Zilele Venetiene la Howard Johnson Grand Plaza

31 ianuarie 2013 | Noutati

In perioada 2 – 12 februarie 2013, restaurantul Avalon al hotelului Howard Johnson Grand Plaza si-a propus sa le ofere oaspetilor o escapada romantica si delicioasa deopotriva, si anume o experienta venetiana chiar in centrul Bucurestiului.

In cele doua duminici ale acestei perioade, respectiv in 3 si in 10 februarie, restaurantul Avalon va gazdui doua Brunch-uri cu tematica venetiana: incepand de la decoruri si costume si continuand, evident, cu oferta culinara si muzica ambientala, Brunch-urile Venetiene se inscriu in traditia calatoriilor culinare cu care hotelul Howard Johnson Grand Plaza si-a obisnuit oaspetii de cativa ani incoace.

Impresionantul bufet plutitor (floating buffet) ii va purta pe oaspeti printre deliciile bucatariei italiene si specific venetiene, in timp ce gondolierii vor recrea ambianta sonora romantic a canalelor din Venetia.

In restul zilelor, oaspetii vor putea alege la cina preparate specific italienesti din meniurile special create pentru aceasta perioada.

Pentru rezervari, oaspetii sunt rugati sa sune la 021 201 5030. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati: Laura Hamzea, PR & Marketing Manager; laura.hamzea@hojoplaza.ro, Tel 021 201 5028.

(comunicat de presa)

*