Un meniu pentru o cauza buna – Habitat for Humanity

20 mai 2015 | Noutati

afis campanie Habitat for Humanity MenuAsociatia Habitat for Humanity Romania isi uneste fortele cu o cafenea din capitala si creeaza un meniu special la care 50% din vanzarile acestuia vor fi donate pentru sprijinirea locuirii decente.

Meniul special al lantului de cafenele Brioche Doree sprijina viziunea asociatiei, o lume in care toti oamenii au posibilitatea sa locuiasca decent. 50% din vanzarile meniului Habitat for Humanity Menu din perioada 20 mai – 31 decembrie 2015 vor fi donate pentru constructia si renovarea locuintelor pentru familii sarace.

“Ne bucuram ca Brioche Doree se alatura partenerilor responsabili sociali, care vin in intampinarea clientilor cu oportunitati de implicare in comunitate. Acum, o gustare luata alaturi de prieteni va contribui la o viata mai buna pentru copiii si parintii care locuiesc in saracie”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania.

Habitat for Humanity Menu este alcatuit dintr-un sandvis de pui, o tarta de zmeura, fructe de padure sau capsuni si un cappucino si costa 25 de lei. Produsul se gaseste in toate cafenelele Brioche Doree din Bucuresti.

Habitat for Humanity Menu

Despre Brioche Doree

In 1976, Louis Le Duff deschidea primul restaurant Brioche Doree. Astazi, sunt peste 500 de locatii in intreaga lume si 300.000 de clienti zilnic. In Romania, exista 5 locatii si planuri de extindere.
Patiserie, sandvisuri, cafenea, deserturi, Brioche Doree imbina conceptul de restaurant cu servire rapida cu rafinamentul si calitatea incontestabile a produselor de traditie franceza.

Pe langa produse de patiserie, veti gasi in orice restaurant Brioche Doree eclere, tarte cu ciocolata, fructe de padure sau capsuni, cheesecake, torturi si prajituri savuroase, plus o gama variata de sandvsuri si salate. Puteti servi un croissant cu unt si un cappucino dimineata, un quiche lorraine cu un fresh de portocale pentru un pranz sanatos si o tarta cu banane si ciocolata seara. Va asteptam in locatiile noastre din Afi Palace Cotroceni, Sun Plaza, Promenada Mall, America House – Piata Victoriei si Complex Stejarii.

Despre Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity Romania este una dintre cele mai importante organizatii din Romania in domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume in care toti oamenii au un loc decent in care sa traiasca. Din 1996 construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.
Prin cele sapte filiale ale sale din Beius, Cluj, Radauti, Comanesti, Cumpana si Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane sa aiba un loc decent in care sa traiasca, prin constructii de case si reabilitari, si alte 20.000 prin programele de preventie si raspuns la dezastre. La nivel international, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 800.000 de locuinte pentru 4 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg Globul.