Teambuilding in bucataria Wu Xing

21 decembrie 2011 | Noutati

Echipa Wu Xing propune companiilor un nou concept, unic in Romania: food&fun in bucataria Wu Xing. Incepand cu luna decembrie, acest pachet de servicii va fi disponibil tuturor celor ce doresc sa aiba o petrecere de Craciun unicat sau sa desfasoare sesiuni de teambuilding si networking in bucatarie, alaturi de trainerul bucatar Tushin Tugso. Pe tot parcursul experientei, bucatarii Wu Xing le vor sta alaturi si ii vor indruma pe amatorii culinari sa deprinda corect etapele necesare pregatirii fiecarei retete.

Wu Xing ofera momente delicioase clientilor sai, condimentate cu sesiuni de live cooking. Participantii vor avea posibilitatea de a gati ei insisi preparatele culinare chinezesti si sa afle mai multe despre ceea ce inseamna mancarea chinezeasca. Maestru de ceremonii va fi Tushin Tugso, renumit prin experienta acumulata ca trainer-bucatar si prin rapiditatea miscarilor cu care da nastere preparatelor culinare.

“Este un nou si inedit concept de team building. Va reprezenta cu siguranta o atractie pentru toti cei care doresc sa faca ceva inedit si sa-si condimenteze experientele de viata. Credem in succesul acestui proiect, iar participantii se vor simti bine, atat datorita lucrului in echipa in bucatarie, cat si a amuzamentului care va insoti realizarea fiecarei retete”, a afirmat Remus Tiuca, director general Wu Xing, la lansarea proiecului.

(comunicat Wu Xing)