Vedeta adepta raw-vegan la V for Verde

17 septembrie 2013 | Noutati

Olivia Steer foto C Adrian StoicoviciuOlivia Steer este invitata speciala la V for Verde, targul mintilor deschise, editia a II-a

Olivia Steer, cunoscuta ca adepta a regimului raw-vegan si autoare a volumului “Dulciuri de poveste”, este invitata speciala la V for Verde, targul mintilor deschise, editia a II-a. Evenimentul va avea loc pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11:00 si 20:00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (Dionisie Lupu 46).

Indragita vedeta de televiziune Olivia Steer va interactiona cu vizitatorii targului sambata, 28 septembrie, incepand cu ora 14:00. Olivia va impartasi celor interesati care este viziunea ei despre un stil de viata sanatos, ce avantaje are regimul alimentar raw-vegan sau cum ii pot convinge pe copii sa renunte la alimentele nesanatoase, si totusi atat de tentante si la indemana.

Si pentru a le da o idee de preparat sanatos, moderatoarea emisiunii “Doamne de poveste” va citi participantilor o poveste “delicioasa” din cartea sa „Dulciuri de poveste”, aparuta la Editura Humanitas, 2013. Volumul contine douasprezece retete raw-vegan dulci si usor de preparat. Doritorii pot primi si autografe.

V for Verde, targul mintilor deschise, reuneste peste 50 de expozanti atent selectionati ce pregatesc pentru comunitatea mintilor deschise delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative. Biletul de intrare este 10 lei.

Prima editie V for Verde a avut loc in toamna anului 2012 si a adus impreuna peste 30 de expozanti si 1.000 de vizitatori.

Date de contact:

Call: 0724.228.626
Write: vforverde@gmail.com
Read: www.vforverde.ro
Like: www.facebook.com/VforVerde
Befriend: www.facebook.com/profile.php?id=100003826797065
Follow: https://twitter.com/#!/VforVerde