Toate restaurantele din Bucuresti, obligate sa ofere Wi-Fi gratis – o idee buna?

15 aprilie 2016 | Noutati

Restaurantele, terasele si barurile, dar si autoritatile publice vor fi obligate sa ofere wi-fi gratuit in zona cladirilor pe care le detin si in zonele turistice.

De asemenea, si operatorii de telefonie mobila vor fi obligati sa ofere gratis minim 500 MB pe luna, potrivit unui proiect de lege initiat de deputatul Mihai Sturzu.

Wi-Fi gratis // sursa foto:
Wi-Fi gratis // sursa foto: thesocialhacks.com

Nu este deloc rau, mai ales ca in alte tari cam asa stau lucrurile. Sau chiar mai bine, exista si orase in care ai wi-fi gratuit peste tot.

Autoritatile administratiei publice locale, in domeniul public administrat de acestea si in zonele turistice din unitatea teritoriala aflata in administrare, au obligatia sa asigure internet gratuit, cu acces neintrerupt, prin contractarea unui agent economic ce serveste drept provider.„, prevede proiectul de lege.

wifi2
Wi-Fi gratis // sursa foto: linkedin.com

Restaurantele, terasele, barurile, discotecile si oricare alte tipuri de unitati de alimentatie publica asigura accesul gratuit al persoanelor la internet, in interiorul si exteriorul perimetrului fiecarei cladiri detinute de acestea„, mai prevede initiativa legislativa.

Mai intai s-a interzis fumatul in restaurante / baruri si acum asta? Pentru clienti lucrurile incep sa arate din ce in ce mai bine.

Daca proiectul de lege ar fi asigurat wi-fi gratuit si in mijloacele de transport in comun, ar fi fost perfect!

Sursa articol: mediafax.ro