Taverna X-Time (Universitate) (inchis)

Vizualizari 1.724 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 12 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Academiei 1A, BUCURESTI


0728.630.371, 0728.630.403

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt50225

Taverna X-Time e fratele mai mic al restaurantului cu acelasi nume din magazinul Cocor, deschis, acesta din urma la inceputul lui 2011. X-Time din Centrul Istoric, de pe Academiei, foarte aproape de intersectia cu Doamnei, a fost deschis in toamna lui 2011, la parterul si mezaninul unei cladiri vechi, in locul unei pizzerii. Cel din Centrul Vechi a fost numit Taverna X-Time, pentru ca are o imagine in ton cu zona, pe cand X-Time din Cocor a ramas cu apelativul de "restaurant", desi amandoua au acelasi tip de meniu, adica unul din bucataria traditionala romaneasca.

Taverna X-Time arata destul de bine, cu decoruri si mobilier din lemn masiv, bine facute. Localul e aerisit, destul de luminos, si are mai multe sali, pe trei niveluri: o crama la un subsol destul de spatios, parterul si mezaninul cu forme neregulate si denivelate.

Meniul de la Taverna X-Time e romanesc, un amestec de bucatarie traditionala romaneasca (taraneasca) si de bucatarie urbana, cu feluri de mancare obisnuite, pe care oamenii si le fac acasa. Mancarea e destul de cinstita, muncita, se deosebeste putin de cea de la majoritatea restaurantelor "traditionale romanesti" care iti dau direct semipreparatele de la supermarket trecute doar putin prin microunde.

Desi nu e nimic deosebit la mancarea lor, nu ai senzatia ca esti pacalit, pentru ca cei de la Taverna X-Time nu par sa prezinte lucrurile altfel decat sunt, iar preturile sunt relativ corecte. Serviciul e si el destul de bun, asa ca nu m-a mirat sa vad destui clienti, mai ales tineri.

Asadar, Taverna X-Time din Centrul Istoric e un restaurant serios si corect, la care puteti merge fara sa aveti surprize, atata vreme cat stiti dinainte ca nu va asteapta acolo cine stie ce desfatari gastronomice. (GB)

Localizare Taverna X-Time (Universitate) (inchis)

Academiei 1A, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 8 = sixteenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,