True Artisan Café – festivalul cafelei de specialitate

20 aprilie 2016 | Noutati

Asistam la o revolutie a cafelei, una in care bucurestenii isi indreapta atentia spre cafeaua de specialitate, intelegand ca o cafea buna nu e cea de la orice butic de la colt. Pe fondul acestei noi directii, Bucurestiul primeste un festival dedicat cafelei de specialitate: True Artisan Café. Despre acest eveniment aflam mai multe de la organizatori:

afis final_landscape

It’s all about coffee!
True Artisan Café este festivalul in care vorbim despre cafea de specialitate si o mai si gustam. Este scena pe care vor urca reprezentantii celor mai in voga cafenele din tara, dar si cei mai buni baristas care se vor duela in cafele senzationale pentru a castiga un loc la finala Campionatului Mondial de AEROPRESS de la Dublin.

Pentru prima data in istoria AEROPRESS (aceasta tehnica presupune folosirea unei prese ce permite controlul total al modului de preparare; ofera cea mai pura si savuroasa cafea pe care o presa o poate face), la Bucuresti, are loc selectia celui mai bun barista roman care ne va reprezenta tara la finala Campionatului Mondial de la Dublin din luna iunie.

True Artisan Café este un rai pentru toti iubitorii de cafea care vor sa se bucure de bautura lor preferata. Este locul in care ”gurmanzii” cafelelor vor descoperi branduri noi si interesante, gusturi exotice, tehnici de preparare inedite, ateliere si demonstratii ale profesionistilor. Pentru ca True Artisan Café aduce povestea despre cafea la un alt nivel.

cafea 2 cafea

Vino si tu la True Artisan Café, sambata 23 aprilie, intre orele 10 si 22, la The Ark. Pretul unui bilet este de 10 ron, in care ai incluse si doua bauturi.

Detalii eveniment.