Restograf – Monografia Restaurantelor Bucurestene

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

     Stiri     Sortare dupa:  

Ultima tigara in Pizza Dominium de la Obor
(Dec 2014)
   529 vizite  3 comentarii   

Pizza Dominium isi indreapta atentia catre nefumatori! Pe 11 decembrie 2014, clientii Pizza Dominium au putut aprinde o ultima tigara in interiorul restaurantului Dominium Obor din Calea Mosilor. Pizza Dominium s-a alaturat listei concentrate, dar valoroase a localurilor pentru nefumatori. In...

............................................citeste tot

Meniu nou, de iarna, la restaurantul AGO
(Dec 2014)
   75 vizite  0 comentarii   

A G O Restaurant – un meniu ca o opera de arta Incepand din luna decembrie, A G O Restaurant isi asteapta clientii cu un nou meniu de iarna, o “colectie” de preparate savuroase si spectaculoase, atat ca ingrediente, cat si ca prezentare. Propunerile, atent selectionate de echipa de bucatari...

............................................citeste tot

Gastropan 2015 e in 19-21 martie la Tg. Mures
(Dec 2014)
   95 vizite  0 comentarii   

Expuneti la GastroPan 2015 si contactati fizic 20.000 de manageri din panificatie si HoReCa! GastroPan 2015, singura expozitie de afaceri ce reuneste producatorii si operatorii din industria panificatiei si a ospitalitatii cu furnizori romani si straini de solutii si tehnologii dedicate, va avea ...

............................................citeste tot

Daniel Lazar Band - Live in concert la Palace Pub
(Dec 2014)
   125 vizite  0 comentarii   

Daniel Lazar Band: Joi 4 Decembrie orele 21:00 live in concert la Palace Pub In sfarsit in aceeasi trupa, oameni care se cunosc de o viata si au aceleasi idei vis a vis de ceea ce ar trebui sa insemne muzica. DLB este mai mult o stare de spirit decat o modalitate de a face ceva in viata. ...

............................................citeste tot

KFC ofera 5 stagii de internship remunerate pentru studentii de la ASE
(Nov 2014)
   671 vizite  1 comentarii   

KFC in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti acorda 5 stagii de internship remunerate pentru anul universitar in curs. Astfel, fiecare student selectat va fi angajat cu contract de munca in departamentului de Marketing al KFC, pe o perioada de doua luni, cu un program flexibil de...

............................................citeste tot

Club de carte la Ceainaria Joie de Vivre
(Nov 2014)
   284 vizite  0 comentarii   

Din 18 noiembrie, pasionatii de lectura, se intalnesc la  Clubul de carte Joie de Vivre. "Lectura este o indeletnicire confortabila, solitara, lenta si senzuala", spune cel mai seducator cititor, Don Juan-ul cartilor, Alberto Manguel. Insa, daca lectura se face in tacere, in intimitate, discutia ...

............................................citeste tot

Romania in premiera la Merano Wine Festival
(Nov 2014)
   238 vizite  0 comentarii   

Romania participa in premiera la Merano Wine Festival 2014 cu 14 producatori de vin Premium! In perioada 7-10 noiembrie 2014, in Italia - "Focus on Romania" la cea de-a 23-a editie a targului “Merano Wine Festival”, unul dintre cele mai exclusive targuri la nivel mondial din domeniul ...

............................................citeste tot

Primul workshop de nutritie constienta din Romania
(Nov 2014)
   193 vizite  0 comentarii   

Dr. Nirdosh Kohra si Nutr. & Chef Dhyan Gulistan sustin primul seminar pe  tema nutritiei constiente din Romania. Evenimentul are loc in perioada 15 – 16 noiembrie, in Bucuresti. O abordare holistica – nutritia constienta – ne face sa descoperim in ce fel hrana ne ajuta si ne ...

............................................citeste tot

A patra editie a festivalului Sarbatoarea Gustului
(Nov 2014)
   493 vizite  0 comentarii   

A inceput cea de-a 4-a editie a festivalului Sarbatoarea Gustului, desfasurata sub motto-ul "Bun pentru gust, bun pentru planeta, bun pentru sanatate!" Sarbatoarea Gustului a demarat in forta pe 26 octombrie la restaurantul LOFT, cu evenimentul "La Grande Tablee", eveniment derulat in ...

............................................citeste tot

Primul restaurant din Romania inclus in ghidul Jeunes Restaurateurs d'Europe
(Oct 2014)
   837 vizite  0 comentarii   

Chicca Ristorante in Bucarest este primul restaurant din Romania care va fi inclus in celebrul ghid publicat anual de catre Jeunes Restaurateurs d'Europe (JRE), una din cele mai importante asociatii de profil culinar din Europa. Editia cu numarul 41 a ghidului va fi publicata in ianuarie 2015 si...

............................................citeste tot

Se cauta un asociat sau un investitor pentru un restaurant tiganesc (anunt)
(Oct 2014)
   711 vizite  0 comentarii   

Caut hotarat un potential serios investitor care vrea sa deschida unicul Resaturant Tiganesc din Romania. Eu pot veni cu o experienta de peste 20 de ani de seri tematice gypsy in Occident, know-how-ul programului artistic, marketingul, decoratii de interior si gastronomia de gen originala...

............................................citeste tot

Nou meniu la Roberto's
(Oct 2014)
   343 vizite  0 comentarii   

Athenee Palace Hilton Bucuresti anunta lansarea unui nou meniu in restaurantul Roberto’s, incepand cu mijlocul lunii octombrie, care va aduce clientilor sai spiritul aromelor mediteraneene si preparate pura cucina italiana. Bucuresti – Conceptul intregului meniu a fost creat de catre chef-ul ...

............................................citeste tot

La Rambla a introdus brunch-ul de duminica
(Oct 2014)
   600 vizite  0 comentarii   

La inceput de toamna, restaurantul La Rambla Cocina Espanola reia in fiecare duminica brunch-ul spaniol devenit deja traditie, Buffet de Arroz & Mariscos. In deschidere, va propunem adevarate delicatese din fructe de mare: Calamari in stil Andaluz, Vongole in sos pil-pil, Creveti in sos de ...

............................................citeste tot

Live Voice & Piano Duet, in fiecare sfarsit de saptamana, la AGO
(Oct 2014)
   426 vizite  0 comentarii   

Desi cunoscut in special pentru frumoasa terasa de pe malul lacului Herastrau, o data cu venirea sezonului rece, AGO Restaurant revine la atmosfera eleganta si intima cu care si-a castigat clientii fideli, inca de la deschidere. Astfel, in fiecare seara de vineri, dar si sambata, o data la doua ...

............................................citeste tot

Pizza Hut aniverseaza 20 de ani de prezenta in Romania
(Oct 2014)
   904 vizite  0 comentarii   

Pizza Hut aniverseaza 20 de ani de prezenta in Romania. Restaurantul deschis pe Calea Dorobanti nr. 5-7 a fost primul restaurant american "Casual Dine-in" din tara. In cei 20 de ani de la deschidere, Pizza Hut a dezvoltat o retea de 14 restaurante, dintre care opt in Bucuresti, cate unul in Ploiesti...

............................................citeste tot

Sarbatoarea Recoltei cu Alira la Aliman
(Oct 2014)
   666 vizite  0 comentarii   

"Exista mai multa filosofie intr-o sticla de vin decat in toate cartile" (Louis Pasteur) La Alira toamna se numara prietenii si strugurii in cadrul petrecerii campenesti cu traditie organizata in via proprie din localitatea Aliman Arta de a face vin se bazeaza, poate mai mult decat altele, ...

............................................citeste tot

Programul Fete de la Gastronomie
(Sep 2014)
   1.022 vizite  0 comentarii   

Intre 26 in 28 septembrie, sarbatorim impreuna gastronomia -  Fete de la Gastronomie! Prima editie a Fete de la Gastronomie, o serie de evenimente care celebreaza gastronomia franceza, va fi organizata in perioada 26-28 septembrie, la Bucuresti, de catre Ambasada Frantei in Romania, Camera ...

............................................citeste tot

Vitis Metamorfosis au crama lor acum
(Sep 2014)
   680 vizite  0 comentarii   

Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis a inaugurat oficial prima crama proprie Vitis Metamorfosis, producator de vinuri premium din regiunea Dealu Mare, a inaugurat oficial prima sa crama – din Vadu Sapat, comuna Ungureni. Investitia in achizitionarea si restaurarea completa a cramei ...

............................................citeste tot

Saptamana Restaurantelor revine cu editia de toamna
(Sep 2014)
   944 vizite  0 comentarii   

Dupa rezultatele excelente ale primei editii (16-23 mai), organizata in Bucuresti, SAPTAMANA RESTAURANTELOR revine cu editia de toamna, in perioada 22-28 septembrie, atat in Capitala cat si in cateva din marile orase ale Romaniei. DESPRE SAPTAMANA RESTAURANTELOR Saptamana Restaurantelor este ...

............................................citeste tot

Un Maitre cuisinier de France la Fete de la Gastronomie la Bucuresti
(Sep 2014)
   737 vizite  0 comentarii   

Domnul Dominique Frerard este bucatar sef, detinator al titlu Maitre cuisinier de France si chef la restaurantul "Les Trois Forts" al Hotelului Sofitel din Marsilia. Indragostit de aromele din sudul Frantei si un mare calator, el a acceptat sa fie patronul spiritual al primei editii a "Fete de ...

............................................citeste tot

Dima din LaLa Band si-a deschis restaurant de sushi
(Aug 2014)
   444 vizite  0 comentarii   

Dima din LaLa Band, pe care telespectatorii l-au urmarit in serialele de televiziune "Pariu cu viata" si "O noua viata" si-a deschis in centrul Bucurestiului un restaurant de sushi si mancare europeana, Chico Chillout. Totul a pornit de la o discutie spontana intre prieteni, dar pasiunea pentru ...

............................................citeste tot

La Fete de la Gastronomie e in 26-28 septembrie anul acesta
(Aug 2014)
   1.984 vizite  0 comentarii   

La origine « stiinta stomacului », gastronomia devine in timp o adevarata arta de a prepara mancaruri alese si de a le aprecia. Gastronomia incepe atunci cand nu ne mai este foame. In prezent este o arta, un lux, o filosofie de viata si o stiinta foarte precisa. Gastronomia vine de fiecare data cu...

............................................citeste tot

Retsina s-a mutat langa OSHO, cu care face acum corp comun
(Jul 2014)
   1.054 vizite  0 comentarii   

In urma unei oportunitati de spatiu, familia Malideros a decis relocarea restaurantului Retsina langa OSHO. Noua formula functioneaza de miercuri, 30 iulie. Administrarea mai eficienta a afacerii si faptul ca cele doua restaurante au acum bucataria comuna au fost principalele criterii care au stat ...

............................................citeste tot

Aurelia Visinescu lanseaza un vin nou
(Jun 2014)
   1.660 vizite  0 comentarii   

Un nou vin semnat Aurelia Visinescu: KARAKTER ENTUZIASM 2013; Primul cupaj din linia KARAKTER Vinurile din linia KARAKTER semnata de Aurelia Visinescu reflecta armonia dintre soare, pamant, rod si crezul oenologului. Dedicate soiurilor internationale, aceste vinuri se impun de la prima degustare, ...

............................................citeste tot

Vitis Metamorfosis devine Viile Metamorfosis dupa rebranding
(Jun 2014)
   887 vizite  0 comentarii   

Schimbare de nume si identitate vizuala pentru compania producatoare de vinuri premium Metamorfosis Producatorul de vinuri premium din Dealu Mare Vitis Metamorfosis a trecut printr-un proces de rebranding, care a constat in schimbarea numelui si a identitatii vizuale. Proiectul de rebranding face ...

............................................citeste tot

  1   2  3
Afiseaza

Restaurante noi in nordul Bucurestiului



(Apr 2013)
5.638 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Piata restaurantelor din Bucuresti e in scadere si zilnic se inchid restaurante, insa aproape toate sunt inlocuite de altele noi, cu alti proprietari, alt concept, amenajate si mai frumos etc. Iata cateva lansari de restaurante din ultimele saptamani, doar in zona Dorobantilor – Aviatorilor:

Astazi se deschide, cu pompa, noul restaurant al lui Joseph Hadad – si primul dintr-o serie, daca e sa ne luam dupa ce scrie pe site-ul lui. Si-a pus numele pe el, « Joseph by Joseph Hadad », ca sa fie clar. Acesta a luat locul lui Mercado, care a stat deschis putin timp, desi era foarte bun. Nu e foarte clar daca Joseph by Joseph Hadad trebuie privit ca un restaurant nou sau doar ca o repozitionare a lui Mercado.

La cativa pasi de Joseph by Joseph Hadad, spre Kiselev, patronii de la Midocar au deschis restaurantul Nostri, cu bucatarie italiana, care a locul lui Le Petit Duc. Acum e intr-o perioada de rodaj, am inteles ca va avea o lansare oficiala in curand.

Salt s-a deschis si el, dupa o perioada foarte lunga de amenajare, in Herastrau, in locul fostului restaurant de la Bonton Palace.

Niste Italieni au redeschis saptamana trecuta locatia din Piata Dorobantilor, unde au fost mai multe restaurante de-a lungul timpului (Trattoria Roma, apoi unul unguresc, nu-i mai tin minte numele), cu o investitie destul de consistenta si dupa lungi renovari. Se numeste Italia in Bocca.

Yoshi, al familiei lui Marius Tuca si al lui  Mircea Varlam a luat locul lui G Bar (Ginger Bar) in Piata Floreasca, acum cateva zile, si are ca ambitie sa devina repede referinta in materie de sushi in Bucuresti. Are toate sansele sa ajunga acolo, pentru ca e foarte bun. De fapt, Yoshi e fostul Itadaki Sushi cu o infuzie masiva de capital si mutat din locatia care devenise prea mica si nu mai tinea pasul nici cu standingul pe care si-l doreau patronii.

Dintre restaurantele cu totul noi, adica in locuri unde nu au mai fost altele inainte: Zabaione, al lui Razvan Paunescu si al italianului Palumbo, care e si chef, chiar in rondul de la Charles de Gaulle. Un restaurant foarte frumos si bun, despre care se va vorbi mult in oras, sunt convins. Si un restaurant spaniol, La Rambla, deschis de catre o familie de romani care a lucrat ani lungi in Spania, tot prin locuri cu mancare, la etajul de la Mario Plaza, in Piata Dorobantilor. Bun si acela, am scris despre el pe Restograf. (GB)

(poza e de pe www.deviantart.com)

*



Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven − 5 =


5.286.069 vizite
din 1 martie 2011