Chelneri topless de 8 martie? Da, va rog!

3 martie 2016 | Noutati

8 martie e ziua aceea in care doamnele si domnisoarele lasa reprezentantii masculini din viata lor acasa si se strang in gasti ca sa se sarbatoreasca asa cum trebuie: cat mai vesel, cat mai distractiv si cat mai interesant.

Orasul s-a prins ca trebuie sa se gateasca adecvat pentru ziua de 8 martie, asa ca restaurantele, barurile si cluburile pregatesc fel de fel de evenimente si oferte. Pe un eveniment special dintre acestea ne-au cazut si noua ochii, nu de alta, dar nu se intampla in fiecare zi sa vezi niste chelneri topless.

cover_modif

Cam asta vor primi clientele de la Chefs Experience in ziua de 8 martie: cina servita de 2 chelneri chemati special pentru aceasta ocazie. Ospatarii topless sunt genul de baieti incadrati la categoria HOT, indiferent daca va veti comanda un fel fierbinte sau un prosecco rece, ei tot HOT vor ramane.

Nu stim daca voi ati mai fost servite pana acum de chelneri in aceasta uniforma; noi am intalnit ospatari in uniforma de scoala veche, in haine casual sau in vestimantatie care se fie in ton cu specificul locului. Asadar, asteptam impresiile voastre si despre uniforma „la bustul gol” din data de 8 martie, de la restaurantul Chefs Experience de pe Calea Floreasca, nr. 55.

Evenimentul e aici, acum noi vrem sa stim: va invitati prietenele aici?