Terase la inaltime, situate pe acoperisurile mall-urilor din Bucuresti

10 iulie 2015 | Noutati

V-am spus care sunt terasele la inaltime, cu privelisti spectaculoase deasupra Bucurestiului, dar mai exista cateva terase la inaltime pe care va puteti racori si odihni dupa o sesiune de shopping, pentru ca acestea sunt situate pe acoperisurile mall-urilor din Capitala.

E adevarat, nu au privelisti prea spectaculoase, dar cateva sunt cu adevarat deosebite si, in orice caz, e bine sa stiti despre ele.

Baneasa Shopping City 

Singura terasa de pe mall-ul Baneasa Shopping City este Grand Combo Terrace.

Aici va puteti bucura de un meniu cu specialitati americane, un loc de joaca pentru copii, iar intreaga terasa este inconjurata de un gard de verdeata.

De asemenea, de-a lungul acestei veri, aici vor avea loc concerte, show-uri de improvizatie si magie, dans, degustari de vin, toate insotite de o atmosfera relaxata.

Terasa Grand Combo pe mall-ul Baneasa Shopping City // sursa foto: grandentertainment.ro
Terasa Grand Combo pe mall-ul Baneasa Shopping City // sursa foto: grandentertainment.ro

Promenada 

Promenada este mall-ul cu cea mai mare terasa din Bucuresti. Este si una dintre cele mai frumoase si interesante, aici desfasurandu-se in mod constant concerte, proiectii de film si tot felul de evenimente dedicate atat celor mici, cat si celor mari.

Pe Promenada exista 6 terase:

Al Wady

Terasa Al Wady este un spatiu primitor, iar asa cum se intampla si in celelalte locatii Al Wady, meniul este unul cu influente orientale si care va pune pe masa o paleta de culori vivace, caracteristice bucatariei libaneze.

Terasa Promenada // sursa foto: Facebook
Terasa Promenada // sursa foto: Facebook

Terra Cafe

Terra Cafe se recomanda ca „un loc modern si cu stil, ideal pentru eliberarea stresului cotidian”. De asemenea, este un loc bun de unde sa vezi filmele proiectate la „cinematograful” de pe Promenada.

Terra Cafe // sursa foto: Facebook
Terra Cafe // sursa foto: Facebook

Quantum Cafe

Fara pretentii prea mari, cei de la Quantum Cafe se descriu ca „locul ideal unde puteti savura o cafea cu adevarat buna, un ceai relaxant sau o limonada racoroasa”, privind spre inaltimile ametitoare ale celei mai inalte cladiri de birouri din Bucuresti.

Quantum Cafe // sursa foto: Facebook
Quantum Cafe // sursa foto: Facebook

TrickShot

Restaurantul arata foarte bine, e modern, bine facut, cu lucruri de buna calitate si foarte luminos. Terasa are mese cu umbrele, dar si stropitori pentru cand e prea cald.

Mancarea si meniurile pregatite de Chef Leon sunt foarte bune, dar cu preturi un pic cam piperate (un meniu de pranz, all you can eat, costa 68 de lei). Insa, la TrickShot gasiti si cateva oferte interesante: live cooking, copiii de pana la 10 ani nu platesc, copiii cu varste intre 10-14 ani au discount de 50%, discount de 15% la brunch pentru grupuri cu mai mult de 10 persoane etc.

TrickShot // sursa foto: Facebook
TrickShot // sursa foto: Facebook

Costadoro Coffee Lab

Terasa Costadoro de pe Promenada se lauda cu „un serviciu ireprosabil”, puteti sa treceti pe la ei sa vedeti daca asa este, mai ales daca sunteti prin zona si vi se face pofta de o cafea la inaltime.

Costadoro Coffee Lab  // sursa foto: Facebook
Costadoro Coffee Lab // sursa foto: Facebook

Filicori

O alta cafenea cu terasa pe Promenada este Filicori,  „un spatiu elegant, o combinatie perfecta de savoare si stil, respectand traditia italiana recunoscuta la nivel mondial”. Cel putin asa zic ei, puteti sa le faceti o vizita sa va convingeti singuri.

Filicori Promenada // sursa foto: Facebook
Filicori Promenada // sursa foto: Facebook

Sun Plaza

Cel mai mare mall din sudul Bucurestiului, Sun Plaza, are si el 3 terase pe acoperis.

Terasa Oxygen

Terasa clubului Oxygen isi face reclama cu „muzica relaxanta, cocktail-urile fresh&racoritoare, barmani sexy si un meniu de vara care te va convinge sa-ti petreci zilele si noptile toride de vara aici”.

De asemenea, terasa are un sistem de racire cu vapori de apa, iar atmosfera de aici ar fi „Ibiza lounge”, atunci cand nu sunt proiectate competitiile sportive.

Terasa Oxygen Club // sursa foto: Facebook
Terasa Oxygen Club // sursa foto: Facebook

Osteria di David

Cei care au fost aici lauda locul pentru frumusete si priveliste, dar sunt nemultumiti de servire.

Aici gasiti in meniu specialitati din bucataria mediteraneeana si italiana.

Terasa Osteria di David // sursa foto: Facebook
Terasa Osteria di David // sursa foto: Facebook

Sun Sensation Beach

Terasa Sun Sensation este mai mult un club, un loc destinat celor care vor sa petreaca la inaltime, langa piscina, cu DJ si animatoare. Merita mentionata din moment ce este singura terasa la inaltime cu piscina.

Sun Sensation Beach Club // sursa foto: Facebook
Sun Sensation Beach Club // sursa foto: Facebook

Mega Mall

Proaspat deschisul Mega Mall are si un mic spatiu pe acoperis, dedicat teraselor.

Tutti Cafe

Cocktailuri, cafea, umbrelute si masute cu vedere la parcarea mall-ului, trebuie sa recunoastem ca privelistea nu este chiar cea mai placuta pe care o poate oferi o terasa. Insa, daca tot ati ajuns in acest mall si vreti sa va trageti sufletul pe o terasa, nu strica sa treceti un pic pe aici.

Tutti Cafe // sursa foto: Facebook
Tutti Cafe // sursa foto: Facebook

Brioche Doree

Tarte, sandvisuri, bauturi racoritoare, cafea buna si o priveliste in interiorul mall-ului, spre etajul 1. Pentru toate acestea sau doar una dintre ele, puteti trece pe la terasa Brioche Doree.

Brioche Doree // sursa foto: Facebook
Brioche Doree // sursa foto: Facebook

Pizza Dominium

Pentru o pizza la inaltime puteti trece pe la Pizza Dominium din Mega Mall, acestia au si o terasa destul de incapatoare si promotii de 50% discount la pizza de luni pana duminica pana in ora 13. De asemenea, meniul de pranz costa 19.90 lei.

Terasa Pizza Dominium // sursa foto: Facebook
Terasa Pizza Dominium // sursa foto: Facebook

Costadoro

Ii gasiti pe cei de la Costadoro si pe acoperisul Mega Mall-ului. Este una dintre cele mai populare terase de aici, iar clientii lauda serviciile si frappe-urile de aici.

Costadoro // sursa foto: Facebook
Costadoro // sursa foto: Facebook