Restograf – Monografia Restaurantelor Bucurestene

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

     Stiri     Sortare dupa:  

Aurelia Visinescu lanseaza un nou vin de colectie
(Apr 2014)
   383 vizite  0 comentarii   

ANIMA GRAND RESERVE 2011 Aurelia Visinescu extinde gama ANIMA cu un nou vin de colectie, produs in serie limitata: ANIMA GRAND RESERVE 2011. Obtinut printr-un cupaj de Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot si Feteasca Neagra, ANIMA GRAND RESERVE 2011 imbina patru soiuri cu personalitate distincta, ...

............................................citeste tot

S-a deschis prmul bagel-shop din Romania. Nu stim ce este, dar pare bun.
(Apr 2014)
   590 vizite  1 comentarii   

Sub deviza "Deliciously fresh", Bagel Brunch este primul bagel-shop din Romania, fiind fondat din 2012. Dupa luni de slefuire, si-a deschis usile intr-un loc cochet si prietenos, situat pe strada Putul lui Zamfir nr. 60, unde te intampina cu un miros puternic de paine calda, cafea proaspat ...

............................................citeste tot

S-a deschis o berarie germana mare in Regie
(Apr 2014)
   802 vizite  1 comentarii   

Siegfried, beraria germana autentica, si-a deschis portile pe Orhideelor nr. 19! Noua berarie Siegfried PrivatBrauerei, situata pe soseaua Orhideelor nr. 19, s-a lansat aseara in cadrul unui eveniment cu specific nemtesc, la care au participat peste 200 de persoane. Din programul serii nu au ...

............................................citeste tot

Daca vreti sa vizitati sau sa traiti in Peace & Harmony
(Apr 2014)
   427 vizite  0 comentarii   

Peace & Harmony was founded in 2008 by two passionate human beings (Holland and Romania), who had both grown up in cities and who had the vision of living in a more natural and sustainable way. We are building a small community of 5 or 6 people, on our land of just under one hectare, 20km ...

............................................citeste tot

Primul preparat din Romania creat special pentru o cauza caritabila
(Mar 2014)
   663 vizite  0 comentarii   

Habitat for Humanity Romania si Red Angus Steakhouse lanseaza primul preparat din Romania creat special pentru o cauza caritabila. 50% din vanzarile produsului vor fi donate de Red Angus Steakhouse catre Habitat for Humanity Romania Habitat for Humanity Romania si Red Angus Steakhouse lanseaza ...

............................................citeste tot

Daca vreti sa va cumparati un whisky bun...
(Mar 2014)
   660 vizite  0 comentarii   

... il gasiti in aeroportul din Toronto...

............................................citeste tot

Concert caritabil in beneficiul copiilor cu autism
(Mar 2014)
   598 vizite  0 comentarii   

SUFLET IN CULORI Concert caritabil in beneficiul copiilor cu autism

Joi, 3 aprilie 2014, incepand cu ora 19.00, pe scena Salii Radio din Bucuresti, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism, in ...

............................................citeste tot

Alexandru cauta un asociat pentru cafeneaua lui din Cotroceni
(Mar 2014)
   7.736 vizite  0 comentarii   

Alexandru Honciuc cauta un asociat cu care sa finalizeze proiectul lui de cafenea cu specific italian, pe care a denumit-o Il Paradiso, pe Sos. Cotroceni Nr. 33, vizavi de Gradina Botanica, la trecerea de pietoni. Cladirea are la parter 60 mp, doua grupuri sanitare, iar la demisol 30 mp unde va ...

............................................citeste tot

Carte de bucate scrisa de o vedeta ProTV
(Mar 2014)
   870 vizite  1 comentarii   

"Ramai la masa?", prima carte de bucate semnata de Laura Cosoi Curtea Veche Publishing lanseaza prima carte de bucate semnata Laura Cosoi. Volumul “Ramai la masa? Retete de suflet pentru cei dragi” este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate retete sanatoase pe care Laura ...

............................................citeste tot

Restaurantul The Harbour aniverseaza 10 ani
(Mar 2014)
   511 vizite  0 comentarii   

Situat in zona pietei Amzei, din Bucuresti, restaurantul The Harbour implineste in luna martie un deceniu de cand ofera oaspetilor sai o atmosfera speciala si bucate alese. „The Harbour a luat nastere dupa o expeditie prin Europa. Este ca atunci cand te opresti intr-un port si iti doresti o ...

............................................citeste tot

Martisoare comestibile
(Feb 2014)
   503 vizite  0 comentarii   

Rasfat de Martisor, intr-o editie unica Madame Lucie

La Madame Lucie, traditia Martisorului inspira si in acest an o editie limitata savuroasa: les macarons in culorile martisorului imbina arome proaspete de ...

............................................citeste tot

Detalii despre GastroPan 2014
(Feb 2014)
   529 vizite  0 comentarii   

Cifrele confirma: GastroPan 2014 va fi expozitia de panificatie, cofetarie si alimentatie a anului! Editia a sasea a celui mai important eveniment autohton ce prezinta solutii si tehnologii pentru sectoarele de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica se va ...

............................................citeste tot

Vom angaja in curand un evaluator de restaurante full-time la Restograf
(Feb 2014)
   2.019 vizite  9 comentarii   

In luna martie Rstograf va angaja un evaluator de restaurante & redactor, o pozitie full-time. Nu va fi cel mai bine platit job din Bucuresti, probabil, insa va fi unul dintre cele mai placute. Noul angajat va trebuie sa manance zilnic la cate un restaurant, si apoi sa scrie despre ele. Pe ...

............................................citeste tot

Festival Benihana in martie
(Feb 2014)
   683 vizite  0 comentarii   

2014, DUBLA ANIVERSARE BENIHANA Benihana of Tokyo, liderul mondial al bucatariei japoneze cu specific teppanyaki, aniverseaza anul acesta 50 de ani. Benihana Bucuresti, filiala sa locala din cadrul hotelului Howard Johnson Grand Plaza, dubleaza anul aniversar sarbatorind 10 ani. ...

............................................citeste tot

Un bilet la Atheneu si o sticla cu vin bun pentru poza cu 4,000,000
(Feb 2014)
   1.479 vizite  0 comentarii   

In curand Restograful va ajunge la 4,000,000 (patru milioane!) de afisari de la lansarea sa, in martie 2011. In 12 iunie 2012 am atins primul milion, si atunci am dat un premiu celui care a reusit sa faca o captura de ecran cu momentul in care s-a atins acel numar rotund. In ianuarie 2013 am avut 2,...

............................................citeste tot

Teatru fara prejudecati la Restuarantul Elisabeta
(Feb 2014)
   805 vizite  0 comentarii   

Marius Manole si Ilinca Manolache, soti si frati in spectacolul Masculin-feminin Spectacolul “Masculin-feminin”, scris si regizat de Lia Bugnar, se va desfasura joi, 20 februarie, ora 22:00 la Teatrul Elisabeta, situat in Bulevardul Elisabeta nr 45. Distributia spectacolului este formata din ...

............................................citeste tot

Luna Torturilor la Dulcineea Roz
(Feb 2014)
   653 vizite  1 comentarii   

Dulcineea Roz declara luna februarie Luna Torturilor!

Acum cativa ani stiam de februarie ca fiind luna Faurar, adica luna pregatirilor, acum toata lumea vorbeste de “luna iubirii”.  Chiar daca Valentine’s Day este o sarbatoare imprumutata, ...

............................................citeste tot

7 dintr-o lovitura la Godot Café
(Feb 2014)
   665 vizite  0 comentarii   

Batalia celui mai bun actor se da in 7 dintr-o lovitura la Godot Café Spectacolul de teatru “7 dintr-o lovitura” scris si regizat de Lia Bugnar, cu actorii Ilinca Manolache, Anghel Damian, Catalin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole, Maria Obretin are doua ...

............................................citeste tot

Grande Cuisine pentru o zi la Cluj
(Feb 2014)
   606 vizite  0 comentarii   

Serara speciala « VOYAGE EN FRANCE »   Dupa intalnirea cu Isabelle Legeron Master of Wine din octombrie 2013, va invitam la o cina-calatorie in lumea gurmanda a Frantei de azi. Un eveniment unic la Cluj Napoca, in prezenta inedita a chef-ului Julien Bourdaries si a viticultorului-...

............................................citeste tot

GastroPan 2014 in aprilie la Brasov
(Feb 2014)
   1.044 vizite  0 comentarii   

Programe si invitati speciali vin la expozitia GastroPan 2014 Brasov Pentru al patrulea an consecutiv, cea mai importanta personalitate a industriei mondiale de panificatie va sosi la cea mai mare expozitie autohtona dedicata brutariilor, cofetariilor si unitatilor de alimentatie publica. ...

............................................citeste tot

Restaurante noi in Bucuresti
(Jan 2014)
   3.749 vizite  0 comentarii   

Piata Floreasca a devenit deja locul cu cea mai mare concentratie de restaurante bune din Bucuresti, dupa Herastrau, si daca nu punem la socoteala Centrul Vechi, care e un caz aparte, totusi. Celor deja multe si cu specific destul de variat, existente deja, li s-au adaugat doua in decembrie, ...

............................................citeste tot

Chef Florin Dumitrescu si-a lansat oficial restaurantul
(Dec 2013)
   3.339 vizite  2 comentarii   

Pe strada George Enescu, nr. 23, si-a deschis larg portile restaurantul Goccia. Armonia perfect creata intre eleganta din interior si atmosfera relaxanta de pe terase, te imbie sa te pierzi intr-o lume a deliciilor. Goccia te seduce cu preparate delicioase, combinatii inedite si gustoase. Aduce ...

............................................citeste tot

Un nou restaurant romanesc serios in Bucuresti
(Dec 2013)
   1.622 vizite  0 comentarii   

World Trade Center Bucuresti deschide restaurantul romanesc „La Șipote”

World Trade Center Bucuresti a deschis un nou restaurant in cadrul Hotelului Pullman: La Șipote, cu specific romanesc. Nascut dintr-o idee indrazneata si mai putin obisnuita...

............................................citeste tot

Cadouri de Craciun la Madame Lucie
(Dec 2013)
   971 vizite  0 comentarii   

Madame Lucie a pregatit iubitorilor de macarons o editie speciala de Craciun, cu patru arome noi obtinute din ingrediente naturale: vin fiert, ciocolata cu rom, scortisoara si turta dulce. Acestea pot fi gasite in toate boutique-urile din tara de la inceputul lunii decembrie. Iar pentru cei care ...

............................................citeste tot

Epoque lanseaza L’Atelier, atelierul de arta culinara
(Dec 2013)
   899 vizite  0 comentarii   

Hotel Epoque anunta lansarea L’Atelier – l'art culinaire, introducand noul concept al restaurantului gastronomic, care mizeaza pe corespondenta intre arta culinara si artele frumoase ca sursa de inspiratie. L’Atelier devine o destinatie in sine, propunand un univers culinar inspirat, cordial ...

............................................citeste tot

  1   2  3
Afiseaza

Restaurante noi in nordul Bucurestiului



(Apr 2013)
4.015 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Piata restaurantelor din Bucuresti e in scadere si zilnic se inchid restaurante, insa aproape toate sunt inlocuite de altele noi, cu alti proprietari, alt concept, amenajate si mai frumos etc. Iata cateva lansari de restaurante din ultimele saptamani, doar in zona Dorobantilor – Aviatorilor:

Astazi se deschide, cu pompa, noul restaurant al lui Joseph Hadad – si primul dintr-o serie, daca e sa ne luam dupa ce scrie pe site-ul lui. Si-a pus numele pe el, « Joseph by Joseph Hadad », ca sa fie clar. Acesta a luat locul lui Mercado, care a stat deschis putin timp, desi era foarte bun. Nu e foarte clar daca Joseph by Joseph Hadad trebuie privit ca un restaurant nou sau doar ca o repozitionare a lui Mercado.

La cativa pasi de Joseph by Joseph Hadad, spre Kiselev, patronii de la Midocar au deschis restaurantul Nostri, cu bucatarie italiana, care a locul lui Le Petit Duc. Acum e intr-o perioada de rodaj, am inteles ca va avea o lansare oficiala in curand.

Salt s-a deschis si el, dupa o perioada foarte lunga de amenajare, in Herastrau, in locul fostului restaurant de la Bonton Palace.

Niste Italieni au redeschis saptamana trecuta locatia din Piata Dorobantilor, unde au fost mai multe restaurante de-a lungul timpului (Trattoria Roma, apoi unul unguresc, nu-i mai tin minte numele), cu o investitie destul de consistenta si dupa lungi renovari. Se numeste Italia in Bocca.

Yoshi, al familiei lui Marius Tuca si al lui  Mircea Varlam a luat locul lui G Bar (Ginger Bar) in Piata Floreasca, acum cateva zile, si are ca ambitie sa devina repede referinta in materie de sushi in Bucuresti. Are toate sansele sa ajunga acolo, pentru ca e foarte bun. De fapt, Yoshi e fostul Itadaki Sushi cu o infuzie masiva de capital si mutat din locatia care devenise prea mica si nu mai tinea pasul nici cu standingul pe care si-l doreau patronii.

Dintre restaurantele cu totul noi, adica in locuri unde nu au mai fost altele inainte: Zabaione, al lui Razvan Paunescu si al italianului Palumbo, care e si chef, chiar in rondul de la Charles de Gaulle. Un restaurant foarte frumos si bun, despre care se va vorbi mult in oras, sunt convins. Si un restaurant spaniol, La Rambla, deschis de catre o familie de romani care a lucrat ani lungi in Spania, tot prin locuri cu mancare, la etajul de la Mario Plaza, in Piata Dorobantilor. Bun si acela, am scris despre el pe Restograf. (GB)

(poza e de pe www.deviantart.com)

*

Recomanda unui prieten


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× five = 35



4.324.172 vizite
din 1 martie 2011