Ultimele detalii despre Bucharest Gourmet Festival

2 iunie 2016 | Noutati

Bucharest Gourmet Festival bate la usa bucurestenilor si ii invita la unul dintre cele mai mari festivaluri culinare din oras.

Vineri, 3 iunie, se deschid portile celui mai complex eveniment dedicat culturii gastronomice: Bucharest Gourmet Festival, care va avea loc in zona Drive-in din Baneasa Shopping City.

gourmet fest 2

Bucharest Gourmet Festival va incepe vineri, 3 iunie, incepand cu ora 13:00, continuand pana la orele 23:00. Sambata, 4 iunie, portile festivalului se vor deschide la ora 11:00 dimineata, urmand a fi permis accesul pana la 23:00. In ultima zi de festival, duminica, 5 iunie, vizitatorii se vor putea bucura de suprizele din cadrul evenimentului incepand cu ora 11:00 dimineata, pana la orele 21:00. Mai mult, vineri vi s-a pregatit Gourmet Hours, intrare libera la festival intre 13:00 si 15:00, iar sambata si duminica Gourmet Brunch, intre 11:00 si 12:00, tot cu intrare libera.

Festivalul va include si doua scene live: Cooking Stage (Electrolux Gourmet Arena) si Music Stage.

La Electrolux Gourmet Arena se vor desfasura o serie de momente de live-cooking pregatite de chefi si personalitati culinare, MC-ul fiind Valos Kalos, Entuziast culinar si gurmand desavarsit, initiatorul proiectului PopUp Dinner Bucuresti www.popupdinner.ro, prima cina mobila din Romania, consultant in domeniul HoReCa si partener al mai multor proiecte culinare din Bucuresti.

gourmet festival sursa imagine

 

Live Music Stage va oferi publicului prezent la Bucharest Gourmet Festival cateva dintre cele mai interesante proiecte live locale, incepand cu Subcarpati, intr-o varianta electro-acustica si Urma, care vine la Bucharest Gourmet Festival cu o abordare inedita, o imbinare a genului alternativ cu cel clasic, cu ajutorul aranjamentelor semnate de Simona Strungaru. Toulouse Lautrec a ales sa-si inchida turneul de promovare a albumului „Dejun in iarba” la Gourmet Festival, iar alaturi de set-up-ul obisnuit, pe scena vor avea si un violoncel. YellLow ne asigura doza de electro, alternative, groovy si un pic de rock. Dupa ce au intrat pe frecventele radiourilor alternative din Canada si Statele Unite ale Americii, We Singing Colors isi aduc indie-pop-ul la Bucuresti. JAZÚ inseamna Ioana, Florin, Mandela, Gajol, Bogdan si Alexandru, iar impreuna vor delecta publicul de la Bucharest Gourmet Festival cu un mix de funk, soul si bossa nova, in timp ce Helen isi aduce proaspat lansatul EP, “In Another Place”. Si, nu in ultimul rand, Breeze o sa ne incante cu jazz si brasil electro.

Programul, pe zile, de la scena de muzica live este:

Vineri:

JAZÚ
We SingingColors
Toulouse Lautrec

Sambata:

Helen
YellLow
Subcarpati

Duminica:

Breeze
Urma

gourmet fest

In pauzele dintre concertele live, atmosfera va fi intretinuta de cei doi DJ, Amon si Fanas.

La Bucharest Gourmet Festival nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, bagaje voluminoase, lasere.

Plata in cadrul festivalului se va face cu carduri RFID contactless, oferite de Banca Transilvania. Sistemul contactless este ideal pentru publicul care doreste sa experimenteze cat mai multe dintre locatiile din cadrul festivalului, salvand timp si limitand eventualele cozi.

Ultimele bilete de acces la Bucharest Gourmet Festival ramase disponibile pot fi achizitionate online pe www.gourmetfestival.ro si www.myticket.ro, la preturile de 15 lei pe zi si 30 de lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival, la care se vor adauga 2 lei reprezentand comisionul de ticketing si procesare.

Copiii sub 14 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit. Biletul de o zi va permite o singura intrare la festival. Daca doriti sa parasiti zona evenimentului si decideti sa va intoarceti mai tarziu, va trebui sa achizitonati un alt bilet. Abonamentul pe cele trei zile de festival include numar nelimitat de intrari in spatiul destinat Bucharest Gourmet Festival.

Odata atinsa capacitatea maxima a locatiei, se va restrictiona accesul in interiorul spatiului de festival.

Lista completa a restaurantelor, barurilor si celorlalti vendori:

Fine Dining / Urban Contemporary:

Biutiful, Norma lui Sisoko, Zahana 33, Mulanruj & Bordello, Star Chefs, Octopus.

International Cuisine:

Pescarus, Kanpai/Japanos, La Finca by Alioli, Taj, Hard Rock Cafe, Grano

Romanian Gastronomy:

Bacania Veche, Vatra Neamului, Furculita, Cherhana Jurilovca, La Maria Corau, Carciuma din Drum, Sprit House, Cocosu Rosu

BBQ & Grill:

Grand Combo, Red Angus, Ivan Pescar, Switch.eat, Matache Macelarul, Oro Toro //
Whisky: Jack’s Daniel’s Lynchburg Lemonade

Sweet Corner:

Betty Ice, Zobuian, PlayBake, SanThe, Belli Siciliani, PaulaAna, Limonada lui Iulian, Creperie, Ana Pan

Street Food:

Simbio, Peste Paine, La Cazarma, Burger Van, Furgoneta, Duma’s Van, Butoiul cu Inghetata Maia, Domino’s Pizza, La Cazarma, Caruta Germana, Citroen Van

Lounge Area:

Cramele Halewood, Crama Oprisor, Cramele Recas, Budureasca, Zaganu, Ground Zero, Sikaru, Bloom Specialty Coffee, Gin Bar by Alioni, Tiki Bar

Deli Market / Non-food:

Carrefour Market, Hadar Chalet, Taramul Condimentelor, Bacania Rod, Matache Macelarul, C&V Water, City Garden, Tria’s, Gourmet Online, Hobby Chef, Trufart

 

Detalii despre festival

Primele restaurante anuntate

Detalii despre alte restaurante participante

Program artistic