Turneul burgerilor la Hard Rock Cafe

7 iunie 2016 | Noutati

La Hard Rock Cafe poposeste un nou convoi de celebritati. Mai exact, burgeri faimosi din toata lumea ajung la Hard Rock si pot fi degustati pana la sfarsitul lunii iulie.

Cu aceasta ocazie, arome si gusturi din lumea intreaga se imbina in noul meniu World Burger Tour: de la El Toro, inspirat de orasul Barcelona, pana la Kefta Burger, originar din India – inedita delectare din cartofi, ciuperci Shitakes si Portabella.

rsz_2016_wbt_group_w_pints

“Hard Rock doreste sa ofere un mix unic de arome picante, dulci si savuroase, de care oaspetii nostri sa se bucure in acest World Burger Tour.” a declarat Darryl Mickler, Senior Director of Research and Development la Hard Rock International. “Aducem ingrediente autentice, cu specific local, din toata lumea, asa ca fiecare poate gasi ceva ce i se potriveste.”

Hard Rock Cafe a oferit tuturor bucatarilor din restaurantele sale ocazia de a crea un burger legendar unic, ce incorporeaza aromele specifice orasului sau. In acest an, mai mult de 160 de burgeri locali, aflati in topul preferintelor consumatorilor, au fost testati de echipa de specialisti culinari Hard Rock, pentru a selecta numele de pe “afisul” World Burger Tour.

In iunie si iulie la Hard Rock Cafe Bucuresti puteti degusta:

• El Toro Burger (Barcelona, Spania) – carne de vita Angus, legume la gratar in stil catalan, branza de capra, salata rucola si sos Romesco.

• Greek Burger (Atena, Grecia) – carne de vita Angus, vestitul sos Tzatziki, salata rucola, rosie si un amestec de branza Feta cu capere, masline negre, ardei gras si ceapa.

HRC Athens Greek Burger

• ATOMIC! Burger (Las Vegas, SUA) – carne de vita Angus, ceapa prajita, ardei jalapenos, salata rucola, rosie, branza, maioneza Sriracha si ardei iuti, rumeniti intr-o crusta aurie.

HRC Vegas Atomic Burger

• Kefta Burger (New Delhi, India) – un amestec surprinzator din cartofi, ciuperci Shitakes si Portabella, reductie de otet balsamic, orz, cimbru si condimente, insotit de hummus, salata rucola si rosie.

Toti burgerii sunt acompaniati de cartofi prajiti si pot fi savurati alaturi de unul din cocktailurile racoroase care ii insotesc in turneu. Cei care apreciaza ginul pot opta pentru Crisp Sipper, iubitorii de whiskey au la dispozitie All Jacked Up, romul Malibu e in prim plan in Melonpalooza, vodca infuzata cu piper si sirop de ghimbir face senzatie in Sweet & Fiery, iar cine nu doreste sa consume alcool poate alege Black Cherry Lemonade.

2016 WBT Group Mason Cocktails w NA

De toti burgerii aflati in turneu, dar si de multe alte produse, va puteti bucura in atmosfera de vacanta a terasei Hard Rock Cafe, cu peste 170 de locuri ferite de bataia soarelui si vedere la lacul Herastrau.

Noul meniu este disponibil pana pe 31 iulie. Pentru detalii vizitati: www.worldburgertour.com sau pagina meniului.