Stiati ca: carnea de vita e recomandata in regimul de slabire, dar si pentru cresterea masei musculare

24 martie 2016 | Noutati

Stiati ca? 

Carnea de vita este recomandata si intr-un regim de slabire, dar si in dieta celor care vor sa isi creasca masa musculara.

dakota restograf (109)
Continutul de proteine si minerale, sucurile pe care le are vita sunt net superioare oricarei carni, sunt mult mai hranitoare si mai usor de digerat. Vaca are grasimi saturate si nesaturate, ca in partile musculare, grasimile nesaturate nedepunandu-se in organsimul uman. Mai mult, zincul si magneziul din carnea de vita sunt necesare pentru sustinerea tuturor proceselor metabolice din organism si cresterea imunitatii, dar si mai important acidul linoleic conjugat (CLA), un acid gras esential.

CLA are capacitatea de a scadea nivelul colesterolului, impiedica absorbtia grasimilor si depunerea acestora sub forma de depozite de grasime (tesut adipos) si reface masa musculara. CLA-ul e super util celor care tin un regim de slabit, dar si celor care fac mult sport. Pentru cei interesati sa isi creasca masa musculara, carnea de vita mai are o carte importanta de jucat: creatina benefica