Unde poți mânca un steak bun în București

11 ianuarie 2019 | Locuri cool

Când ți-e poftă de un steak bun în capitală, unde te duci? Ne-am întrebat și noi asta și ne-am gândit să venim în întâmpinarea pofticioșilor de steak-uri de calitate cu un top de recomandări care să le simplifice efortul data viitoare când poftesc la un antricot delicios, premium.

Abia în ultimii ani s-a deschis cu adevărat nișa acestui tip de localuri, ajutând totodata la educarea publicului bucureștean cu privire la cărnurile care merită savurate și proveniența acestora.

Astăzi, gasești cel puțin 10 steakhouse-uri bune care să satisfacă până și cele mai mofturoase pofte de steak. Mai jos, câteva dintre “to go” place-urile pe care trebuie să le bifezi în căutarea steak-ului perfect:

 

1. Osho: deja renumit pentru bucătaria de nota 10, Osho stă excelent la capitolul mâncare premium și credem ca nu greșim când spunem că are best steak din capitală. Când ajungi la ei, cere felul principal de steak, din Black Angus, pe care ți-l pregatesc chiar în fața ta. Poftă bună și cu plăcere!

 

 

2. Vacamuu: am mai vorbit de Vacamuu și în alte topuri culinare, iar astăzi menționăm iarăși că este unul dintre locurile preferate de steak-uri de top. Prețurile nu sunt printre cele mai prietenoase, însă calitatea produselor de măcelarie care ajung pe mesele clienților este de necontestat. Tip: Încearcă T-Bone-ul lor, știm sigur că o să te facă să îți lingi degetele de plăcere la finalul mesei.

 

 

3. Red Angus Steakhouse: bine ați venit în casa plăcerilor de măcelarie! De inspirație americană, steakhouse-ul situat în Centrul Vechi oferă una dintre cele mai bune game de steak-uri din București. Localul este decorat cu elemente de Steakhouse american clasic, iar în meniul lor salivezi la coaste, t-bones sau un antricot pe care nu îl vei uita prea curând. Încearcă Uruguay Tenderloin Steak – suntem curioși cât de mult îl vei iubi.

 

 

4. JW Steakhouse: printre cele mai bune steakehouse-uri din capitală, JW Steakhouse are în meniu unele dintre cele mai delicioase steak-uri. Poezia culinară din carne de vită americană până în măduva oaselor – așa cum se autodescrie locul – captivează clienții cu preparate precum vită Black Angus, printre cele mai bine gătite dish-uri de vită din oraș. Prețurile sunt mai piperate, marca JW Marriot, însă steak-ul lor merită fiecare leu.

 

 

5. Prime Steaks & Seafood: premiat de nenumărate ori pentru cele mai bune steak-uri din oraș, Prime Steaks & Seafood își captivează clientela cu vită de cea mai bună calitate, preparate seafood și un decor modern și urban care îți va completa experiența culinară cu stil. Când ajungi la ei, îți recomandăm să comanzi coastele de porc cu sos hoisin – sunt un adevărat răsfăț pentru papilele tale gustative.

 

 

6. Barbizon Steakhouse: situat în Pullman Bucharest World Trade Center, Barbizon Steakhouse stă excelent la capitolul vită, Red Angus în special. Deși este departe de centru, iubitorii de steak nu ocolesc nicicum restaurantul și se opresc aici oricând vor să savureze o friptură de nota 10 într-un cadru elegant.

 

 

Știți și alte steakhouse-uri de neratat din București? Spuneți-ne și nouă!

E folositor? Dă-i SHARE!