sushi ko a deschis un nou restaurant in Bucuresti, la Bonton

3 iulie 2012 | Noutati

sushi ko, singurul lant de restaurante cu specific japonez din Romania, a inaugurat joi, 28 iunie, cel de-al treilea restaurant din Bucuresti, in incinta Bonton.

Dupa sushi ko Lipscani si sushi ko Baneasa Shopping City, un nou restaurant tenteaza iubitorii bucatariei japoneze din Bucuresti. Evenimentul de deschidere a reunit jurnalisti, personalitati din muzica, moda, show-biz si afaceri, in atmosfera relaxata a terasei sushi ko Bonton. Gazdele evenimentului, prezentatorii TV Razvan si Dani, au purtat invitatii intr-un periplu al aromelor bucatariei japoneze, care a imbinat gusturi traditionale si preparate fusion, cu influente din bucataria internationala.

Experienta culinara proaspata si surprinzatoare, calitatea serviciilor si atmosfera intima sunt cateva dintre principalele motive pentru a reveni in restaurantele sushi ko. În timp ce iubitorii de sushi vor gasi aici o varietate de combinatii si de gusturi, cei care vor sa descopere alte delicii ale bucatariei japoneze se pot delecta cu apetisante gustari calde, preparate cu diferite tipuri de carne si sosuri exceptionale, care pot fi combinate atat cu sushi, cat si cu alte produse din meniu.

Sushi, Pleasures of Japan, Fusion

Pentru pasionatii de sushi, meniul contine delicioase combinatii pe baza de peste crud, proaspat, de la sashimi (peste feliat, servit pe un pat de gheata), pana la variate feluri de sushi Maki (sushi rulat), retete care combina ingrediente reci, racoroase, cu peste cald (Koxy Maki) dar si preparate pentru vegetarieni.

Sectiuni ale meniului precum Pleasures from Japan si Fusion ofera o alternativa apetisanta la gustarile traditionale. Pleasures from Japan cuprinde retete care folosesc, alaturi de ingredientele clasice, spaghetti, vita, piept de rata, pui, ciuperci si multe altele. Meniul Fusion, potrivit cu toate gusturile, cuprinde un mix modern si original de ingrediente din bucataria internationala, combinate cu elemente ale bucatariei japoneze.

Sushi este acum ko, adica al vostru. Numele sushi ko reflecta promisiunea noastra de a oferi o experienta culinara japoneza autentica, pe care o aducem si in Romania respectand cele mai inalte standarde de preparare si servire. În restaurantele sushi ko ii asteptam pe toti cei care vor sa se delecteze cu aceste preparate intr-o ambianta placuta, la preturi accesibile. Și suntem siguri ca isi vor dori sa revina”, declara Dimitrios Zogopoulos, Director Executiv sushi ko Romania.

Alaturi de sushi ko Lipscani si sushi ko Baneasa Shopping City, sushi ko Bonton asteapta iubitorii bucatariei japoneze de luni pana duminica, intre orele 12.00 – 00.00.

(comunicat de presa)