Top 5 idei de week-end: cafeaua de dimineata si steak-ul de pranz

20 mai 2016 | Noutati

De azi incepem o rubrica noua prin care ne propunem ca inainte de fiecare week-end sa va recomandam 5 locuri din Bucuresti pe care merita sa le vizitati, pentru a va face mai frumoase cele doua zile libere.

Asadar, sa lasam traseul locurilor frumoase sa curga prin Bucuresti si prin fata ochilor vostri:

1. Infinitea

infinitea
Infinitea // sursa foto: Facebook

Frumoasa gradina a ceainariei din Cotroceni este locul ideal pentru a va incepe ziua. Au cafea si ceaiuri bune si interesante, dar frumusetea locului este cea care va va fermeca si pentru care merita sa va rataciti pe stradutele vechiului cartier bucurestean intr-o sambata dimineata.

2. Old Kitchen

supa
Old Kitchen // sursa foto: Facebook

Daca sunteti pe biciclete, plimbarea de la Infinitea pana la Old Kitchen este perfecta, nici prea lunga, nici prea scurta si prin locuri care va vor face sa scoateti de multe ori telefonul pentru a le trage in rame instagram.

Ne-am gandit ca este locul ideal pentru a imblanzi o mahmureala de inceput de week-end cu o supa ca la mama acasa.

3. Red Angus Steakhouse

friptura
Red Angus Steakhouse // sursa foto: Facebook

Ce-i drept, in ultima vreme burgerii ni s-au tot plimbat prin farfurie, dar nu am zice niciodata nu unei fripturi de vita facuta cum trebuie. Un steak gustos si fraged este modul cel mai bun de a va recompensa dupa o saptamana grea. Red Angus Steakhouse este recomandarea noastra pentru friptura din acest week-end.

4. Terasa Monteoru

cocktail
Monteoru // sursa foto: Facebook

Si ajungem si la capitolul terasa, pentru ca afara e frumos si nu se cade sa ne petrecem week-endul in casa.

Terasa Monteoru le are pe toate: e verde, e centrala, e cool, are muzica buna si cocktailuri care sa te ameteasca in cel mai placut mod.

5. French Revolution

ecler
French Revolution // sursa foto: Facebook

Nu putea sa lipseasca nici rasfatul dulce si, pentru a nu ne indeparta prea mult de terasa Monteoru, va indreptam pasii spre French Revolution. Aici se gasesc cele mai bune ecleruri din Bucuresti, cu preturi un pic mai condimentate, ce-i drept.