Terasa MNAC s-ar putea redeschide publicului intr-o forma reinventata

2 august 2016 | Noutati

Terasa panoramica a Muzeului National de Arta Contemporana (MNAC) s-a inchis in urma cu mai bine de un an.

Avand in vedere ca evenimentele care erau organizate aici atrageau un numar foarte mare de oameni, nu am inteles de ce conducerea a ales sa ia decizia de atunci, de a inchide terasa.

Insa, in urma cu cateva zile, pe site-ul MNAC a aparut informatia ca terasa s-ar putea redeschide, dupa ce va trece printr-un proces de reinventare.

DCIM100GOPROG0065107.
Terasa MNAC // sursa foto: cotidianul.ro

Iata cum suna anuntul:

MNAC invita investitori/operatori horeca sa i se alature intr-un proiect de dezvoltarea a spatiului cu terasa panoramica de la etajul 4 al sediului sau central (Palatul Parlamentului).

Pentru cei interesati de aceasta licitatie, documentatia necesara poate fi descarcata de aici. Suma pentru care poate fi inchiriata terasa nu este deloc mare:  3240 lei / luna, pentru 36 mp.

Cu toate acestea, chiar daca terasa va fi inchiriata de un investitor, care-si va dori s-o reinventeze si s-o puna la loc pe circuitul locurilor cool din Bucuresti, lucrurile nu vor mai fi la fel.

Daca inainte terasa oferea o priveliste superba, acum, cei care vor veni aici sa bea o bere vor putea admira „ceafa” Catedralei Mantuirii Neamului.

In acelasi timp, este putin probabil ca pe terasa se vor mai putea organiza petreceri cu muzica data tare, pana dupa miez de noapte, asa cum se intampla pe vremuri, pentru ca astfel de „destrabalari” ii vor deranja cu siguranta pe reprezentantii BOR, datorita apropierii MNAC-ului de Catedrala.

Asadar, suntem foarte interesati sa vedem ce se va intampla cu terasa MNAC pe viitor.