The Beef Club are un nou executive chef

1 Martie 2016 | News

Restaurantul The Beef Club a invitat un mare Chef sa se ocupe de mancarea servita in localul din zona Dorobanti. Michele Mingozzi este noul Executive Chef de la The Beef Club, omul care vrea sa revolutioneze bucataria de la The Beef Club. Cine e si ce isi propune sa faca la restaurantul din Bucuresti aflam din comunicatul redat mai jos:

10469225_669885663143966_2947323923588714408_n

The Beef Club, restaurantul premium dining din zona Dorobanti a Bucurestiului anunta inceperea colaborarii cu Michele Mingozzi, Chef international ce a castigat o vasta experienta culinara in locatii cu Stele Michelin precum La Pergola in Roma, Schwarzwaldstube in Germania, La Frasca in Italia.

Incepand cu acest sezon Executive Chef Michele Mingozzi va transpune pasiunea culinara si cunostintele acumulate de la bucatari consacrati in meniul the Beef Club. Filozofia ce sta la baza conceptului pe care il va implementa la The Beef Club este aceea ca ingredientele proaspete de sezon vor fi combinate cu tehnici de gatire moderne, ceea ce va ajuta ca aroma naturala a acestora sa isi pastreze gustul original. Fiecare preparat din meniu va cuprinde 2-3 ingrediente care isi vor contopi savoarea prin astfel de tehnici.

Choco fondant The Beef Club wine ribeye

 

O parte dintre aceste preparate pot fi deja incercate de invitatii prezenti la evenimentele din seria Exclusive Dining Events, seri special organizate de the Beef Club ce au la baza meniuri tip degustare, pentru un numar restrans de persoane cu pasiuni si interese comune.

Oaspetii the Beef Club vor fi surprinsi de aceasta filozofie culinara odata cu implementarea noului meniu ce va avea loc la inceputul lunii Martie.