O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   261 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   689 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   8.691 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   446 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   629 vizite  0 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   399 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   569 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   578 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   337 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   505 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   443 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   834 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.064 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   1.956 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   3.208 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   445 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.074 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   486 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   899 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   403 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   879 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   467 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   264 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   322 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   826 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

S-a inchis si Bistro Montignac



(Jul 2012)
12.922 Vizualizarivizualizari
13 Comentariicomentarii

 

Cu putin timp in urma s-a inchis Bistro Montignac de pe George Enescu, intre Piata Amzei si Atheneu, dupa mai putin de 1 an de functionare. Bistroul a avut franciza oficiala Montignac, de la mostenitorii celebrului inventator al regimului de slabit care ii poarta numele, si, prin urmare, era obligat sa respecte retetele intocmai si sa foloseasca numai produse de calitate, certificate. Bistro Montignac a avut si o mica bacanie in interior, unde vindea produsele Montignac, importate direct de la producator. Surpriza vestii inchiderii nu a fost prea mare, totusi, data fiind indiferenta bucurestenilor pentru mancarea sanatoasa si pentru produsele certificate (inevitabil mai scumpe) dar, mai ales, datorita felului in care a fost conceput acest prim restaurant de acest fel in Bucuresti. In primul rand, a fost prea mare si cu riscurile asociate investitiei prea mari si ele, pe cale de consecinta. Semana cu un restaurant elegant, la care sa te duci doar din cand in cand, mai ales ca era chiar in centru. Probabil ca ar fi fost mai logica urmatoarea abordare: acesta e un loc in care cei obligati sa manance astfel trebuie sa mearga cat mai des, daca nu chiar zilnic; nu e un loc in care sa te duci din cand in cand, pentru a “savura” cine stie ce mancare fara gust… Prin urmare, trebuie sa aiba preturi cat mai reduse si sa fie la distanta cat mai mica de locul in care lucreaza (cel mai probabil) sau traiesc (greu de ghicit) clientii potentiali. Or, ar fi fost mult mai logica ideea unui mic bistrou mai apropiat de o cantina decat de un restaurant elegant, si situata cat mai aproape sau chiar in incinta unei aglomerari de birouri (business center sau asa ceva). Speram ca Mihai Amuza sa nu abandoneze cu totul proiectul, pentru ca suntem convinsi ca exista o piata imensa pentru un astfel de produs…


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







ce pacat,tocmai am aflat de acest restaurant, eu insami fiind o adepta a stilului montignac de vreun an. chiar ma intrebam unde as putea manca linistita,cu mancare conforma. daca va fi deschis iar,va rog sa faceti publica informatia:P o zi frumoasa

Reply

Deci, s-a inchis sau nu s-a inchis definitiv?

Reply

Amuza,
Ti-a explicat Butunoiu foarte clar si unde sa pui circiuma, si cum sa o faci, si cine sunt clientii. Sa importi produse frantuzesti “certificate” Montignac intr-o tara ca Romania, care le poate produce de 5 ori mai ieftin, e o lipsa de profesionalism incredibila. Pina acum, nu am vazut decit un lache flausat si agresiv, care a aruncat pe geam 200.000 E. Meseria de restaurator e o meserie in sine, si nu se pot sari etapele prea tare…

Reply

    din pacate,domnul tudor are dreptate cu comportamentul agresiv al domnului Amuza….cat despre a asculta de sfaturile altora,nici nu se pune in discutine,nu a ascultat nici de noi,angajati in acest domeniu,care avem mult mai multa experienta decat el!

    Reply

Stimate Domnule George Butunoiu poate ca cel mai indicat ar fii sa il intrebati pe Domnul Amuza daca tot doreste sa redeschida restaurantul,cand are de gand sa isi achite datoriile (salariile) fata de fostii angajati!!!

Reply

Buna dimineata Dle Butunoiu,
Va raman la dispozitie pentru orice informatie exacta si de prima mana cu privire la Bistro, la planurile noastre si la motivele relocarii (intre altele, o relatie extrem de dificila cu proprietarul cladirii din Str. George Enescu nr. 10).
Cat despre detaliile date de terte surse din piata, dupa cum bine stiti, in industria de HoReCa circula foarte multe informatii partial adevarate (in cel mai bun caz!).
Continui sa cred ca un contact direct cu proprietarii afacerii va poate da in cea mai mare masura veridicitatea informatiei.
O zi placuta in continuare!
Mihai Amuza

Reply

    Daca iti pasa atat de mult de calitatea informatiei pentru cititorii Restograf cred ca ar fi trebuit sa ne trimiti o informatie/ comunicat de presa pentru a fi publicata, cum ca va mutati etc. In felul acesta erati siguri ca informatia vine direct de la sursa si aveati si cu noi o relatie normala si de lunga durata. Mi s-ar parea mai elegant sa ne trimiteti informatiile relevanta – mai ales ca e si in avantajul vostru – decat sa ne puneti pe noi sa dam telefon din cand in cand la fiecare restaurat sa-i intrebam daca nu cumva s-au inchis, daca se muta, daca isi schimba meniul etc. GB

    Reply

    Domnule Amuza,mintiti o tara intreaga!!!!Nu va este rusine????Adevarul este ca acest Montignac s-a inchis datorita managementului si faptului ca acest domn Amuza nu cunoaste termenul de comunicare!A profitat atat de proprietar,furnizori cat si de bietii angajati!!!Rusine ca nu mai este de gasit,toata lumea il cauta disperata,oricine poate confirma!!!Un om fara pata nu se ascunde si raspunde la telefon,nu domnule Amuza?!???!!!!

    Reply

Stimate Domnule Butunoiu,
Ca proprietar al Bistro Montignac si titular al francizei, va multumesc pentru articolul publicat, desi el nu reflecta realitatea in ceea ce priveste Bistro Montignac.
Bistroul este in acest moment in relocare, proprietarii cautand o locatie optima potrivita cu dinamica pietei. Acest proces poate dura cateva luni, avand in vedere exigentele francizei.
Este regretabil faptul ca nu ati luat legatura direct cu proptrietarii, ale caror date de contact direct le aveti, inainte de a publica pe site-ul dvs stirea inchiderii si alte opinii personale vizavi de riscula afacerii si obiectivele acesteia. Consideram ca un minim efort de documentare este datorat cititorilor Restograf, care asteapta stiri obiective si documentate.
In cazul in care doriti mai multe detalii despre proiectul Bistro Montignac, va stau personal la dispozitie la coordonatele de contact pe care il aveti.
O zi placuta in continuare!
Mihai Amuza

Reply

    Draga Mihai, in stire e o singura informatie (ca s-a inchis restaurantul) si tot felul de opinii ale mele personale. Informatia nu e exacta, adica restaurantul nu s-a inchis? Mi-a trimis cineva informatia asta cu atatea detalii incat nu mi-am pus problema ca nu ar fi adevarata. Ar fi o problema foarte serioasa cu imaginea noastra, in acest caz, intr-adevar… :(

    GB

    Reply

      Domnule Butunoiu,stati linistit!Montignacul s-a inchis definitiv,dar nu din cauza ca era un restaurant in centru si foarte elegant,ci asa cum ati spus si dvs.din cauza preturilor ,mult mai mari comparativ cu preturile din zona unde poti manca si unele din preparatele Montignac ….dar cu bani mai putini!!!!Asta o spun din discutii cu diversi fosti clienti ai Montignacului!

      Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 − two =