Stiri     Sortare dupa:  

Craft Beer Festival: peste 50 de tipuri de bere, un gratar gigantic si alte detalii despre program
(Aug 2016)
   351 vizite  0 comentarii   

Anul acesta Bucurestiul gazduieste primul festival dedicat berii artizanale. Craft Beer Festival este numele evenimentului, detaliile le-am insirat deja aici. Acum revenim cu informatii concrete despre program, 3 zile in care va asteapta un gratar gigantic, pizza facuta intr-o camionata si alte ...

............................................citeste tot

Dinner in the sky cu fine dining si muzica interbelica la 50 de metri deasupra orasului
(Aug 2016)
   135 vizite  0 comentarii   

Dinner in the sky este acest concept care invita oamenii la cina la 50 de metri deasupra orasului, eveniment care revine in aceasta vara in Bucuresti. Mai mult, la aceasta editie sunt pregatite cateva momente speciale care sa faca experienta si mai interesanta. Detaliile le aflam de la organizatori...

............................................citeste tot

Un lant de restaurante din Romania se extinde in Algeria si SUA
(Aug 2016)
   446 vizite  0 comentarii   

In momentul de fata, SaladBox este unul dintre cele mai profitabile lanturi de restaurante din Romania. Acesta isi continua expansiunea nu doar pe plan local, dar si in afara tarii. De curand au anuntat deschiderea unor unitatii noi in tari precum Algeria si Sta­tele Unite, pe langa cele din ...

............................................citeste tot

Transilvania Gastronomica - festival de cultura a mancarii bune
(Aug 2016)
   58 vizite  0 comentarii   

Transilvania Gastronomica - food culture festival revine cu a doua editie a unui eveniment care omagiaza mancarea buna, traditiile si gusturile care nu se vor demoda niciodata. Prima editie a fost anul trecut si v-am povestit pe larg despre aceasta aici. Acum, va invitam sa va faceti planurile ...

............................................citeste tot

Meniu de vara la Gram Bistro
(Aug 2016)
   650 vizite  0 comentarii   

Meniul sezonier e o idee foarte buna pe care ar putea s-o aplice mai multe restaurante. Preparatele de sezon nu inseamna ca pun in umbra meniul fix, doar inmultesc numarul optiunilor pentru clienti si fac lucrurile mai interesante. Despre un meniu de vara de la un restaurant bucurestean ne-au venit ...

............................................citeste tot

Hard Rock Cafe si mirodeniile de pe glob - meniul “Smoke, Fire and Spice”
(Aug 2016)
   377 vizite  0 comentarii   

Hard Rock Cafe, periodic, mai coace un nou meniu in bucatarie. Fie ca vorbim de burgeri, mancare mexicana sau retete vegetariene, in meniul restaurantului apar diverse vedete, un fel de personaje periodice care sa se alature preparatelor clasice de la Hard Rock. Asadar, asa cum am fost obisnuiti...

............................................citeste tot

Seara greceasca cu live music si tzatziki bar
(Jul 2016)
   1.691 vizite  1 comentarii   

La Meet The Makers, cei de la Chefs Experience iti dau intalnire cu Grecia si farmecul sau! Marti, va invita sa patrundeti pe meleagurile grecesti, la Chefs, unde veti avea ocazia sa va bucurati de preparate traditionale, pregatite dupa retetele bucatarului grec Pavlos Delotis, dupa retete ...

............................................citeste tot

O noapte cu bucate ca-n Grecia si pahare pline de vin
(Jul 2016)
   587 vizite  0 comentarii   

La Meet The Makers aveti intalnire cu Grecia si farmecul sau. Marti, 12 iulie, va invitam sa patrundeti pe meleagurile grecesti, la seara greceasca by Chefs Experience, unde veti avea ocazia sa va bucurati de 5 preparate traditionale grecesti, pregatite de bucatarul grec Pavlos Delotis, dupa ...

............................................citeste tot

Vara aceasta traieste experienta greceasca la Chefs
(Jul 2016)
   1.320 vizite  0 comentarii   

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Hai la inghetata facuta ca pe vremuri
(Jul 2016)
   501 vizite  0 comentarii   

Camera din Fata, cafeneaua mica si cocheta care aminteste de odaia de la bunici, a pregatit un eveniment special pentru seara de marti. Mai exact, aici se va pregati inghetata ca pe vremuri si va invita sa va bucurati de aceasta, degustari fara extra costuri. Voi doar sa veniti cu lingura si ...

............................................citeste tot

Meet the makers - o cina "spumoasa"
(Jul 2016)
   126 vizite  0 comentarii   

Vinurile spumante sunt ca o potiune magica pe timpul verii, le torni in pahar si te racoresc pe loc. Iar daca alaturi ai preparatul potrivit, poti spune ca ai avut parte de cina perfecta. Marti, 5 iulie, de la ora 19:30, restaurantul Chefs Experience organizeaza evenimentul "Meet the Makers" unde ...

............................................citeste tot

Relaxarea are chipul unei terase
(Jul 2016)
   801 vizite  0 comentarii   

Ce poate fi mai relaxant in plina vara, dupa ore de stat in birou sau in aglomeratia bucuresteana, decat o masa pe terasa? In aceasta vara, terasa de la Chefs Experience, restaurantul de pe Calea Floreasca 55, te asteapta cu o infatisare noua si cu un meniu modern, special creat pentru vremea ...

............................................citeste tot

Waffles Madness La Un Ceai
(Jun 2016)
   821 vizite  0 comentarii   

Ceainaria La Un Ceai e ascunsa de haos. Ba mai mult, are o curte pitita si de putinele momente agitate din frumoasa zona Luigi Cazzavillan. Iar aici, sambata si duminica, vi se pregateste un nou dezmat cu waffles, vafe pufoase si cu diverse topping-uri variate. Despre Waffles Madness aflam mai ...

............................................citeste tot

Farmers Market de week-end
(Jun 2016)
   1.256 vizite  0 comentarii   

Intr-o vreme, week-end-ul era momentul in care oamenii faceau piata si apoi mergeau acasa si pregateau mancare cat sa ajunga aproape toata saptamana. O traditie buna si care merita continuata, am zice noi, si asa pare sa gandeasca si echipa de la Spatiul M60, unul dintre locurile noi si hip ale ...

............................................citeste tot

Chef on Stilettos - gatitul chic la bistro Therapy
(Jun 2016)
   249 vizite  0 comentarii   

La un bistro frumos din Bucuresti, Therapy, se pregateste un eveniment cochet. "Chef on Stilettos" este invitatia unei echipe de PR si organizari evenimente catre doamne si domnisoare de a veni sa gateasca imbracate si aranjate ca de revista. Detaliile le aflam chiar de la ei: Chef-ul pe ...

............................................citeste tot

Cea mai buna companie la cina de vara: vinul spumant
(Jun 2016)
   171 vizite  0 comentarii   

Vinurile spumante sunt ca o potiune magica pe timpul verii. Le pui in pahar si te racoresc pe loc. Iar daca alaturi ai un preparat potrivit, poti spune ca cina e completa si sa mergi apoi fericit spre casa ta. De aceea, martea aceasta va puteti bucura de aceste 2 personaje principale in al treilea ...

............................................citeste tot

Athénée Palace Hilton Bucuresti are un nou bucatar sef
(Jun 2016)
   133 vizite  0 comentarii   

Athénée Palace Hilton Bucuresti are un nou bucatar sef si e mandru sa-l prezinte lumii pe Franz Conde, Executive Chef pentru restaurantele si serviciile de catering ale hotelului. Franz Conde are o poveste frumoasa, s-a plimbat prin marile bucatarii ale unor restaurante prestigioase, iar tot ...

............................................citeste tot

Peste Paine si ritmuri de acordeon in gradina Voila
(Jun 2016)
   869 vizite  0 comentarii   

In frumoasa gradina a restaurantului Voila, joia aceasta se pune la cale un eveniment culinar care are toate sansele sa va faca super pofta. "Van, Vintage, Voila" implica mult unt, food truck-ul Peste Paine, ritmuri de acordeon si alte delicii. Detaliile le gasiti mai jos: Am mai zis si o ...

............................................citeste tot

Picnic in Gradina Botanica
(Jun 2016)
   514 vizite  0 comentarii   

Vara, sezonul picnicurilor e in toi. Cei de la Bacania ROD au inceput seria picnicurilor de mai devreme, urmand ca duminica aceasta, pe 19 iunie, sa mute activitatile cu paturica pe iarba in Gradina Botanica, de la 10 dimineata.   Detaliile despre acest nou Picnic RODnic le aflam de ...

............................................citeste tot

Turneul burgerilor la Hard Rock Cafe
(Jun 2016)
   400 vizite  0 comentarii   

La Hard Rock Cafe poposeste un nou convoi de celebritati. Mai exact, burgeri faimosi din toata lumea ajung la Hard Rock si pot fi degustati pana la sfarsitul lunii iulie. Cu aceasta ocazie, arome si gusturi din lumea intreaga se imbina in noul meniu World Burger Tour: de la El Toro, inspirat de ...

............................................citeste tot

La Bella Crespella - la clatite inainte in Gradina Floreasca
(Jun 2016)
   1.878 vizite  0 comentarii   

  In frumoasa Gradina Floreasca se da startul evenimentelor culinare, primul din acest sezon fiind La Bella Crespella, unul inspirat de stilul de viata italienesc in care designul, gusturile fine si petrecerile se contopesc la malul marii. In meniul special pregatit se vor regasi clatite ...

............................................citeste tot

Cea mai buna pereche la masa: vin & BBQ
(Jun 2016)
   622 vizite  0 comentarii   

Din iubirea pentru vin in toate formele lui, la Chefs Experience, restaurantul de pe Calea Floreasca 55, se organizeaza evenimente ce vin in ajutorul celor care si-ar dori sa stie mai multe despre cum se face, cum se consuma si alaturi de ce preparate culinare este cel mai potrivit vinul. ...

............................................citeste tot

Ultimele detalii despre Bucharest Gourmet Festival
(Jun 2016)
   735 vizite  0 comentarii   

Bucharest Gourmet Festival bate la usa bucurestenilor si ii invita la unul dintre cele mai mari festivaluri culinare din oras. Vineri, 3 iunie, se deschid portile celui mai complex eveniment dedicat culturii gastronomice: Bucharest Gourmet Festival, care va avea loc in zona Drive-in din Baneasa ...

............................................citeste tot

Restaurante si alte localuri amendate de ANPC - care sunt acestea si de ce au fost sanctionate
(May 2016)
   877 vizite  0 comentarii   

Saptamana trecuta va povesteam despre cele 4 restaurante asiatice care au primit o vizita de la ANPC si care au fost sanctionate, ba chiar inchise temporar desi ele in continuare functionau; dilema persista. Acum, tot de pe site-ul ANPC am aflat ca in urma unei actiuni de verificare, mai multe ...

............................................citeste tot

Marea dilema dupa un control ANPC la 4 restaurante asiatice: institutia spune ca s-au inchis, restaurantele functioneaza
(May 2016)
   1.624 vizite  2 comentarii   

Patru restaurante cu specific asiatic din Bucuresti s-au inchis temporar din cauza unor mari nereguli gasite la controalele ANPC. LI-WU, Kungfu King, Hao Chi Fast Food Chinezesc si Templul Soarelui sunt cele 4 restaurante la care s-au gasit multe lucruri in neregula si care au primit amenda de la ...

............................................citeste tot

  1   2  3
Afiseaza

Restaurante noi in nordul Bucurestiului



(Apr 2013)
7.910 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Piata restaurantelor din Bucuresti e in scadere si zilnic se inchid restaurante, insa aproape toate sunt inlocuite de altele noi, cu alti proprietari, alt concept, amenajate si mai frumos etc. Iata cateva lansari de restaurante din ultimele saptamani, doar in zona Dorobantilor – Aviatorilor:

Astazi se deschide, cu pompa, noul restaurant al lui Joseph Hadad – si primul dintr-o serie, daca e sa ne luam dupa ce scrie pe site-ul lui. Si-a pus numele pe el, « Joseph by Joseph Hadad », ca sa fie clar. Acesta a luat locul lui Mercado, care a stat deschis putin timp, desi era foarte bun. Nu e foarte clar daca Joseph by Joseph Hadad trebuie privit ca un restaurant nou sau doar ca o repozitionare a lui Mercado.

La cativa pasi de Joseph by Joseph Hadad, spre Kiselev, patronii de la Midocar au deschis restaurantul Nostri, cu bucatarie italiana, care a locul lui Le Petit Duc. Acum e intr-o perioada de rodaj, am inteles ca va avea o lansare oficiala in curand.

Salt s-a deschis si el, dupa o perioada foarte lunga de amenajare, in Herastrau, in locul fostului restaurant de la Bonton Palace.

Niste Italieni au redeschis saptamana trecuta locatia din Piata Dorobantilor, unde au fost mai multe restaurante de-a lungul timpului (Trattoria Roma, apoi unul unguresc, nu-i mai tin minte numele), cu o investitie destul de consistenta si dupa lungi renovari. Se numeste Italia in Bocca.

Yoshi, al familiei lui Marius Tuca si al lui  Mircea Varlam a luat locul lui G Bar (Ginger Bar) in Piata Floreasca, acum cateva zile, si are ca ambitie sa devina repede referinta in materie de sushi in Bucuresti. Are toate sansele sa ajunga acolo, pentru ca e foarte bun. De fapt, Yoshi e fostul Itadaki Sushi cu o infuzie masiva de capital si mutat din locatia care devenise prea mica si nu mai tinea pasul nici cu standingul pe care si-l doreau patronii.

Dintre restaurantele cu totul noi, adica in locuri unde nu au mai fost altele inainte: Zabaione, al lui Razvan Paunescu si al italianului Palumbo, care e si chef, chiar in rondul de la Charles de Gaulle. Un restaurant foarte frumos si bun, despre care se va vorbi mult in oras, sunt convins. Si un restaurant spaniol, La Rambla, deschis de catre o familie de romani care a lucrat ani lungi in Spania, tot prin locuri cu mancare, la etajul de la Mario Plaza, in Piata Dorobantilor. Bun si acela, am scris despre el pe Restograf. (GB)

(poza e de pe www.deviantart.com)

*


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?



Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six × 7 =


x

ABONEAZA-TE

Fii la curent cu noutatile despre
cele mai tari restaurante din Bucuresti.
aboneaza-te