Trattoria Piccola

Vizualizari 1.240 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Trattoria Piccola a functionat sub numele de ” La Piccola Pizzeria ” inca din anul 2009, fiind situata in spatele Palatului Copiilor, la intrarea in Parcul Lumea Copiilor.

Locatia a fost deschisa din dorinta de a oferi preparate si servicii de calitate superioara tuturor oaspetilor care ne trec pragul.

Plecand de la ideea ca fiecare client trebuie sa fie multumit indiferent de asteptarile sale, ne-am straduit sa tinem cont de toata experienta acumulata, si sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii si servicii complete, de la o simpla iesire in oras, pana la organizarea unor ample evenimente festive. Toate acestea au insemnat o permanenta preocupare pentru noi, reusind in acest fel sa ne pastram si sa ne extindem clientela.

Tot din respect pentru cei care ne-au trecut pragul, niciodata nu am neglijat aspectul costurilor, oferind un raport corect calitate/ cantitate/ pret, corectitudinea fata de clientii nostri fiind una din valorile noastre de baza.

Modul in care ne-am conservat si ne-am respectat valorile a fost recompensat in timp, oaspetii ocazionali devenind clienti zilnici. Locatia noastra ofera o modalitate si adaptibilitate tuturor genurilor de evenimente. In acest moment dispunem de un salon cu o capacitate de 100 – 110 persoane si o gradina de vara care poate gazdui pana la 120 persoane, pretabile oricarui tip de ocazii speciale, cum ar fi: aniversari si baluri, nunti, botezuri, cununii, corporate party, meeting point etc.

Restaurantul nostru este o combinatie perfecta de bucatarie traditionala cu influente internationale, ambianta calda, decor inedit si preturi accesibile!
Localizare Trattoria Piccola

In spatele Palatului Copiilor, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am fost acolo cu un grup de prietei si ne-am simtit extraordinar. Copii s-au jucat in voie, mancarea si bautura vin destul de repede repede, iar personalul este foarte amabil. Cu siguranta vom reveni!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 × = fortyTaguri: , , , , , , , ,