Un roman a deschis cea mai de succes shaormerie din Detroit, Bucharest Grill

29 ianuarie 2016 | Noutati

Cea mai de succes shaormerie din Detroit ii apartine unui roman, Bogdan Tarasov, se numeste Bucharest Grill si primul restaurant din lantul de shaormerii a fost deschis in urma cu 10 ani.

1
Bucharest Grill // sursa foto: Facebook

Bogdan Tarasov este din Tulcea si inainte de a pleca in State, pentru a lucra in constructii, a lucrat in Romania intr-un restaurant.

In timp, shaorma de la Bucharest Grill a ajuns atat de apreciata, ca publicatiile americane au inceput sa-i dedice materiale intregi, cum ar fi cel din Eater.com, de exemplu.

Bucharest Grill // sursa foto: Eater.com
Bucharest Grill // sursa foto: Eater.com

De asemenea, in momentul de fata Bucharest Grill a ajuns sa aiba o retea de trei unitati in Detroit, cu aproximativ 100 de angajati, iar planurile pentru 2016 includ o expansiune de pana la 120 de angajati si alte locatii.

In cazul in care va intrebati, o shaorma de pui costa la Bucharest Grill 4,99 dolari, ceva mai scumpa ca o shaorma din Bucuresti, dar undeva pe acolo.

Bucharest Grill // sursa foto: Facebook
Bucharest Grill // sursa foto: Facebook

Shaormeria lui Bogdan a ajuns chiar si in reportajele pentru posturile de stiri:

N-ar fi exclus ca in viitor, lantul Bucharest Grill sa ajunga si in Romania. Am fi tare curiosi sa gustam si noi aceasta shaorma atat de laudata de americani.