Un restaurant din Romania a ajuns in finala World Luxury Restaurant Awards 2016

15 martie 2016 | Locuri cool

Recent, Hotelul Privo din Targu Mures a castigat premiul „Global Winner – Best Luxury Design Hotel” acordat de World Luxury Hotel Awards, fiind astfel finalist World Luxury Restaurant Awards 2016.

Mai dureaza pana pe data de 18 iunie, cand castigatorii vor fi anuntati la Grand Hotel Kronenhof Pontresina din Elvetia.

Ca sa intelegem importanta acestei nominalizari, World Luxury Restaurant Awards este o organizatie recunoscuta la nivel mondial care recompenseaza excelenta in cadrul restaurantelor din categoria Luxury.

1
Hotel Privo // sursa foto: Facebook

In acelasi timp, nominalizarile pentru cele 78 de categorii la nivel national, continental si mondial, sunt facute de catre clienti, experti in domeniul gastronomiei, critici culinari, jurnalisti si bloggeri culinari.

Printre criteriile de selectionare, la care Privo a excelat, se numara designul interior, calitatea deosebita a preparatelor culinare si serviciile excelente.

3
Hotel Privo // sursa foto: Facebook

Restaurantul Privo, cu o capacitate de 180 de locuri, ofera meniu à la carte cu specific international, precum si posibilitatea organizarii de evenimente corporate si private, prezentari si degustari tematice.

2
Hotel Privo // sursa foto: Facebook

Meniurile restaurantului au fost semnate in primul an de la deschidere de Executive Chef Doru Pastrama, anul trecut de Executive Chef Martin White, iar urmatorul meniu va fi realizat in colaborare cu Executive Chef Henrik Sebok.

Enoteca detine o selectie de peste 350 etichete de vinuri si aproximativ 4.000 sticle,  avand o camera pentru degustari si o camera dedicata depozitarii si tezaurizarii pe termen lung. Sommelierul casei Marius Danciu a realizat o selectie de vinuri in concordanta cu meniul restaurantului si care sa acopere cat mai multe zone viticole ale lumii.

Rezultetele finale se acorda pe baza unui proces de vot online la nivel mondial. Puteti vota restaurantul hotelului Privo aici.