Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   639 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   390 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   806 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   1.165 vizite  1 comentarii   0 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   437 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   418 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   483 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.223 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   666 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   2.852 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   364 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   9.225 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   860 vizite  0 comentarii   6 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   566 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   438 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   294 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   656 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.195 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.600 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   2.394 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   591 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.591 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   3.126 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   581 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   703 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?



George Butunoiu  (Oct 2011)
27.570 Vizualizarivizualizari
20 Comentariicomentarii
16 placut 
5 displacut 

 

Louisenhof e un restaurant nemtesc, in care “nemtesc” din sintagma respectiva trebuie pus intre ghilimelele acelea peiorative si pronuntat cu un zambet cu subinteles si cu un facut cu ochiul, ca atunci cand vrei sa spui: “ei, intelegi tu despre ce vorbesc…”

Cred ca oamenii acestia au ganduri mari, pentru ca vad ca sunt deja doua restaurante cu numele Louisenhof in Bucuresti. Unul e in Barbu Vacarescu, deschis acum exact un an, in octombrie 2010, pe cand primul a fost pus in Stefan Mihaileanu, mai inainte, insa nu stiu cand.

Louisenhof din Barbu Vacarescu arata rezonabil. E intr-o casa veche si mica, fara etaj, chiar de unde porneste bulevardul Lacul Tei din Barbu Vacarescu. Are si o curte, mica si ea, in care cred ca pun mese vara. Restaurantul propriu-zis e format din doua sali in care stau cam inghesuite cateva mese. Interiorul e destul de placut amenajat, in stilul rustic nemtesc, cu mult lemn, cutii, cutiute, halbe si alte obiecte artizanale ca decoruri, cu mobilier auster din lemn, cu mese neacoperite.

Noi am ajuns la Louisenhof destul de tarziu, intr-o seara rece de octombrie. Nu fara a suna inainte, totusi, ca sa ne asiguram ca mai e deschis si ca ne mai dau ceva sa mancam. In restaurant erau doar doi oameni, care au plecat imediat ce am ajuns noi, asa ca am ramas singuri. Din figura chelnerului care ne-a primit noi am dedus ca ar fi vrut sa i se intample orice altceva, numai sa mai vada niste clienti la ora aceea nu. Si, ca sa fie sigur ca am inteles starea de fapt, chelnerul a mai si inchis toate luminile din restaurant, demonstartiv, lasand doar o lumina albastra si palida in coltul nostru, de la o lampa fluorescenta cu lumina rece, ca de spital. Si apoi s-a apucat sa vorbeasca in gura mare la telefon si cu bucatarul si sa se plimbe de colo – colo cu o tigara in gura…

Ne-am uitat pe meniu, nicio surpriza acolo. Tot felul de mancaruri, cele mai multe din bucataria germana, cu o lunga lista de snitele, evident. Intrebam ce ne-ar mai putea da de mancare la ora aceea, stiind bine ca suntem ultimii clienti. Si raspunsul a venit instantaneu, insotit de o mimica la fel de demonstrativa care sa sustina surpriza, mirarea si reprosul din glas: “Cum adica ce avem la ora asta? Avem tot ce scrie in meniu, evident!” A fost randul nostru sa fim surprinsi si mirati: “Vreti sa spuneti ca la ora asta puteti sa ne dati oricare dintre cele 50 de feluri de mancare din meniu?” “Sigur ca da!”

Am cerut ciorba de vita, gulas, un ciolan consistent cu varza, cartofi germani, fasole, legume, o gustare calda cu “sunca, ciupercute, carnaciori, ficatei si cascaval pane” (curat german!!!), niste cartofi copti cu smantana, sunca si cascaval, varza calita si nu mai stiu ce…

Nu au trecut 15 minute, si ne trezim cu toate acestea pe masa. Sunt chiar mancarurile din poze, asa ca pare destul de evident cum s-au desfasurat lucrurile la Louisenhof in cele 15 minute scurse intre luarea comenzii si aterizarea acestora pe masa noastra.

Cat despre gust, nu cred ca-ti trebuie o logica sau o experienta de viata iesite din comun pentru a putea anticipa. Cred ca va puteti da seama doar privind la poze. Noi nu am gasit mai nimic “german” in farfuriile noastre, oricat de detasati ne-am straduit sa fim si oricat de mult a rascolit prin memorie prietenul meu care a locuit mai multi ani in respectiv invocata tara. Sigur, vorbim aici despre bucataria traditionala germana, pentru ca supermarketuri au si ei cu duiumul. Si legumele congelate, si carnaciorii, si cascavalul pane si alte lucruri sunt exact ca acolo, fara nicio indoiala. Insa eu vorbesc acum despre ciorbele care numai “germane” nu erau, despre cartofii cu putina sunca in ei (in alte restaurante le spun “taranesti”), fara nicio legatura cu cartofii la cuptor ai nemtilor, care au multa ceapa, de varza taiata mare si destul de dulce, nu ca aceea a lor, taiata marunt si foarte acra… Oricum, nimic din ce am mancat la Louisenhof nu a fost bun sau foarte bun. Ciolanul de porc a iesit putin din “rand”, insa acela nici nu prea ar fi avut cum sa fie altfel. Toti cartofii erau reincalziti, fasolea si varza fara niciun gust, ca sa nu mai spun de legumele de la Metro.

Sigur, nici nu ne asteptam sa fie altfel. Dar cum ar fi putut sa fie altfel, totusi, in conditiile date? Cum sa poti sa dai 50 de feluri de mancare buna unor clienti care vin intr-un restaurant pustiu, intr-o noapte friguroasa de octombrie, chiar aproape de inchidere? Daca faci asta in Germania sau in Franta sau in orice alta tara normala la cap, primesti, invariabil, un acelasi raspuns: “Domnule client, ne pare rau, la ora asta, intr-o noapte friguroasa de octombrie, cu restaurantul pustiu, aproape de ora inchiderii, va putem da un singur fel de mancare, pe care bucatarul nostru l-a pregatit special pentru astfel de situatii. Si va asiguram ca s-a straduit sa-l faca sa fie cat de cat bun…” Aproape sigur nu e cine stie ce, insa acolo macar vii pregatit pentru un asemenea raspuns.

Eu nu am vazut pana acum un restaurant in Bucuresti in care sa ti se spuna ca nu-ti pot da aproape tot ce e in meniurile noastre kilometrice, cu zeci si chiar sute de feluri, la orice ora din zi si din noapte. O fi vorba despre orgoliu, aici? Sau de convingerea ca orice client e idiot si ca nu-i pasa ce mananca? Sau pur si simplu o logica greu de patruns unui om rational a molipsit pe toti patronii si sefii de restaurante de la noi? De ce, oare, nu poate niciunul sa spuna: “Domnule client, imi pare rau, la ora aceasta nu putem sa va facem toate felurile de mancare, si sa mai fie si bune. Daca sunt facute de ieri sau de la pranz si doar vi le reincalzim, s-ar putea sa nu va placa. Daca ne apucam acum sa fierbem verze si fasole, sa punem ciolane la cuptor si sa va pregatim niste strudele proaspete, s-ar putea sa asteptati cateva ore bune si nu mai prindeti niciun metrou sau autobuz ca sa mergeti acasa. Ca sa fie toate acestea pregatite proaspete in fiecare moment, sa asteptam sa pice vreun client ca sa i le dam chiar cand ies ele din cuptor, da, se poate! Insa nici daca am mari preturile de 10 ori nu sunt sigur ca am putea acoperi costurile. Asa ca ia matale singurul fel pe care vi-l putem da la ora asta, care e pregatit de bucatarul nostru sa fie facut repede, proaspat si suficient de bun, cat de bun se poate in aceste conditii. Va multumim pentru intelegere si va asteptam la o ora rezonabila, cand si restaurantul e plin si cand mancarea e mancare…”

Ei, dar se pare ca mai e mult, foarte mult pana cand vom auzi un astfel de discurs de la un chelner bucurestean…


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Restaurantul din Sstefan Mihaieleanu are o terasa foarte intima, retrasa, linistita. Persoanalul este foarte amabil si foarte receptiv.
Mancarea este asa cum trebuie – germana! Perfecta pentru orice anotimp si orice situatie/pofta.
Mergem de mai mult de 5 ani (inainte pe Iancu Capitanu, acum pe Stefan Mihailenau) si nu am fost dezamagiti niciodata. Recomand cu placere acest restaurant!

Reply

portiile din imagini par a fi gandite pentru a hrani animale, nu oameni

Reply

Marea majoritate a comentariilor sunt facute de niste oameni care pur si simplu nu inteleg despre ce vorbiti in acest articol sau care sunt doar niste apropiati ai patronilor. Jenant !

Reply

imi voi da si eu cu parerea despre acest restaurant. N-am fost in viata mea la acest restaurant, si nici in altele, nu am criterii de comparatie si nici de evaluare, am mancat de cand ma stiu doar cartofi prajiti congelati cu pui………..si totusi imi dau cu parerea………..doar la noi se poate asa ceva si ma bucur si eu de aceasta posibilitate.

Reply

Tin sa mentionez ca am fost duminica, 30 octombrie la acest restaurant…in Barbu Vacarescu.
Am comandat un rasol de vita si o scaricica la gratar…
In primul rand vreau sa subliniez ca servirea a fost ireprosabila, ospatarul a fost foarte respectuos si foarte prompt.
Referitor la mancare, au excelat atat prin calitate cat si prin cantitate.
Tineti-o tot asa!

Reply

mâncarea si servirea sunt ireproşabile.atmosfera este intimă.bravo

Reply

am promis k revin cu un comentariu după ce voi testa produse din meniul restaurantului mai sus menţionat,ei bine felicitări produsele arătau pe farfurie la fel de bine ca şi in fotografiile domnului Butănoiu.despre gust si servire IREPROŞABIL.să mi fie cu iertare dar cred k mai contează şi felul in care ii vorbesti chelnerului. Voi reveni la acest restaurant cu plăcere

Reply

ma bucur ptr ca ati cerut voie

Reply

Salut am o intrebare pentru domnul care a facut fotografiile la acest restaurant.cum ati reusit sa faceti fotografii fara acordul proprietarului? oricum felicitari preparatele arata foarte bine in acele fotografii,le-ati trecut prin photo shop inainte de a le posta ,sau sunt originale?produsele arata bine.voi merge sa le incerc .poate revin si cu un comentariu

Reply

    Am cerut voie sa facem poze in interior, intotdeauna intreb daca pot fotografia. Insa pentru mancare nu am nevoie sa cer acordul, conform legii aceea e mancarea mea din mometul in care ajunge pe masa si pot face ce vreau cu ea, inclusiv sa mi-o fotografiez.

    GB

    Reply

se pare ca in sfarsit am aflat ca exista un bucatar rapid intr- un restaurant din bucuresti .voi merge sa incerc mancarea de la louisenhof.

Reply

INAINTE DE A VA UITA IN GRADINA ALTUI ,VA ROG UITATI VA MAI INTAI IN GRADINA VOASTRA

Reply

pai daca 90% din restaurantele din bucuresti sunt facaturi nu le mai putem critica si nici sa le comparam cu ceva din afara.le acceptam asa cum sunt “CRITICILOR”

Reply

O facatura de restaurant…la fel ca 90% din totalul rest din Bucuresti.

Reply

DOMNUL MEU DACA INTRADEVAR AI TRAIT CEVA ANI IN VEST ,ARATA NE CA NUMAI ESTI “ROMAN”.AM VAZUT PE ACEST SITE CA TU INCERCI SA FACI O AFACERE DIN COMENTARII ,PRESUPUN CA ITI DORESTI SA AI CEL MAI POPULAR FORUM SI TI AI GASIT SI SUBIECTELE.BRAVO DOMNUL MEU ,SE VEDE CA IDEEA AI LUAT O DIN VEST.FELICITARI

Reply

Vrei sa mananci mult si bine….aici este locul potrivit.Restaurantul este cu specific german-austriac si portiile sunt k la mama lor…Snitelul de orice fel este extraordinar,spun de orice fel pt. k au vreo 10 feluri (:D).Cartofii gratinati se topesc in gura….Totul este la superlativ in acest restaurant micut si intim.Ospatarii sunt draguti si destul de prompti ,atunci cand nu prinzi foarte aglomerat.Poti sa incerci si “clatita surpriza” de la desert….e interesanta dar ATENTIE e foarte mare portia!

Reply

Merg des la acest restaurant si ma simt de fiecare data “ca la mama acasa”. Am incercat aproape tot din meniu si este excelent. Va recomand sa incercati macar o data “snitelul tiganesc”…delicios…(adevarat depinde de gusturi) :)…si nu ratati “clatita surpriza”…chiar veti avea o SURPRIZA!
Servire ireprosabila, mancare gustoasa, raport calitate/cantitate-pret excelent. Locatie linistita si atmosfera intima, pe timpul verii o teresa retrasa dar cocheta. Nota 10!

Reply

as vrea sa comentez putin frustrarea domnului care atrait ceva ani in germania si alte tari din vest,incep cu o intrebare ptr domnul de mai sus .cati ani aveti daca nu va suparati? sunt un client fidel al acestui restaurant incepand cu prima locatie di str .iancu capitanu ,apoi stefan mihaileanu si in final barbu vacarescu ,vreau sa va contrazic cu privire la mancare , cunosc restaurantul de mai bine de 6 ani si nu am avut probleme referitor la mancare.dar cum noi toti suntem romani ,daca vine prea repede mancarea este reincalzita ,daca intarzaie ne certam cu ospatarul ca noi nu putem astepta si murim de foame .pe scurt:”NOI SUNTEM ROMANI”

Reply

Eu am fost destul de des la locatia din Barbu Vacarescu.
Vara in curte vine un miros insuportabil de la o casa lipita de curtea restaurantului.
Acum s- a facut frig si am decis sa stam inauntru. Inainte de a pleca spre restaurant am sunat si am comandat pentru ca ne grabeam.
Ajunsi acolo, chelnarul a fost foarte suparat pentru ca a inteles ca dorim mancarea la pachet si ne a subliniat de mai multe ori ca nu a inteles el gresit la telefon ci noi am spus altceva :). OK. Decidem sa ramanem acolo in ciuda primirii ostile. La final, vine nota pe care sunt trecute casoletele (1 leu/ casoleta) pentru ca asa a inteles omul ca noi am vrut mancarea la pachet.
1 leu nu este o avere, dar m- a enervat gestul suficient cat sa nu mai merg alta data.
Daca asta se intampla cu clientii care vin acolo aproape ion fiecare zi.. imi dau seama ce se intampla daca esti un clietn nou si vii acolo la 10 noaptea sa ii deranjezi…

Reply

pacat ca tocmai tie ti s-a intamplatasa ceva.
eu si prietenii mei am fost de mai multe ori in locatia din Stefan Mihaileanu si de fiecare data am fost placut impresionati de servire, de snitele, de supa gulas, de strudelul cu mere si…mai ales amabilitatea fetelor care serveau.
Da, ne rugau totusi ca la ora 12 noaptea sa dam ultima comanda, sa foarte respectos.
Va rog sa incercati si in Stefan Mihaileanu!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three − = 2