Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   625 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   387 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   798 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   1.158 vizite  1 comentarii   0 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   435 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   416 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   481 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.216 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   664 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   2.835 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   361 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   9.208 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   853 vizite  0 comentarii   6 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   562 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   438 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   292 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   651 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.193 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.595 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   2.386 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   587 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.587 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   3.104 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   578 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   701 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Despre Topul Time-Out al restaurantelor bucurestene pe 2010



George Butunoiu  (Dec 2010)
33.056 Vizualizarivizualizari
8 Comentariicomentarii
35 placut 
2 displacut 

 

La sfarsit de an, multa lume face retrospective si clasamente. Ieri mi-au cazut ochii pe un articol care spunea ca ”Revista Time-Out Bucureşti a premiat cele mai bune restaurante din Bucureşti în cadrul galei Eating & Drinking Awards 2010 care s-a desfăşurat în seara de 21 octombrie la restaurantul Embassy din Capitala” – si asta cu girul unui juriu distins.

Nu m-as fi enervat daca nu as fi vazut cum un restaurant de mana a doua (sau a treia, depinde cum iti definesti sistemul de referinta) nu ar fi fost premiat drept «Cel mai bun restaurant italienesc». La aceasta categorie au fost nominalizate : Aquarium, Isoletta, Capricciosa, Bellini si Malagamba. La ultimele doua nu am fost, insa la primele trei da, si inca de destule ori. Nu stiu daca au luat doar mancarea in calcul sau daca au tinut seama si de ambianta, de servicii sau alte criterii. Insa cand spui – oricum ai lua-o – ca Aquarium e “Cel mai bun restaurant italian din Bucuresti”, inseamna fie ca ai o problema, fie ca iti consideri audienta drept o adunatura de natangi, fie amandoua. E posibil ca bucatarii de la Aquarium sa stie sa faca cea mai buna mancare italieneasca din Bucuresti. Insa, va asigur, o fac numai cand cand vor ei si cand ii anunta DINAINTE vreun mare fotbalist sau vreun juriu care urmeaza sa-i premieze ca se vor duce sa manance acolo. Pentru mine considera ca nu merita deranjul. Clientul neinteresant pentru ei mananca mai degraba banal, pe fete de masa neschimbate de la cei de dinainte. Un restaurant nu e “bun” atunci cand are o treime din mancare foarte buna, o treime buna si cealalta treime proasta. Nu faci o “medie” intre acestea si iti iese “bun” la sfarsit. Un restaurant “de top” nu poate avea nici macar un singur fel de mancare despre care un client sa spuna raspicat ca e prost, fara sa-i fie teama ca se face de ras. Nu cere nimeni ca toate sa fie la fel de “foartebune”, pentru ca gusturile sunt suverane si greu justificabile. Insa daca lasi sistematic mai multe feluri nemncate in farfurie, pentru ca nu-ti vine sa te apropii de ele, restaurantul acela cu greu poate ajunge “cel mai… din Bucuresti”. Mai bine nu mai dai premiul la categoria respectiva. Ca sa nu mai spun ca Isoletta, de pilda, e mai bun decat Aquarium, din orice unghi ai privi. Si ca la Osteria Gioia mananci mai bine decat la Isoletta. Deci, daca as numi Osteria “de prima mana” (de cinci stele, sa zicem), atunci Isoletta ar fi de “mana a doua” (de patru stele) in clasamentul meu, iar Aquarium de “mana a treia”, adica de trei stele – ca sa folosesc un limbaj cu care multi sunt obisnuiti cand e vorba de clasamente de orice fel.

La restaurante “Chinezesti” au nominalizat Orasul Interzis, Asia, China Town, Nan Jing si Templul Soarelui si l-au premiat pe primul. Eu prefer Nan Jing-ul, dar cred ca nu e mare diferenta intre ele incat sa merite mai multe comentarii. La “Indiene” au spus Taj, Haveli si Karishma, cu primul castigator. De aici nu stiu decat pe Karishma si pe Taj (intre care nu vad o mare diferenta), asa ca le dau tot creditul.

La “Japoneze” au fost Yakimono, Asami, Benihana, Kyoto si Sushi Ko, cu Benihana in frunte. E singurul pe care il stiu din cele cinci si mi se pare foarte bun, asa ca le acord si aici toata increderea, cu exceptia Kyoto-ului, daca e cel de pe Calea Dorobantilor inchis de cativa ani si in locul caruia acum e un cabinet stomatologic. Dar poate s-au mutat doar si nu stiu eu…

Nici despre restaurantele “Cu mancare organica” nu stiu mare lucru, desi nu cred ca e acolo chiar ceea ce vrea titlul categoriei sa sugereze. Au fost Mandala, Casa Satya, Miko Palace Café, Fibrio si Nana. Eu stiu doar pe Fibrio si pe Casa Satya din aceasta lista. Daca Satya li s-a parut mai bun decat Fibrio, asa cum a considerat juriul, inseamna ca au mancat de mai multe ori la fiecare. Oricum, bucatariile sunt complet diferite (indiana la Satya si “normala” la Fibrio). Totusi, amandoua sunt restaurante foarte bune pentru genul acesta de meniu/ bucatarie pentru oameni suferinzi sau dudui care vor sa ramana de-a pururi in mare forma.

La “Libaneze” au zis Piccolo Mondo, Four Seasons, Tulin, Tripoli si Beirut si l-au premiat pe al doilea din lista. Eu cred ca cei de la Piccolo sunt mai buni, insa am auzit pe mai multi ca prefera Four Season-ul, asa ca nu mai comentez.

Au mai facut o categorie “Cu meniu pescaresc” si au listat acolo Lotca, Pescarul, Tasty Fish si Mamma Leone, cu premiu pentru ultimul. Lotca mi se pare cel mai bun, desi am fost o singura data. Sper ca Pescarul e altfel decat era acum cativa ani cand am fost eu acolo si mi-am zis ca nu ma voi reintoarce in viata mea, ca altfel nu vad ce ar cauta pe o astfel de short-list. La ultimele doua am mancat prost de fiecare data. La Mamma Leone am fost chiar de multe ori, desi nu aveam vreun motiv sa revin. O fi mancat juriul in separeu, poate ?

De ce l-or fi considerat pe Mesogios restaurant “Mediteranean”, alaturi de Mazagran, Les Oliviades si Xanadu, numai ei stiu. Mesogios trebuia pus in categoria precedenta si castigator la distanta mare (presupunand ca Lotca poate fi pus pe acelasi nivel cu celelalte din lista, ceea ce nu e deloc evident). Mazagran stiam ca nu mai exista, daca nu s-or fi mutat cumva din Piata Amzei, unde i-a luat locul Bluu. Sau poate despre acesta e vorba aici? Oricum, fie fostul Mazagran, fie Bluu, nu cred ca au ce cauta pe vreo lista de nominalizari la vreun premiu si nici sa fie socotite “restaurante cu specific mediteranean”. Nici Xanadu nu ar avea ce sa caute pe o astfel de lista scurta, in niciun caz! Daca ar mai fi cautat putin, sigur ar fi gasit destule restaurente bune de pus aici.

O categorie bizara mi s-a parut cea pentru restaurantele “Cu specific national”, in care au pus pe Balcic, Taverna Sarbului, Divan, Ibrail si Waterloo, cu Balcicul bulgaresc drept castigator. De ce acestea si nu altele, greu de spus, din nou!

Alta bizarerie mi se pare categoria cu cele mai bune restaurante “De Business”. Ce-o fi aia? Cele din care patronii fac cei mai multi bani? E o noua bucatarie, despre care eu abia acum aud? Se intampla ceva nemaivazut acolo? Daca te uiti la alaturarile din lista nominalizarilor, confuzia devine si mai mare: Casa di David, Dacia Felix, Madrigal, Roberto’s, Uptown, Aqua, Chez Marie. Oare ce cauta Chez Marie, de pilda, aici? Si cum o fi ajuns Uptown castigator, cand au un meniu cu o mancare destul de comuna, neschimbata de ani de zile, din cate stiu eu? Nu e proasta mancarea la Uptown, nici macar un singur fel nu e prost – ceea ce e foarte important! E comuna dar destul de buna, insa nu cred ca veti auzi pe cineva spunand ca vine special la Uptown din alt colt al Bucurestiului ca sa manance un anume fel. Poate doar ca sa fie vazut si sa creada lumea ca e si el/ea persoana importanta. Si, apoi, mancarea de la Casa di David e clar mai buna decat cea de la Uptown. Si la Aqua e ceva mai buna decat la Casa di David, asa ca de unde pana unde au scos ei Uptownul pe primul loc???

Restaurantele “Romanesti” finaliste au fost Casa Doina, Burebista Traditional, La Cocosatu, La Berbecu’, Nicoresti, Casa Romaneasca, Hanul Berarilor si Caru’ cu Bere, cu ultimul castigator. Cred ca si eu as fi pus Caru’ castigator, desi toate acestea (si orice alt restaurant cu bucatarie romaneasca din Bucuresti la care am fost eu) sunt departe de ce ar putea da gastronomia noastra romaneasca traditionala. Despre asta voi scrie un articol separat, insa, pentru ca subiectul merita multa reflectie. Oricum, mi s-a parut revoltator sa gasesc Burebista si La Berbecu’ pe o lista cu aspiranti la premiere. Se mananca prost de-a binelea la fiecare dintre ele.

Nu stiu daca s-au suparat sau doar au zambit condescendent Nicolai si ai lui cand au fost pusi pe lista cu restaurante “Fusion”, alaturi de Avalon, Bistro DaDa, La Mandragora si Mju. La Cantine de Nicolai e restaurant frantuzesc, nu e fusion, si e cel mai bun restaurant frantuzesc din Bucuresti si cel mai bun si in “cross-section” , dupa parerea mea. Nici Mandragora nu cred ca e fusion, si nici Avalon, daca imi aduc bine aminte. La DaDa nu am fost. Mju este fusion, intr-adevar, si e destul de bun. Eu stiu asa: daca un restaurant are in meniu feluri din diverse bucatarii, atunci isi spune “international”. Numai daca in cadrul aceluiasi fel de mancare regasesti ingrediente sau influente din mai multe bucatarii distincte, atunci isi spune “fusion”.  Deci, atunci cand mancati acasa la cina sarmalute, macaroane si musaca, nu inseamna ca mancati fusion…

In fine, cele mai bune restaurante “Nou Deschise” au fost considerate Maison du Karin, Escargot Bistro, La Bonne Bouche si Divan, cu penultimul castigator. Cred ca la Maison du Karin voiau sa scrie « Nou inchise », dar tastatura le-a jucat ceva feste.

De ce a ajuns La Berbecu’ si nu Crama Domneasca pe lista, de pilda, e un mister. La fel cum e si felul in care juriul a evaluat restaurante ca Osteria Gioia, La Mangerie (o mai fi deschis ?), Market8, Casa Vernescu, Osho, Bonton, Esperanto, The Gang, Paparazzi si inca multe altele, de a ajuns la concluzia ca nu merita sa fie nominalizate, insa Aquarium si Uptown da, si inca premianti cu cununita…


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Buna dimineata,#
Respectele mele pentru realizari.

Desigur domnule Butunoiu, ca dintre restaurantele italienesti Aquarium, Isoletta, Capricciosa, Bellini si Malagamba, pe care cu exceptia celui din urma le-am incercat cel mai bun e Osteria Gioia.
Aquarium. 100% de acord cu dummneavoastra cu o mica observatie, si anume cred ca fotbalistii care il lauda nu sunt demni de luat in seama in calitate de gurmanzi. Poate cu bautura… expertiza-i mai credibila.Eu am mancat prost acolo.
Local recomandat lumpen proletariatului PCR. Traiasca democratia de partid si de stat.

Isoletta. Buna locatia, frumos ambientul,
spatiu enorm, adica doar 3 mese ocupate in weekend si o gramada de mese goale pentru decor. Paste: slab, peste: (au distrul un unditar la cuptor) prost, friptura: ok dar o singura obtiune, antricot de vita, ”frute de mare” :frozen , proaspete de la Metro, asa ca am ramas sa laud doar supa de linte care a fost foooarte buna. Cineva din grup a fost foarte multumit de creveti, dar fiind de fel vegetariana si acum insarcinata nu-i putem da credit. A scuze aici tot am remarcat ceva: nota de plata platita in 5 persoane a fost de aceiasi valoare cu clanta de la buda restaurantului. 500 Euro. Pe bune cu clanta!Parerea mea e ca-i lipseste decenta si bucatar.Si chelneri.

Capriciosa si bellini sunt asemanatoare, fac pizza buna. Mai buna decat Jerry Pizza!

Chinezesc. Sincer, pot sa-mi dau competent cu parerea dupa cele peste 25 de calatorii avute in China si Hong Kong in ultimii 10 ani.
Iar aveti dreptate, sunt cam la fel, iar mancarea din Canton nu este bine reprezentata, lipsand cu desavarsire dim sum-ul. Nu va luati dupa ei, ce va prezinta Templul Soarelui ca dim sum nu e. Iar la o varietate de 3 tipuri… si chiar daca ar fi. Am mancat mult mai bine la dragonul rosu,in Colentina, intr-un mic restaurant cu 6-7 mese inghesuite. Nan jing a fost o panarama de restaurant pseudo chinezesc pana cand eu am renuntat sa-l mai frecventez, in 2005. Daca de atunci s-a schimbat ceva… iar dumnevoastra spuneti ca-i bun, ( desi dupa ce, personal a-ti laudat un molan de spalat vasele ca fiind autenticul vin de tara bun romanesc, de la mama, imbuteliat la pet de 2 litri de apa minerala/coca cola… nici dumneavoastra nu prea mai prezentati credibilitate ) poate il mai dau o sansa. Ce sa va zic, memoria mea e proaspata de la ultima vizita in HK din ianuarie 2013, unde am trecut pret de cateva mese in piata de peste pentru frute de mare, doua restaurante cu 1 stea michelin chinezesti, ca sa nu va spun de microrestaurantele fast food (NO JUNK FOOD ) cu rate caramelizate in geam si zeci de feluri de dim sum de ajungi, dupa ce le incerci , sa dai chinezosilor de la nanjing, templul soarelui etc… 5 picioare in c..r nu stele

Japonez. Benihana e ok. chiar si fara bucatar japonez. Sushi ko de asemena nu-i rau.

E cam gata, am spus destule,iar intru cele scrise de sumneavoastra mai sus in general sunt de aceiasi parere.

Pana la urma TIME OUT nu e vreo autoritate iar PR cu clientii nu cred ca e o noutate pentru dumneavoastra.

Reply

Problema la Osteria Gioia, ca de altfel la multe din restaurantele din Romania, e fumul de tigara.
Un restaurant din care tu, nefumator, iesi cu hainele mirosind a tutun, nu are cum sa primeasca 5 stele pentru “”ämbianta””…..

Reply

Excelentă mancare la malagamba si serviciul la fel.Dupa parerea mea pitinele restaurante din centrul vechi unde poti manca foarte bine,absolut delicios,alaturi la bonne bouche,divan,il pecato.

Reply

frate scuze ca ma bag si eu pe aici,dar vreau sa spun ca omu asta nu are nici macar o treaba cu mancarea.imi pare f rau ca o spun dar asta este adevarul.pai cred ca la isoletta ai mancat paine goala ba saracule si ne spui ca mananci des acolo.compari tu isoletta cu osteria aia de merda la care gatea la vremea aia cand tu ai scris patrzia,care stie toata lumea ca rupe cuburile knor in doua.aia e mai aproape de a fi asemanata cu naomi nu cu o persoana care are treaba cu bucataria.dar asta e viata daca ne luam si cv bani si apoi scriem frumos,sau mai bine pupam lumera in cur.asta e romania tara de sclavi……………….

Reply

Très curieux tout de même qu’il n’existe pas de catégorie “restaurants de cuisine française”…

Reply

Am fost de curand la Restaurantul Malagamba. Intr-adevar, mancarea, muzica si serviciile sunt foarte bune spre excelente. “Calitate” este cuvantul care imi vine in minte cand ma gandesc la ei. Au un pranz special, 2 feluri de mancare la 23 Ron (dementa) si alte cateva oferte deloc de neglijat. In concluzie, m am simtit foarte bine acolo.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


one + = 9