Sushilize – cel mai nou concept de petrecere din oras

8 februarie 2017 | Noutati

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi.

Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu cele mai renumite si delicioase preparate japoneze.

Pe scurt, atunci cand iubitorii bucatariei japoneze se intalnesc la o vorba, cu sushi in fata si muzica buna pe fundal, ia nastere ceea se numeste “Sushilize(v)= socialize over sushi@Chefs”.

cover_2 1

Imaginati-va: Sushi – gustul inegalabil al preparatelor japoneze si cei mai stylish oameni – adica cea mai actuala petrecere la care se da startul in fiecare Joi, de la 19:00, la Chefs Experience.

Chefs iti propune sa incerci delicioasele Sushi cu creveti, somon, ton sau Gunkan cu Caviar Rosu adus din Peninsula ruseasca Kamceatka, Tobiko, Vegan Chucka rolk, Trio roll si multe alte preparate de acest gen, pregatite cu ingrediente premium de catre Chef Natasha (Rusia).

2V7A7267

Iar daca iesi cu jumatatea ta sau cu mai multi prieteni, poti opta si pentru platouri precum Romantic Sushilize sau Sushilize with friends.

sushilize with friends romatic sushilize

Ce nu trebuie sa ratezi joi este desertul unic in Bucuresti, desert sub forma de sushi: Chocolate sesame roll, cu piersica, crema de branza, ciocolata si topping de ciocolata.

Chefs Experience - Sushialize  (176)

Nu mai sta pe ganduri, ia-ti prietenii si da startul weekendului cu o zi mai devreme.

Afla detalii despre eveniment aici.