O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   565 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   1.071 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   10.124 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   600 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   822 vizite  0 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   513 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   730 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   689 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   431 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   592 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   521 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   953 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.159 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.058 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   3.734 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   529 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.214 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   555 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   982 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   456 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   1.015 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   537 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   322 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   388 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   936 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

S-a deschis Luna Cafe & Bistro in Viitorului



(Oct 2012)
5.400 Vizualizarivizualizari
2 Comentariicomentarii

 

Descopera Luna Cafe & Bistro – aroma interbelica, narghilea si rasfat culinar!

Bucuresti, 29 octombrie 2012 – O casa din centrul Bucurestiului, care a vazut si trait multe povesti, a devenit Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) – unul dintre cele mai noi restaurante din Bucuresti, care isi imbie vizitatorii cu muzica de creat amintiri si impartasit povesti, bucatarie sanatoasa si delicioasa si mobilier elegant de inspiratie interbelica.

La doar 24 de ani, Gabriela Epuras, Managing Partner Luna Cafe & Bistro a decis sa deschida acest restaurant din dorinta de a crea in Bucuresti un loc diferit prin rafinament, atmosfera creata si serviciile oferite.

“Lumea incepe sa fie din ce in ce mai selectiva in ce priveste localurile si evalueaza locatia, serviciile, produsele, dar si multe alte detalii. Numarandu-ma si eu printre aceste persoane, mi-am dorit sa creez un local care sa fie cat mai aproape de idealul pe care il cautam: un loc cu o atmosfera calda, unde sa te poti relaxa cu prietenii sau la o intalnire de afaceri, sa asculti muzica buna, sa gusti feluri rafinate de mancare, sa ai o servire prietenoasa si sa poti experimenta lucruri “altfel” a declarat Gabriela Epuras

Cele 8 camere ale casei de pe str. Viitorului 32 au fost personalizate diferit, fiecare avand o personalitate proprie reflectata de mici detalii, creand insa in acelasi timp un tot unitar prin calitatea finisajelor si decorului: peretii tapetati, candelabrele, sobele din teracota frumos decorata, dulapurile autentice frumos incastrate sau piesele de mobilier special create pentru a pastra eleganta Bucurestiului interbelic.

Luna Cafe & Bistro este un loc cu o personalitate aparte si care te imbie cu o atmosfera unica, pe care ne-am propus sa o punem in valoare in fiecare detaliu, de la decoruri pana la preparatele din meniu si serviciile disponibile. Iar aceeasi atmosfera deosebita caracterizeaza si evenimentele pe care le organizam, care ofera o alternativa plina de emotie pentru petrecerea unei seri in Bucuresti” a adaugat Gabriela Epuras.

Sub numele “Luna plina”, Luna Cafe & Bistro organizeaza periodic seri in care casa din strada Viitorului 32 este luminata doar de lumanari iar ambianta este completata de muzica live, cantata fie la pianina din frumoasa casa interbelica, fie la alte instrumente, insa intotdeauna acustice, cu influente de jazz sau blues.

Dupa un prim astfel de eveniment organizat in luna septembrie, clientii Luna Cafe & Bistro se vor putea bucura din nou de aceasta experienta in seara zilei de 31 octombrie 2012, incepand cu orele 21:00, o seara magica in care cina se va lua la lumina lumanarilor iar ambianta va fi asigurata de muzica live.

Pentru cei care isi doresc un loc in care sa se relaxeze si sa se bucure de o masa delicioasa, pe durata unei intalniri de afaceri sau la o iesire cu prietenii, Luna Cafe & Bistro a creat si pachete speciale zilnice, care propun meniuri la preturi fixe si includ preparatele deosebite ale localului.

In fiecare zi, Luna Cafe & Bistro propune pentru masa de pranz o noua combinatie de supa si fel principal sub numele de „Meniul Zilei” la numai 24 RON iar pentru seara, un mix dintre o gustare rafinata si un desert la 29 RON.

“Am avut in vedere toate aceste detalii cand am creat Luna Cafe & Bistro deoarece ne dorim sa devina repede un loc de suflet pentru multe persoane in cautarea unui loc plin de povesti si emotie, cu servicii si produse de calitate si in care in acelasi timp sa te simti ca acasa de fiecare data ” a conchis Gabriela Epuras.

***

Despre Luna Cafe & Bistro

Sub sloganul „Aroma interbelica, narghilea si rasfat culinar!” Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) s-a deschis la finalul lunii septembrie 2012 intr-o frumoasa casa interbelica din centrul Capitalei.

Condusa de o echipa tanara si pasionata de servicii de calitate, Luna Cafe & Bistro si-a propus sa devina in scurt timp locul de suflet al multor persoane in cautare de o locatie speciala, in care fiecare spatiu sa transmita sentimentul de calm si serenitate imprimat de Luna si regasit in sufletul oricarui trecator care si-a ridicat macar o data ochii spre ea.

Luna Cafe & Bistro propune un spirit nou, inegalabil, pentru dupa-amiezele dedicate afacerilor sau unor intalniri in oras, dar si pentru iesirile de seara impreuna cu prietenii: un restaurant tip bistro, cu servire impecabila si preparate fine si gustoase, intr-o casa interbelica plina de povesti si care invita la construirea de amintiri.

Aflati mai multe despre Luna Cafe & Bistro de pe www.cafeluna.ro sau de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cafelunaro.

(comunicat de presa)


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







pt cei care vor sa petreaca un eveniment din viata lor la luna cafe le dau un sfat: sa se gandeasca de 2 ori inainte. iata si motivele: d`onsoara Gabriela (managera, sau ce o fi ea) nu este deloc o tipa de cuvant, ba mai mult e foarte ok pana cand semnezi contractul dupa isi arata adevarata fata. Mi-a spus ca pentru ea “un contract este doar pt linistea clientului, ca ea se tine de cuvant si tot ce am vorbit cu ea ramane vorbit nu e nevoie sa scriem toate detaliile in contract” ceea ce am si facut. De la inceput mi s-a parut superficiala, interesata doar sa-i iasa ei cel mai mare profit si nu sa fim noi multumiti.La eveniment am optat pt bufet suedez: NU AU AVUT MANCARE SUFICIENTA MAI ALES LA APERITIV, BAUTURILE erau trase cu apa, fara gust,MI S-A SPUS CA VOM AVEA 3 OSPATARI AM AVUT DOAR 1 LA 45 DE PERSOANE(BINEINTELES CA NU A FACUT FATA LA 45 DE PERS), in loc de Jack Daniel`s s-a dat alt whisky, cocktail-URILE NU AVEAU GUST, CAFELE LA FEL . SA NU MAI ZIC CA LA FINALul notei de plata mi s-a adaugat din senin inca 900 de lei nejustificati. ACEASTA GABRIELA NE-A JIGNIT ATAT PE NOI CAT SI PE INVITATII NOSTRII. SUNT TOTAL DEZAMAGITA DE CONDUCEREA ACESTUI restaurant pe care nu-l voi mai recomanda NIMANUI.Ma opresc aici, desi mai erau multe de spus. Regret ca am ales acest restaurant!!!

Reply

    Buna ziua,
    Am hotarat in cele din urma sa dau un raspuns la postarea doamnei Andreea Savu, de mai sus. Dansa a organizat petrecerea de cununie la noi la restaurant, in luna iulie, anul trecut. Pentru ca am negociat un pret extrem de scazut si oarecum am rezonat cu tineretea dansei si a viitorului sau sot, am stabilit ca open bar-ul sa fie pe o perioada de 6 ore. Neputand sa asiguram pe toata durata noptii, la costul stabilit, mai mult de 6 ore, open bar. Petrecerea a inceput la ora 17:30, dar am stabilit ca open bar-ul sa fie pana la 00:00. Ca sa va dati seama ce gen de oameni sunt invitatii doamnei, pe care eu i-am “jignit”, inainte de 00, au inceput sa comande intr-o isterie la bar, erau 3 oameni in bar (inclusiv eu) care nu puteau face fata comenzilor a 10 – 15 oameni. Invitatii au strans alcool si bautura in camera pe care o aveau alocata petrecerii ca sa poata sa ramana sa bea toata noaptea. E adevarat ca la asa ceva nu m-am gandit niciodata. Iar la finalul notei de plata s-au adaugat 600 lei (nu 900) pentru care au facut un scandal monstru, insa tot un invitat cu caracter, a avut grija sa comande in afara open-bar-ului. Despre calitatea produselor nu vreau sa comentez nimic, nu se pune problema. Multumesc pentru timpul acordat in citirea acestui comentariu. Din experienta cu doamna Savu am invatat sa selectez clientii. Cu drag, Gabriela Epuras

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 × eight =