Trattoria Pizzeria Ischia

Vizualizari 3.687 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 18 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Barbu Vacarescu 73, BUCURESTI


021.252.61.00, 0731.746.738

Site detalii

Galerie Foto

Pe larg

Trattoria Pizzeria Ischia e mai mult o pizzerie decat un/ o trattoria. E un local foarte mic, intr-o casa mica, fara etaj, pe Barbu Vacarescu exact de unde porneste Lacul Tei. A fost un restaurant geramn acolo, inainte, Louisenhof, fara mirare ca a disparut.

Trattoria Ischia e mai putin decat o cantina foarte mica, e o pizzerie care vinde pizza la ghiseu, printr-o fereastra mica direct in strada. Cred ca de acolo isi fac volumul de vanzari, pentru ca inauntru au doar trei sau patru mese in doua salite minuscule si neglijent amenajate. Cred ca au preluat pur si simplu ce era inainte, la Louisenhof, fara sa investeasca in  altceva decat in cuptorul pentru pizza.

Mancarea e banala la Ischia, e doar ca sa spui ca ai ceva in stomac, nu te duci acolo pentru altceva. Pizza e buna, in schimb – si asta a ridicat putin nota pe care le-am dat-o la mancare. Preturile ar putea parea mici, comparate cu cele de la alte restaurante, insa cand te uiti in farfurie nu iti mai vine sa spui la fel. Serviciul, insa, a fost foarte bun, cu un domn in puterea varstei care s-a ocupat de noi, probabil ca si patronul locului, sau pe aproape. Clienti putini.

Ischia e, asadar, un ghiseu de pizza cu cateva mese in caz ca vrei sa mananci ceva fara pretentii, ca sa nu te duci mai incolo. Probabil ca asta a si vrut sa fie. (GB – septembrie 2013)
Localizare Trattoria Pizzeria Ischia

Barbu Vacarescu 73, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mancare excelenta, nu banala. Banala e ceafa cu cartofi prajiti.
Este cea mai buna pizza din Romania.

Reply

Mancare banala?de ce este banala?vai de capu vostru ati devenit toti peste noapte restografi.eu cred ca dumneavoastra ati mancat la obor serios caci altfel numi pot explica cum puteti numi mancarea banala,este o mancare italieneasca foarte buna,si restaurantul nu are doar pizza au mai multe feluri de mancare care sunt exceptionale cat despre pretul mic dar putina mancare nu inteleg ce ati fi vrut dumneavoastra,vreti sa da-ti 10 lei sa mancati cateva porti de mancare eventual si vreo 3-4 sticle de vin.

Reply

Ischia e brilliant. Pizza e buna, si comanda mi-o aduc in 30 de minute. E accesibila ca pret, si mananc cu foarte mare placere. Atat de familiar si de cumsecade, ca se apropie de conceptul real de trattoria (google it). Sunt foarte incantata ca v-am descoperit :)

Reply

Mananc de la deschidere la Ischia, merg foarte des acolo, uneori si de 2-3 ori pe saptamana, e aproape si ma simt foarte bine la ei.
Nu ma duc acolo cu pretentii de mancare Fusion si haute gastronomie, ma duc pentru atmosfera relaxata, pizza excelenta (cred ca acum o intrece si pe cea de la pizzeria Bellini de pe Eminescu, printre cele mai bune din Bucuresti), pentru pastele proaspete, ingrediente misto si serviciul impecabil.
Nu e mai mult decat se doreste a fi, un loc unde vin oamenii din zona, unde ajungi sa te cunosti cu cei de acolo, stiu ce bei si cum iti place pizza si unde mananci pentru ca da, ti-e foame si ai pofta de ceva gustos, nu pentru ca ai iesit sa iti etalezi portofelul si toalele. E exact ca la mama ei, in Italia :) si le doresc viata lunga si sa mentina stilul deschis si atmosfera de taverna italiana pe care au obtinut-o.

Reply

Trattoria ischia nu este un restaurant.nici nu ati gustat din mancarea ce se prepara acolo si nu puteti spune ca este banala.ambientul este familial nu de restaurant.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 − one =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,