The Mix - Urban Concept Food

Vizualizari 2.866 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

TheMix e mai mult decat un restaurant. Este un concept urban deoarece tineri profesionisti lucreaza cu pasiune si duc bucataria la rang de arta.

Pe un concept „fine dining”, echipa noastra a imbinat valori ca pasiune, implicare si seriozitate. Insa, pentru ca mixul sa fie unul de neuitat, vei fi mereu intampinat de zambete si preparate unice despre care le vei vorbi prietenilor a doua zi.

Chef Rares Calota, concurent MasterChef, prin ambitie si creativitate ofera mixul potrivit clientilor nostri. Fie ca esti adeptul “comfy food” sau apreciez latura gourmet a bucatariei, aici este locul unde vei fi suprins de gust, plating si savoare.

Pentru noi, gustul ramane radacina preparatului, instrumentele artistilor sunt creativitatea si pasiunea, iar produsul finit este reinterpretat aparte la nivel de texturi si plating. Acel gust de acasa se imbina cu un gust delicios, dar altfel, pe care l-ai cautat mereu.

Meniul este adaptat pentru toate gusturile, mereu va fi ceva nou pe care trebuie sa-l incerci, iar cocktailurile vrem neaparat sa le degusti, barmanul abia asteapta sa-si expuna abilitatile in cele mai rafinate si creative bauturi, al caror gust chiar te va surprinde.

Noi stim ca TheMix este locul unde te vei simti bine indiferent de momentul zilei.

Always mix the pleasure with passion si de la A la Zen iti promitem un deja vu pe care o sa-l vrei iar si iar.
Recenzii & Articole

The Mix   
(Aug 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare The Mix - Urban Concept Food

Octavian Goga 8, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Frumos localul dar angajatii sunt foarte galagiosi!In spate….la bucatarie se aduna in pauza si fac o galagie infernala!locatari care locuiesc in bloc,in special cei de la etj.1,2….n se pot odihni de chiotele lor!credeti ca este normal asa?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six − 2 =Taguri: , , ,