Un nou produs la delivery de la Pizza Hut

12 noiembrie 2013 | Noutati

Crown Cheeseburger, o combinatie inedita de pizza si cheeseburger de la Pizza Hut si Pizza Hut Delivery

Pizza Hut si Pizza Hut Delivery lanseaza Crown Cheeseburger, o noua combinatie inedita de pizza si cheeseburger. Blatul special al noului sortiment de pizza este format dintr-o margine umpluta cu mini burgeri deliciosi si sos burger. In sezonul rece avem nevoie de mai multa energie si proteine pentru a face fata efortului depus de organism la temperaturile scazute, de aceea pizza regala, Crown Cheeseburger, este cea mai buna solutie pentru zilele racoroase si serile petrecute impreuna cu prietenii.

„Dupa cum v-a obisnuit deja, Pizza Hut indrazneste sa reinventeze aluatul si in aceasta iarna si va ofera o noua combinatie unica, inovatoare, care aduce impreuna prospetimea blaturilor Pizza Hut si gustul delicios al burgerilor. Crown Cheeseburger este un sortiment de pizza creat pentru a fi savurat impreuna cu familia si prietenii in momentele de distractie, fie la restaurant, fie acasa”, a explicat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Crown Cheeseburger ofera o experienta culinara ”demna de un rege”, bazata pe reteta originala ce include: carne de vita, ceapa rosie, castraveti murati, sos burger, Mozzarella, Cheddar, salata, felii de rosii si sos de mustar.

Pizza Crown Cheeseburger este disponibila in restaurantele Pizza Hut si Pizza Hut Delivery, in perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014. Pentru Pizza Hut Delivery puteti comanda online pe www.pizzahutdelivery.ro sau la numerele de telefon 021.210.10.10 si noul numar cu tarif normal in retelele mobile *1010.

Despre Pizza Hut

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, opereaza pe piata romaneasca din 1994 sub contract de masterfranciza acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit in Romania in 1994, odata cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar in prezent detine opt restaurante in Bucuresti, doua in Cluj si cate unul in Iasi, Constanta, Ploiesti si Timisoara. Mai multe detalii puteti afla pe www.pizzahut.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania.

Pizza Hut este singura companie producatoare de pizza ce a fost nominalizata in Top 10 francize in 2009 de catre Revista Entrepreneur. Compania a inceput acum 50 de ani in Wichita, Kansas, iar in prezent detine aproape 10.000 de restaurante in mai mult de 90 de tari. Pizza Hut este subsidiara a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.

Despre Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Compania a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei locatii in zona Vitan din Bucuresti, printr-un contract de masterfranciza acordat companiei American Restaurant System. In prezent, Pizza Hut Delivery detine 8 unitati in Bucuresti si una in Cluj – Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiara a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.

(comunicat de presa)

Crown Cheeseburger Pizza Hut