Squadra Pizza Van

Vizualizari 2.597 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Food Truck
Pozitionare: Autoservire
Bucatarie: Italiana; Urbana
Dominanta: Paste & pizza
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 15 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Squadra Pizza a servit prima pizza din camioneta anul trecut, in luna august, si a campat pana la final de sezon in Centrul Vechi, la Food Hood - primul food market din Bucuresti. Din 29 aprilie, simpatica masinuta a revenit la FOOD HOOD, odata cu redeschiderea locatiei.

Food truck-ul Squadra Pizza este un business 100% romanesc, al unei echipe cu 9 ani de experienta in HoReCa. Individualizat intr-un simpatic Camper din anii ’70, acesta poarta un cuptor fierbinte si raspandeste arome irezistibile in vecinatate. Squadra ofera gustul pizzei italiene originale, datorita retetelor de inspiratie pur italiana, dar si a prepararii lor pe pala, intr-un cuptor clasic. Douasprezece tipuri de pizza, realizate cu indemanare si atentie dupa retete traditionale siciliene, calabrese, toscane ori napoletane isi desfata clientii cu aromele si atmosfera Italiei.

“Pizza nu este doar cea mai iubita mancare din lume, ci si felul de mancare preferat al romanilor in weekend. Avantajul nostru este ca ne putem mobiliza pentru a neutraliza pofta lor de pizza oriunde aceasta apare: in centrul orasului, la mare, la baza partiei, ori la evenimente private si festivaluri”.

Squadra Pizza a aparut in cel mai potrivit spatiu pentru un food van: un food market. La Food Hood au campat anul trecut 5 food truck-uri, pe o suprafata de 800 metri patrati, iar anul acesta locanta s-a extins la peste 1.800 metri patrati.

“Fenomentul Street Gourmet a fost reprezentat in mod organizat in Romania, pentru prima data, la FOOD HOOD. Am creat un food market intr-o curte din centrul capitalei, cu scaune si sezlonguri colorate, hamace si nisip, plina de oameni frumosi, camionete vintage si mancare gustoasa. Diversificarea produselor pe care tinerii le servesc in oras si bugetul alocat unei mese, dezvoltarea industriei de evenimente, cresterea apetitului pentru minuturi si aparitia timida a food van-urilor - toate ne-au confirmat ca este timpul sa facem urmatorul pas in directia street food si ca acum publicul nostru este pregatit sa aiba un food market. Noi nu punem egal intre food van si fast-food.

Squadra Pizza, asemenea celorlaltor food van-uri din locatie, reprezinta alternative calitative pentru fast-food-urile clasice.”, spune Victor Stancu, owner FOOD HOOD.

Anul acesta, cu cei aproape 2.000 de metri patrati ocupati, FOOD HOOD rivalizeaza cu cele mai mari van market-uri din Estul Europei.
Recenzii & Articole

Squadra Pizza Van   
(Jul 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Squadra Pizza Van

Strada Selari 4 (Food Hood), Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight − 7 =Taguri: , , , , , , ,