Ion Campineanu 22, s-a mutat la adresa de mai sus.

Pe larg

Cum sa-l faci pe bucurestean sa creada ca nu gustul conteaza, ci spiritul Eu cred ca nici macar un singur bob de piper nu e mai « natural » la Nana Natural Food decat la orice alt restaurant din Bucuresti. Nu spun ca nu ar fi, doar ca eu nu cred asa ceva. Ce pot garanta, insa, e ca gustul mancarii e mai prost decat la multe altele. De fapt, conceptul pe care mi se pare ca incearca sa-l transmita cei de la Nana Natural Food e acela de « mancare ca acasa », si ca « natural food »-ul acela e doar un ambalaj de marketing. Gol de continut, ca aproape toate mesajele cu care suntem bombardati zi de zi. La aspect, da, e ca acasa, numai ca la gust iti aduce aminte de cantinele din studentie. Asta daca nu ai fost de curand in spital si ai de acolo niste amintiri si mai proaspete.  Dar sa o luam cu inceputul! Cred ca acest Nana Natural Food a fost... citeste tot
Localizare Bistro & Catering Nana Natural Food (inchis)

Emanoil Porumbaru 28, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Gazpacho, mâncarea iute tunisiană cu pui şi legume sau mâncarea de linte, conopidă zdrobită cu sos de ulei de măsline, iaurt şi usturoi, sau viţelul la grătar cu ierburi şi vin, puiul la grătar cu sos de soia şi susan, somonul provençale şi celebra cheesecake – pentru care Nana este recunoscută, dat fiind că nu foloseşte arome, ci doar o cremă de brânză – sunt toate invenţiile sale. Pâinea este pregătită, dospită şi coaptă tot dimineaţa, la fel şi pastele.Aaa,am uitat sa spun tot aici s-a inventat roata,scrisul si praful de pusca.PATETIC!!!!!
Publicat de Claudia Popa la 8 septembrie 2012, 07:00 in http://incomemagazine.ro/articole/grabeste-te-incet-la-masa

Reply

“Carnea este cumpărată de la o fermă certificată de lângă Bucureşti şi zarzavaturile de la ţărani, iar reţetele sunt furate de la bunica sau sunt invenţii proprii”, spune proprietara.Hai sa fim seriosi!!

Reply

Are acolo,taica de toate,ca de, vad niste fatuci pe alte site-uri care lauda cantina asta ca pe o minune de la Dumnezeu….mare pacat,taica,lauda mincinoasa!

Reply
Exista asa ceva ? July 14, 2013 at 10:41 pm

wow … frica ma cuprinde doar la gandul ca exista astfel de locuri & oameni. G.B., sper ca nu ai fost sa mananci pe acolo.

Reply

O gluma!
Se vrea mancare ca la mama acasa dar de fapt primesti balast!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 + = eightTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,