O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   552 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   1.055 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   10.083 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   592 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   815 vizite  0 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   507 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   727 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   684 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   422 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   589 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   517 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   948 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.157 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.051 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   3.710 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   526 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.200 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   553 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   979 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   454 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   1.007 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   531 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   320 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   384 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   927 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Noul meniu al noului chef de la Osteria Gioia



(Apr 2012)
20.113 Vizualizarivizualizari
19 Comentariicomentarii

 

Antonio Passarelli la Osteria GioiaAntonio Passarelli, noul chef al Osteriei Gioia, a lansat un nou meniu, bazat pe valorile clasice ale Bucatariei Italiene. Vladimir Mihulescu (Vova), patronul restaurantului ne-a spus astfel: “Avem placerea sa va anuntam ca familia Osteria Gioia se imbogateste cu doi magicieni ai gastronomiei italienesti.  Antonio Passarelli si sotia sa Daniela s-au alaturat echipei noastre, adaugand unicitatea mediteraneana creativitatii culinare din bucataria noastra. Antonio va coordona bucataria iar noile preparate se vor baza de acum pe vasta sa experienta acumulata de-a lungul a peste treizeci de ani de activitate in domeniul restaurantelor si care de altfel i-a adus participarea frecventa la emisiunile televizate de arta culinara.  Antonio a finalizat deja un nou meniu provocator, care va reprezenta debutul sau in gastronomia de inalt rafinament din Bucuresti. Va invitam sa ne treceti pragul pentru a experimenta ceea ce noi declaram cu mandrie ca fiind un nou nivel, mai savuros, atat al preparatelor creative cat si al celor traditionale italienesti, toate pregatite in clasicul stil al Osteriei Gioia, dovedit deja a fi cel mai bun din oras.” Noi le dorim tot succesul pe care il merita!

Meniul Osteria Gioia – Aprilie 2012 (click pentru a deschide)


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







million_dollars May 12, 2013 at 4:47 pm

SI LA PATRON ,,O INTREBARE,,AI VANZARE ,,SE VB INTRE NOI CLIENTII TAI SE PLANG ANGAJATII DE TINE CU SALARIU

Reply
million_dollars May 12, 2013 at 4:45 pm

CEAU,,AM FOST ACUM O SAPTAMANA ACOLO SI SINCER NU MAI ARE ACELASI GUST,,NU ESTE RAU DAR NU ESTE DELICIOS,,CE SA INTAMPLAT PARCA ERA PTRIZIA ,,,,IMI PARE RAU,,

Reply

Nici nu aveam idee de existenta acestui site, dar ma bucur ca l-am gasit! Am ajuns aici in urma unui link de pe facebook, si am devenit curios. La inceput am fost sceptic in legatura cu aceasta schimbare, dar am vrut sa vad despre ce este vorba si m-am hotarat sa … gust! Trebuie sa spun ca mancarea a fost minunata, mult peste asteptarile mele, iar serviciul impecabil! Antonio este, cu siguranta un mare plus pentru Osteria si pe mine unul m-a convins! Cu siguranta voi trece din nou pe la restaurant cu prima ocazie care se iveste! Felicitari.

Reply

pentru toti cei care se cred mai buni decat Antonio si cei care isi permit sa-i critice preparatele,cum credeti ca a ajuns sa faca atatea evenimente,concursuri,filmari in toata tara,daca nu e bun si nu stie sa gateasca??? sau credeti ca un eveniment oficial unde era prezent presedintele tarii,la ales pentru ce? sau il poate alege la nimereala?dar voi…de unde sa stiti toate astea??atat puteti si stiti sa faceti…sa comentati si sunteti paraleli cu ceea ce inseamna o bucatarie sau un preparat…comentarii de genu :am fost si am mancat la el si nu a fost bun,v-ati gandit ca poate a fost bun dar nu a fost pe gustul vostru? si mi-e mi sa intamplat sa mananc ceva la el si sa nu fie pe gustul meu dar nu inseamna ca nu era bun,la toti ne place acelasi lucru??poate ca preparatul de care spuneti ca nu era bun,este apreciat de multi altii!dar nu puteti gandi mai departe de atat,repede la scris comentarii,prin asta dovediti ca nu e vorba decat de rautate si nu de persoane care frecventeaza restaurante.

Reply

pentru comentariul lui alex….cine vorbeste despre un risotto bun? cine poate stii cel mai bine cum e un risotto bun,daca nu un bucatar italian??noi romanii,ar trebui sa criticam sarmalele! de toata jena sunt comentariile astea,va faceti de rusine,credeti ca le stiti pe toate?afon…e clar ca habar nu ai de bucataria lui Antonio,de aprox 12 ani,mananc la Antonio si e un bucatar nu bun,foarte bun!!! ai putea sa mai mergi la restaurant sa-i ceri niste slanina cu ceapa sigur ai fi multumit si ai fi in masura sa poti comenta! de n-ar exista invidia asta…am fi cu totii mai linistiti!

Reply

Foarte proasta decizia. Momentan la Osteria nu mai poti gusta nici macar un risotto decent. Nu are nici o legatura nici cu ce era inainte nici cu mancarea italieneasca.
Pacat, obisnuiam sa frecventez des locatia. Pana nu pleaca acest afon din bucataria de la Osteria, nici nu mai calc pe acolo.

De evitat !

Reply

    Revin cu o completare esentiala, dupa vizitarea Osteriei in aceasta seara (am avut remuscari dupa comentariu si am vrut sa ii dau o ultima sansa): meniul nou in continuare este absolut medicru, servicul insa de nota 10 ++ .

    Reply

sant un mare admirator a lui Antonio Passarelli,am gustat mancarea lui si la timisoara si la bucuresti si intotdeauna sa ridicat la inaltimea asteptarilor!!!!!!!! clar mesele ce leam mancat la restaurantele sale se alfa in topul celor mai bune mese pe care leam gstat!!!!!un magician al bucatariei…

Reply

    “s-a ridicat” sau , cel putin, “s a ridicat”, “le-am mancat”, ” le-am gustat”…e jale mare cu gramatica asta cand burta e plina…….

    Reply

cine poate renunta la vizitele in restaurantele lui Antonio??? cine stie sa manance doar mamaliga cu branza acasa si cei care ies la restaurant ocazional si in momentul in care li se prezinta o mancare decenta normal ca nu stie sa aprecieze!!!aici se vorbeste despre meniu si mancare,nu de datoriile furnizorilor,deci e clar ca comentariul de mai sus nu e de la un client de la vreun restaurant al lui Antonio!exista vreun restaurant,firma sau orice altceva care nu are datorii??nu cred,dar asta inseamna o afacere si cine nu are habar de mancare,de afaceri mai bine sa renunte la comentarii!!sau credeti ca ar fi mai frumos ca Antonio sa-si declare bunurile si profitul??e bucatar si isi declara retele!!cine naiba este Antonio Passarelli??cred ca intreaba cineva care nu are televizor inca acasa si care nu a iesit niciodata la un restaurant! Antonio,am participat la multe evenimente de-ale tale prin tara,inclusiv la cele cu oficialitati,presedinti,etc…daca nu te-ar cunoaste si aprecia lumea si daca nu ai fi cel mai bun nu ai fi ajuns sa faci atatea lucruri importante!!Continua tot asa si nu te lasa impresionat de criticile invidioase a unor persoane care nu au capacitatea de a intelege ce inseamna bunul gust!!restaurantele si preparatele tale nu au termen de comparatie! de “lumea buna” ai fost si vei fi apreciat in continuare!!!

Reply

O parere foarte obiectiva … daca imi permiteti … si pot sa spun chiar profesionala :
Antonio Passareli este un profesionist al gustului , un profesionist al bucatariei , are o impresionanta carte de vizita , in mod clar este un castig pentru Restaurantul Osteria Gioia … Recomand sa il gustati inainte sa criticati … 😉

Reply

Passarelli?!! Clar renuntam la vizitele frecvente in local.
Dupa ce a distrus cateva restaurante in tara s-a refugiat la tv…unde publicul nu gusta, inca.
Mai sunt inca furnizori care il cautasa recupereze datorii sau şpãgi
Augurri antonino!

Reply

    Draga mea/dragul meu, intamplarea face ca, din fericire, am avut placerea de a face afaceri cu Antonio acum ceva timp in urma. Daca nu stii despre cine sau despre ce sa vorbesti, ar fi bine sa incerci sa te abtii din a comenta fara a fi bine documentat deoarece, din proprie experienta iti spun ca Anto este unul din putinii, chiar foarte putinii care a facut pe dracul in patru, indiferent cat de grele au fost situatiile sau vremurile sa se tina de cuvantul dat si a fost o onoare pentru mine sa cunosc un asemenea om, un om de o verticalitate imbucuratoare si un om DE CUVANT in lumea in care traim(pe care tu o reprezinti cu un succes formidabil). Cat despre mancare, jos palaria!!!

    Reply

      Toata viata a fost un drogat…mai are rost sa comentam?

      Reply

        Domnul meu, una e sa critici stilul cuiva de a face afaceri, si alta e sa insulti. Dupa cum am spus si mai sus, eu l-am cunoscut personal pe Antonio si bati campii. Eu cred ca tu esti un hater fara viata, probabil “bucatar” sau o persoana care se straduie si nu poate mai mult si ai decis sa faci rau cuiva pe care nu o sa poti sa il egalezi niciodata! comentariul tau da dovada in primul rand de lipsa de imaginatie, si in al doilea rand, -chiar asa bai nene? chiar asa? drogat? cred ca e prima oara cand am auzit-o pe asta! :)) trebuie sa spun ca am schitat un zambet cand ti-am citit comentariul, si din cauza persoanelor ca tine se duce tara asta pe apa sambetei si suntem perceputi ca un popor de cacat! munceste mai din greu si renunta la insultarea persoanelor realizate din punct de vedere personal, pentru ca tot ce are Antonio este muncit si transpirat de el, nu de tine! FRAIERE!

        Reply
dan de la constanta April 16, 2012 at 12:12 pm

Antonio Passarelli este unul dintre cei mai indragiti bucatari din Romania. Are emisiuni televizate, carti de retete publicate si participa la toate marile evenimente culinare din Romania.
CINE MAIBA ESTE dana popescu?

Reply

CINE NAIBA ESTE ANTONIO PASSARELI!!!???

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 8 = fifty six