Restograf – Monografia Restaurantelor Bucurestene

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

     Stiri     Sortare dupa:  

Aurelia Visinescu lanseaza un vin nou
(Jun 2014)
   1.138 vizite  0 comentarii   

Un nou vin semnat Aurelia Visinescu: KARAKTER ENTUZIASM 2013; Primul cupaj din linia KARAKTER

Vinurile din linia KARAKTER semnata de Aurelia Visinescu reflecta armonia dintre soare, pamant, rod si crezul oenologului. ...

............................................citeste tot

Vitis Metamorfosis devine Viile Metamorfosis dupa rebranding
(Jun 2014)
   356 vizite  0 comentarii   

Schimbare de nume si identitate vizuala pentru compania producatoare de vinuri premium Metamorfosis

Producatorul de vinuri premium din Dealu Mare Vitis Metamorfosis a trecut printr-un proces de rebranding, care a constat in schimbarea numelui si a ...

............................................citeste tot

Patrizia a ajuns la Collage
(Jun 2014)
   1.408 vizite  0 comentarii   

Patrizia Paglieri, italianca ajunsa bucatareaza cunoscuta in Bucuresti, e noul chef al restaurantului Collage de la inceputul acestei luni. Prima data s-a auzit despre Patricia cand si-a deschis un (fel de) restaurant in Buftea, chiar in casa ei, Al Casolare, in care gatea impreuna cu mama ei. Vlad ...

............................................citeste tot

Cultura si tainele painii - lansarea proiectului
(Jun 2014)
   363 vizite  1 comentarii   

Russenart Communications si Gold Maya lanseaza campania de comunicare online "Cultura si tainele painii", un proiect dedicat promovarii alimentului de baza al omenirii: Painea. Campania se deruleaza online in perioada iunie 2014 – mai 2015 cu sprijinul a 40 de parteneri media. Pe ...

............................................citeste tot

Protejarea produselor agroalimentare made in Italy in Romania
(Jun 2014)
   228 vizite  0 comentarii   

Peste 100 de participanti au luat parte la seminarul "PROTEJAREA PRODUSELOR AGROALIMENTARE MADE IN ITALY IN ROMANIA" organizat de Camera de Comert Italiana pentru Romania (CCIpR) in colaborare cu Agentia ICE Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti, marti, 3 iunie, la sala Paris a ...

............................................citeste tot

Seminar despre contrafacere la Italian Wine & Food Day
(Jun 2014)
   441 vizite  0 comentarii   

Contrafacerea produselor alimentare si fenomenul de italian sounding - Ce reprezinta si cum le recunoastem?

Seminarul din data de 3 iunie, cu titlul "Protejarea produselor agroalimentare made in Italy in Romania", are drept scop atragerea atentiei publicului asupra protejarii ...

............................................citeste tot

Italian Wine & Food Day pe 3 iunie la Novotel
(Jun 2014)
   415 vizite  0 comentarii   

Peste 150 de participanti, importatori, distribuitori, mari retele de retail, Ho.Re.Ca., Food & Bar Manager si magazine de specialitate vor putea degusta unele dintre cele mai bune produse italiene alimentare si vinicole si sa constate personal diferenta dintre italian sounding, falsul Made in ...

............................................citeste tot

Florin Dumitrescu si-a lansat restaurantul Tapo
(Jun 2014)
   1.780 vizite  4 comentarii   

Florin Dumitrescu a pregatit in fata invitatilor tartar de somon.

Chef Florin Dumitrescu a facut aseara (29 mai - n.r.) spectacol culinar la inaltime! Urcat pe barul celui mai nou lounge din Bucuresti, TAPO, a carui inaugurare a avut ...

............................................citeste tot

Prima editie a Saptamanii Restaurantelor - rezultate
(May 2014)
   356 vizite  0 comentarii   

Prima editie romaneasca a evenimentului Saptamana Restaurantelor, desfasurata in Bucuresti intre 16 si 23 mai 2014, a atras un numar de 40 de restaurante ce au oferit discounturi importante si a reusit sa creasca incasarile majoritatii localurilor din program. DESPRE SAPTAMANA RESTAURANTELOR...

............................................citeste tot

Paul deschide o noua locatie in Sun Plaza Mall
(May 2014)
   411 vizite  0 comentarii   

Din dorinta de a fi cat mai aproape de consumatorii sai, Paul Romania anunta deschiderea unei noi brutarii de tip chariot in centrul comercial Sun Plaza Bucuresti Mall. Aceasta se afla la parter, intr-o zona intens circulata, chiar langa locul de joaca pentru copii. „Stim ca Paul este un brand ...

............................................citeste tot

Florin Dumitrescu, de la Master Chef, isi face iar restaurant
(May 2014)
   1.551 vizite  3 comentarii   

La sfarsitul lunii mai Florin Dumitrescu inaugureaza TAPO, singurul restaurant in care va gati personal zi de zi. Toti cei care vor sa guste preparate culinare de top care poarta semnatura lui Florin Dumitrescu vor avea ocazia sa o faca in singurul local din Bucuresti in care ...

............................................citeste tot

KFC deschis in Noaptea Muzeelor
(May 2014)
   717 vizite  1 comentarii   

Sambata, 17 mai, cu ocazia celei de-a zecea editii a evenimentului cultural Noaptea Muzeelor, zece restaurante KFC din tara isi vor prelungi programul de functionare pana dimineata. Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes, sarbatorit in intreaga tara. In sprijinul ...

............................................citeste tot

Saptamana Restaurantelor: 16-23 mai
(May 2014)
   1.146 vizite  1 comentarii   

39 de localuri s-au inscris pentru evenimentul culinar ce va avea loc în premiera in Romania timp de o saptamana, intre 16 si 23 mai in Bucuresti si care este organizat in parteneriat comun de Asociatia Romania Culinara (www.romania-culinara.ro) -  Top Hospitality - Star Chefs. Unele dintre ...

............................................citeste tot

Pavilion de Arta cu restaurant in Piata George Enescu
(May 2014)
   521 vizite  0 comentarii   

Cum se calculeaza un Pavilion de Arta * Un spatiu alocat de 4.000 mp intr-o piata cu statut de „Km 0” al Bucurestiului. * Doua constructii, una destinata muzeelor (Micul Pavilion), cu o suprafata de 800 mp, una destinata galeriilor de arta si zonei de conferinte despre arta (Marele ...

............................................citeste tot

20 de medalii obtinute de vinurile romanesti la "Concours Mondial de Bruxelles 2014"
(May 2014)
   379 vizite  0 comentarii   

Succes pentru Romania in lumea vinului: 20 de medalii obtinute de vinurile romanesti la “Concours Mondial de Bruxelles 2014”

Bucuresti, 13 mai 2014 – Romania a participat anul acesta la cea de-a 20-a editie a traditionalului Concours Mondial de ...

............................................citeste tot

Concurs: Cel mai bun fel de mancare din Bucuresti
(May 2014)
   1.440 vizite  6 comentarii   

Restograf lanseaza un concurs de anvergura pentru desemnarea celor mai bune feluri de mancare ale restaurantelor bucurestene, reprezentative pentru fiecare tip de bucatarie in parte: cel mai bun kebab, cel mai bun foie gras, cele mai bune fructe de mare, cele mai bune paste, cea mai buna vita, ...

............................................citeste tot

Vitis Metamorfosis a cumparat un conac in judetul Buzau
(May 2014)
   419 vizite  0 comentarii   

Achizitie importanta pentru producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis Vitis Metamorfosis, producator de vinuri premium din Dealu Mare, a investit in achizitionarea unui conac din judetul Buzau, ca parte a strategiei de dezvoltare si consolidare a companiei, inceputa in 2013. Tranzactia ...

............................................citeste tot

Ahmad Hammadi si-a deschis un restaurant arabesc pe bulevardul Basarabia
(Apr 2014)
   1.561 vizite  0 comentarii   

In a doua zi de Paste s-a deschis Damascus Palace, un restaurant arabesc pe bulevardul Basarabia, chiar vizavi de intrarea la stadion, in locul in care a fost Shef Sante. Damascus Palace are doi patroni sirieni, Hassan Atmeh si Ahmad Hammadi, cel de-al doilea fiind fostul chef de la cunoscutul ...

............................................citeste tot

Aurelia Visinescu lanseaza un nou vin de colectie
(Apr 2014)
   945 vizite  0 comentarii   

ANIMA GRAND RESERVE 2011 Aurelia Visinescu extinde gama ANIMA cu un nou vin de colectie, produs in serie limitata: ANIMA GRAND RESERVE 2011. Obtinut printr-un cupaj de Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot si Feteasca Neagra, ANIMA GRAND RESERVE 2011 imbina patru soiuri cu personalitate distincta, ...

............................................citeste tot

S-a deschis primul bagel-shop din Romania. Nu stim ce este, dar pare bun.
(Apr 2014)
   1.430 vizite  1 comentarii   

Sub deviza "Deliciously fresh", Bagel Brunch este primul bagel-shop din Romania, fiind fondat din 2012. Dupa luni de slefuire, si-a deschis usile intr-un loc cochet si prietenos, situat pe strada Putul lui Zamfir nr. 60, unde te intampina cu un miros puternic de paine calda, cafea proaspat ...

............................................citeste tot

S-a deschis o berarie germana mare in Regie
(Apr 2014)
   2.929 vizite  3 comentarii   

Siegfried, beraria germana autentica, si-a deschis portile pe Orhideelor nr. 19! Noua berarie Siegfried PrivatBrauerei, situata pe soseaua Orhideelor nr. 19, s-a lansat aseara in cadrul unui eveniment cu specific nemtesc, la care au participat peste 200 de persoane. Din programul serii nu au ...

............................................citeste tot

Daca vreti sa vizitati sau sa traiti in Peace & Harmony
(Apr 2014)
   1.011 vizite  0 comentarii   

Peace & Harmony was founded in 2008 by two passionate human beings (Holland and Romania), who had both grown up in cities and who had the vision of living in a more natural and sustainable way. We are building a small community of 5 or 6 people, on our land of just under one hectare, 20km ...

............................................citeste tot

Primul preparat din Romania creat special pentru o cauza caritabila
(Mar 2014)
   1.186 vizite  0 comentarii   

Habitat for Humanity Romania si Red Angus Steakhouse lanseaza primul preparat din Romania creat special pentru o cauza caritabila. 50% din vanzarile produsului vor fi donate de Red Angus Steakhouse catre Habitat for Humanity Romania Habitat for Humanity Romania si Red Angus Steakhouse lanseaza ...

............................................citeste tot

Daca vreti sa va cumparati un whisky bun...
(Mar 2014)
   1.624 vizite  0 comentarii   

... il gasiti in aeroportul din Toronto...

............................................citeste tot

Concert caritabil in beneficiul copiilor cu autism
(Mar 2014)
   1.125 vizite  0 comentarii   

SUFLET IN CULORI Concert caritabil in beneficiul copiilor cu autism

Joi, 3 aprilie 2014, incepand cu ora 19.00, pe scena Salii Radio din Bucuresti, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism, in ...

............................................citeste tot

  1   2  3
Afiseaza

Restaurante noi in nordul Bucurestiului



(Apr 2013)
4.687 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Piata restaurantelor din Bucuresti e in scadere si zilnic se inchid restaurante, insa aproape toate sunt inlocuite de altele noi, cu alti proprietari, alt concept, amenajate si mai frumos etc. Iata cateva lansari de restaurante din ultimele saptamani, doar in zona Dorobantilor – Aviatorilor:

Astazi se deschide, cu pompa, noul restaurant al lui Joseph Hadad – si primul dintr-o serie, daca e sa ne luam dupa ce scrie pe site-ul lui. Si-a pus numele pe el, « Joseph by Joseph Hadad », ca sa fie clar. Acesta a luat locul lui Mercado, care a stat deschis putin timp, desi era foarte bun. Nu e foarte clar daca Joseph by Joseph Hadad trebuie privit ca un restaurant nou sau doar ca o repozitionare a lui Mercado.

La cativa pasi de Joseph by Joseph Hadad, spre Kiselev, patronii de la Midocar au deschis restaurantul Nostri, cu bucatarie italiana, care a locul lui Le Petit Duc. Acum e intr-o perioada de rodaj, am inteles ca va avea o lansare oficiala in curand.

Salt s-a deschis si el, dupa o perioada foarte lunga de amenajare, in Herastrau, in locul fostului restaurant de la Bonton Palace.

Niste Italieni au redeschis saptamana trecuta locatia din Piata Dorobantilor, unde au fost mai multe restaurante de-a lungul timpului (Trattoria Roma, apoi unul unguresc, nu-i mai tin minte numele), cu o investitie destul de consistenta si dupa lungi renovari. Se numeste Italia in Bocca.

Yoshi, al familiei lui Marius Tuca si al lui  Mircea Varlam a luat locul lui G Bar (Ginger Bar) in Piata Floreasca, acum cateva zile, si are ca ambitie sa devina repede referinta in materie de sushi in Bucuresti. Are toate sansele sa ajunga acolo, pentru ca e foarte bun. De fapt, Yoshi e fostul Itadaki Sushi cu o infuzie masiva de capital si mutat din locatia care devenise prea mica si nu mai tinea pasul nici cu standingul pe care si-l doreau patronii.

Dintre restaurantele cu totul noi, adica in locuri unde nu au mai fost altele inainte: Zabaione, al lui Razvan Paunescu si al italianului Palumbo, care e si chef, chiar in rondul de la Charles de Gaulle. Un restaurant foarte frumos si bun, despre care se va vorbi mult in oras, sunt convins. Si un restaurant spaniol, La Rambla, deschis de catre o familie de romani care a lucrat ani lungi in Spania, tot prin locuri cu mancare, la etajul de la Mario Plaza, in Piata Dorobantilor. Bun si acela, am scris despre el pe Restograf. (GB)

(poza e de pe www.deviantart.com)

*

Recomanda unui prieten


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 1 = one



4.754.203 vizite
din 1 martie 2011