Uber a lansat un serviciu de livrari la domiciliu, Uber Eats

21 iunie 2016 | Noutati

Intr-un viitor nu foarte indepartat Uber va inlocui total taxiurile. Si, probabil, nu doar taxiurile, dar si serviciile de livrat mancare la domiciliu.

Spunem asta pentru ca la sfarsitul saptamanii trecute, Uber a lansat in Londra serviciul de livrari Uber Eats. Acesta include livrarea de preparate din peste 150 de restaurante.

Mai mult, in prima luna livrarile care se vor face intre orele 11:00 si 23:00 vor fi gratuite. Va dati seama cat de solicitat va fi acest serviciu, cel putin in prima luna.

uber eats 1
Uber Eats // sursa foto: cbc.ca

Uber Eats exista deja in Europa, in Paris, iar la nivel global este prezent in alte 18 orase.

De asemenea, datorita succesului de care s-a bucurat in Toronto, Uber Eats functioneaza acum ca un business independent in Canada.

Exista motive de bucurie si pentru noi, deoarece compania a anuntat pentru 2016 o extindere a serviciului de livrari la domiciliu pentru inca alte 12 orase, iar Uber se bucura de o popularitate crescuta in Bucuresti.

uber eats
Uber Eats // sursa foto: ubereats.com

Revenind la Uber Eats din Londra, compania a anuntat ca in cazul in care livrarea nu se face in maximum 30 de minute, clienti vor primi o reducere de 20 de lire sterline din urmatoarea comanda.

Ceea ce inseamna ca Uber Eats isi propune sa scurteze considerabil timpul livrarilor la domiciliu.

In acelasi timp, cei care comanda mancare pentru prima data prin Uber Eats pot primi o reducere de 10 lire sterline folosind codul promotional UberEastLondon.

N-ar fi rau ca cei de la Uber sa testeze cum ar merge Uber Eats pe piata bucuresteana, e foarte posibil sa aiba o surpriza placuta.