Wine & Coffee Shop Bruno

Vizualizari 2.971 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Snack
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Snack
Dominanta: Delicatese
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 8 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Strada Covaci 3, BUCURESTI


021.317.17.41, 0757.557.291

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Bruno Wine Bar & Bistro, un loc dezinvolt, ce va ofera introducere in particularitatile vinurilor de pe 4 continente,in balansul atent dintre "l’apéritif et le digestif", plus o selectie de branzeturi fine si gustari in combinatii perfect echilibrate pentru ca, la fel ca si in cazul unui "marriage" reusit, vinul si mancarea nu pot fi separate. Fiecare imbunatateste si intareste experienta intregului.

Peste 150 de vinuri din 30 de soiuri, de pe 5 continente, din 16 tari... Un Shiraz din Africa de Sud, un Viognier din Argentina, un Carmenere din Chile, un Tannat din Uruguay, un Beaujolais din Franta, un Tempranillo din Spania, un Refosk din Sovenia, un Sangiovese din Italia, o Mustoasa sau o Cramposie din Romania...atent selectionate si cu ajutorul prietenului nostru, Razvan Jurca.

Toate acestea si mult mai mult decat atat, intr-un singur loc mic si cochet, pe o strada cu personalitate si cu o istorie indelungata in ale vinului, intr-un oras care merita sa fie explorat la fel de mult ca si vinurile.
Localizare Wine & Coffee Shop Bruno

Strada Covaci 3, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 2 = threeTaguri: , , , , , , , , , ,