Sweet Fest la Hanul lui Manuc

27 aprilie 2013 | Noutati

Vineri, 26 aprilie, a inceput la Hanul lui Manuc cea de-a 5a editie Sweet Fest, festivalul dulciurilor gourmet, o editie speciala de Paste. In cele trei zile de festival, pasionatii de deserturi fine vor fi incantati cu delicatese culinare alese si vor putea participa la activitati inedite pentru petrecerea timpului liber in compania expertilor in arta gourmet. Acestia vor sustine demonstratii interactive de creare a unor dulcegarii sofisticate precum decorarea torturilor, ornarea naturala a cheesecake-urilor sau fotografie culinara.

Producatorii si importatorii de delicatese care expun in cadrul Sweet Fest delicii seducatoare pregatesc experiente gourmet remarcabile pentru un public aflat in cautarea gustului perfect. In ton cu admosfera Sarbatorilor Pascale veti putea gasi dulciuri de post, cozonac, pasca, vin, dar si dulciuri fara zahar.

Cateva dintre activitatile pregatite de Sweet Fest:

– SugarSpice.ro – Introducere in arta decorarii torturilor si prajiturilor
– Fotografie culinara – Surprinderea profesionala a formelor culinare spectaculoase
– Cheesecake Romania – Transformare de imagine cu ornamente naturale
– Creperie d’Amour – Live Crepes si exclusivitatile editiei: Crepe Fleur si Crepe Cozonacel

Accesul vizitatorilor la festival este gratuit, acestia fiind asteptati incepand de vineri (26 aprilie) si pana duminica (28 aprilie) la Hanul lui Manuc, pe str. Franceza nr. 62-64, intre orele 10.00 -20.00.

Detalii complete despre Sweet Fest pe http://www.facebook.com/SweetFest.

(pozele sunt de pe www.deviantart.com)

*