Trattoria del Tatoli (inchis)

Vizualizari 9.012 Vizualizari 
Comentarii 9 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 340 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt37651

Inchis in 2012 - in locul lui a venit King's Stone in noiembrie 2012.

----------------------------

Trattoria del Tatoli isi trage numele de la cel al fostei lui proprietarese, Laura Tatoli, care l-a deschis prin 2004 la subsolul unui bloc vechi de pe Calea Victoriei, chiar vizavi de Politie. Localul e surprinzator de bine amenajat si intretinut, cu un concept unitar, foarte placut vederii – cel putin a celor mai in varsta si mai conservatori. E un restaurant curat, cald si primitor, bine mobilat, fara mese ingesuite. Meniul – din bucataria italiana - e imens la Trattoria del Tatoli. Tot ce misca sau da din coada, in apa, pe pamant sau in aer pare sa isi aiba un loc acolo. Asa cum e de asteptat cand vezi un astfel de meniu, mancarea e de serie, banala, facuta la repezeala din produse si materii prime ieftine, congelate sau chiar semipreparate. E bine prezentata, e adevarat, se vede ca muncesc la ea si fac eforturi ca sa salveze aparantele, insa gustul nu prea poate fi pacalit. Preturile sunt asa si asa, serviciul foarte bun, cu chelneri amabili si zambitori. Asadar, Trattoria del Tatoli e un restaurant corect, insa fara imaginatie sau pic de indrazneala cand e vorba despre mancare. E la fel ca sutele de alte restaurante “cu specific italian” din Bucuresti, nu iese cu nimic “din rand” din acest punct de vedere. (GB - Oct 2011)

Localizare Trattoria del Tatoli (inchis)

Calea Victoriei 26, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Din surse sigure, am aflat ca restaurantul nu este ceea ce credeati a fi ,si doriti sa-l vindeti.La vechimea de 8 ani a utilajelor,la pozitie nu foarte buna, fara parcare,uzura 8 ani la tot ceea ce este acolo vesela,instalatii aer conditionat,mobilier,puteti face un pret?

Reply

Un restaurant foarte intim chiar in centrul Bucurestiului, mancare gustoasa, ospatari amabili si o ambianta placuta intretinuta de acorduri de pian
EXCELENT!

Reply

Daca tot ati comandat un pahar de vin alb la acele paste, de ce nu scrieti si despre lista de bauturi?

Reply

    Nu ma pricep la vinuri. De aceea nu am niciun comentariu pe tema asta la niciun restaurant. Daca vom gasi intr-o zi pe cineva care sa poata face asta suficient de documentat si de credibil, o sa-l rugam sa scrie.

    GB

    Reply

Adevar graiesti Dana

Reply

Domnule Nicu Sandra sunteti ruda cu Diana Sandra Dumitrel sotia unuia din patroni,si aveti numai cuvinte de lauda dar acum Trattoria del Tatoli este de nota 5 cu indulgenta.Nu stiti cum era cu vechea conducere si vechii angajati.Incepand de la servire si continuind cu gustul mancarii care era la fel in orice clipa nu in functie de tura,pizza era super,super,nu ca acum cand doar femeia de servici nu face pizza,ingredientele, materia prima, erau de calitate.Alte vremuri alte gusturi.Apropo sunteti apropiat stafului de ce nu mai folosesc macar rozmarin proaspat la cartofi este prea scump??? CAT DESPRE MANAGER ,dezastru si la abordare si la imagine.Pacat

Reply

Am vazut ca in prezentarea RESTOGRAF apare ca problema, parcarea. Parcarea se poate face pe str. Doamnei , in zona cinema Luceafarul. Dar ce poate fi mai placut in primavara care bate la usa, ca o plimbare pe Calea Victoriei, la brat cu cea sau cel pe care-l iubesti !

Reply

Pentru oricine vrea sa aiba o experienta deosebita in ce priveste bucataria italiana, acest restaurant i-o poate oferi ! Localul este unul ce ofera un cadru intim, cald, servirea este la inaltime , iar mancarea te lasa cu o dorinta sincera de-a reveni cat mai curand. Vizitati site-ul restaurantului si vedeti daca rezistati tentatiei de-a va invita prietenii la o experienta de neuitat !

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 − one =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,