Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   1.598 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   1.105 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   1.692 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   2.134 vizite  1 comentarii   2 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   777 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   963 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   818 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.861 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   984 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   3.960 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   768 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   10.618 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   1.584 vizite  0 comentarii   7 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   1.040 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   756 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   559 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   960 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   2.191 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   3.555 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   5.671 vizite  0 comentarii   2 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   993 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   2.290 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   7.041 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   1.190 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   1.116 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Un pariu spaniol riscant



George Butunoiu  (Apr 2014)
10.841 Vizualizarivizualizari
32 Comentariicomentarii
14 placut 
17 displacut 

 

Restaurant spaniol Pata NegraPe strada Crisana, intre Popa Tatu si Berzei, aproape de Sala Radio, o familie care a trait aproape 20 de ani in Spania a deschis un restaurant spaniol cu o luna in urma, adica in martie 2014. I-au spus Pata Negra, probabil ca asta insemnand “pata neagra”. Un lucru foarte bun si laudabil, fara indoiala.  E destul de aproape de alt restaurant spaniol, Alioli, pe Popa Tatu, acela fiind deschis cu exact patru ani inaintea acestuia.

La Pata Negra au o casa mare, o cladire cu trei niveluri si un demisol, insa curte aproape deloc. Jos au facut un fel de taverna, intr-un spatiu destul de ingust, incap cativa oameni acolo. La parter (sau mezanin) nu stiu ce este. La etajele intai si doi sunt cate doua sali destul de mici, amenajate intr-un stil din ce in ce mai putin folosit in zilele noastre, ca in casele vechi, cu culori inchise, draperii grele de catifea, care opresc si asa putina lumina care reuseste sa intre, cu ceva carti, picturi si obiecte de casa. Au o mare atractie catre panzeturi grele si groase, sunt peste tot, fac exces. Mesele sunt acoperite cu niste fete de masa care se prelungesc mult pe podea – foarte incomod, ca nu stii niciodata pe ce ai calcat si daca nu cumva ai facut un lucru rau cu asta. Si e incomod si pentru ca aceste mese sunt mici, nu te poti descurca onorabil cu mai multe feluri deodata. Au un televizor mare pe perete, pus pe un canal cu sport perpetuu. La al doilea etaj e si mai mare risipa textila, si arata si mai putin inspirat decat la primul nivel. Pentru iarna si toamna e bine, pentru ca inspira caldura, insa tot la asta te duce gandul si vara…

Meniul de la Pata Negra e exclusiv din bucataria spaniola, evident. Din cea traditionala si urbana, contemporana, nu fine dining. Si e imens, cred ca are peste 10 pagini numai cu feluri de mancare. Intai sunt puse denumirile in spaniola, si sub ele in romana, scrise cu multe greseli de ortografie, insa greseli intentionate, vrand sa sugereze ca le spune cineva din Spania, care nu stie bine romaneste. Nu am mai vazut in alte parti asta, e inventia lor. Mancarea e buna la Pata Negra, se munceste la ea, se vede ca iau lucrurile foarte in serios. Doar ca portiile sunt foarte mici si sper ca nu fac asta ca sa imite restaurantele cu bucatarie fina, fiindca ar fi cam deplasat.

Serviciul a fost placut la Pata Negra, cu un chelner foarte binevoitor, rezistant la stres si cu mintea la ceea ce se intampla acolo. Le-am pus nota maxima la servicii, chiar daca ne-au adus altceva decat am cerut, a trebuit sa le cerem tacamuri de vreo doua ori si alte mici maruntisuri care pe altii i-ar deranja, poate. A venit si patroana – bucatareasa la noi la masa, ne-a explicat si ne-a povestit, avea chef de vorba, ne-a facut placere sa o vedem.

Cam neplacut a fost cand am primit nota de plata, fiindca preturile sunt mari la Pata Negra, mai ales fata de micimea portiilor despre care am scris mai sus. Le vazuseram dinainte in meniu, insa numerele acelea risipite pe zece pagini nu au aceelasi impact ca cifrele cu totalurile ingramadite pe bucatica de hartie pe care iti dau nota de plata.

Si din ce mi-au explicat acolo, cred ca cei de la Pata Negra vor sa isi pozitioneze restaurantul lor peste celelalte restaurante spaniole din Bucuresti, in primul rand prin calitatea produselor si ingredientelor, dar si, probabil, prin retetele alese si executie. Se mandresc cu cele cateva vedete de televizor care au fost acolo, sugereaza ca e “un altfel de restaurant”, pentru o categorie “selecta” de clientela. De aici si preturile mari. Eu nu as face asta in locul lor, insa sper sa gresesc si sa le mearga mai bine decat prevad eu, fiindca le admir eforturile si felul serios cu care s-au pus pe treaba.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Oamenii muncesc cu toții , cu drag se -au comportat extraordinar cu noi , am mâncat , băut si ne -am simțit extraordinar si curios nu a venit nici o “tanti” la masă ci doar o doamnă simpatică cu care am avut multe subiecte interesante de ” povestit” …Asa că oamenilor învătați să vă comportați . Nu îti place ceva nu mănânci dar nu exagerezi sa faci rau unor oameni care nu v au greșit cu nimic.Imi cer scuze dacă am deranjat cu ceva dar …..

Reply

Uimitor căt de rea poate sa fie lumea. Nu am idee cine este acest individ Marius Iosif, sincer din curiozitate i – am privit putin profilul si aspectul lui fizic denotă faptul ca omul știe bine să mănânce si chiar sănătos , probabil ca “tanti”asa cum i se a adresat unei doamne… denotă faptul ca este un domn stilat , cu mult bun simpt, manierat … Probabil ca data viitoare i se va adresa cu ” mamaie” sau așa cum își alintă soția :” fă”.. trebuia sa il invite pe om ca să scrie bine de dumneaei.
Mitocanule ca domn nu esti nici pe departe , am fost si eu din curiozitate ,in acest restaurant …si oameni de acolo , patroni care muncesc

Reply

Am ajuns in urma comentariilor si pentru căci un prieten ne a sugerat acest mic restaurant familiar care la fata locului am descoperit a fii destul de mare. Ceea ce sugerez eu pentru cei ce ajung pentru prima data cum a fost si cazul nostru sa o chemați si sa o lăsați pe doamna casei Angelica sa va sugereze dumneaei ce sa cinati. Dumneaei va va încânta cu ordinea preparatelor si ceea ce nu găsim in alte restaurante.Noi sincer la prima escapada nu am ascultat de sugestiile ospătarului si am mâncat de capul nostru, si bineînțeles ca am tânjit la platourile care mergeau spre alte mese si noi nu mai puteam schimba nimic. Cand am revenit am fost într-adevăr un număr mare si am mâncat totul gen tapas adică totul a venit central si noi am degustat cu toții. Nota noastră este un 10 .

Reply

Un bellísimo ristourante. Bellísima gente.

Reply

Ironia sortii, restaurantul nu a avut niciodata autorizatie de functionare conform Digi24. Mama ministrului finantelor Teodorovici era actionar majoritar in firma care administra restaurantul. In jargon, schema pe care o aplicau ei, se cheama “spalare de bani”, mama platindui fiului chirie de 5000 de euro lunar.

In concluzie, doar un restaurant de fatada, fara autorizatie de functionare si cu dosar penal!

Reply

    Din comentariu dumneavoastră reiese ca nu aveți habar de nimic. Cum explicat dumneavoastră schema cu spălatul de bani? Speli bani când declari câstiguri mari iar in restaurant ne este vânzare. Cum poți spală bani dacă ești in pragul falimentului. Eu am fost iar restaurantul oferă confort si calitate la un preț corect. Nici vorba de faliment deși nici nu cred ca este o afacere foarte profitabila. Dacă se afla in zona Herastrau cred ca trebuia rezervare cu minim o luna înainte.

    Reply

Restaurantul se pare ca este in prag de faliment si acum este pe protv la vine cheful…pacat

Reply

Buna seara tuturor!Restaurantul in cauza este unul foarte bun datorita raportului calitate,pret,servire!Este unul dintre putinele restaurante din România in care patronii vin la masa sa salute si sa-i cunoasca pe cei care le trec pragul!Mancarea este foarte buna,adusa din Spania dupa spusele sefilor!Va recomand cu toata increderea

Reply
Francisco y Claudia May 30, 2014 at 8:11 pm

El mejor restaurante español que hay en Bucarest!!! Precio , calidad!!!

Reply

Me he marchado de Pata Negra muy contento . Todo muy bien.

Reply

Buna dimineata,domnul Butunoiu i mi place ce a ti scris pe pagina acestei locatii, ce ce nu va cunosc va condamna pentru ca nu stiu cat de critic sunteti cu multe alte restaurante. Eu sunt sigur ca v a placut destul de mult si ca apreciati foarte mult anumite detali din aceasta locatie, a ti scris chiar frumos doar cei Inteligenți i si dau seama de text. Mi a ti trezit anumite curiozități pe care mi le voi calma singurel sau in compania vreunei persoane !!!multa bafta in continuare atat dumneavoastră cat si restaurantelor la care le călcati pragul!!

Reply
Doamna Popovici Marilena May 14, 2014 at 9:58 am

Doamne câta ipocrizie, câta incultura din partea noastră a unor persoane.Din curiozitate am intrat pe pagina acestui restaurant pentru a citi despre bucataria spaniola dar sunt sincer prost surprinsă de comentariile unor anumite persoane care i si pierd vremea pe aceasta pagina sa discute in contradictoriu. Credeți ma oameni buni ca nu pagina de site este importantă sau comentariile dumneavoastră , mergeți si convingetiva in persoana nu stati sa va certati ca niște persoane fără clasa . Presupun ca aveți destul timp sa dați o fuga la restaurant! Atâta timp cat aveți timp de certuri pe o pagina nesimnificativa! Scuzati mi ironia dar chiar sunt satula de toti ce si dau cu părerea fără nici un fel de certitudine!!!

Reply

Un restaurant pe care l am găsit mai greu pe stradute dar sincer a meritat. E genul de restaurant in care te simpti in sufrageria cuiva, foarte intim si cochet cu o muzica de fond placuta! Gazdele sunt primitoare si mâncarea este foarte corect gatita!! Eu am mancat foarte bine la Pata Negra.!! E un local unde atunci cand i ti doresti putina intimitate o gasesti!

Reply
Alina si Antonio May 13, 2014 at 6:45 pm

Sunt tare nedumerita la ceea ce se scrie si de fapt cine are vre un interes “negativ” spun eu!!! Eu sincer am auzit de la persoane care cu adevărat au fost acolo numai lucruri frumoase: ca este un mic restaurant de familie cu mâncăruri tipice spaniole si corect pregătite, părerea mea este ca prea putin contează ceea ce se scrie pe aceasta pagina.!! Important este sa probam noi insine!! Cred ca suntem cu toții niște persoane care in loc sa probam in viu ne pierdem vremea sa citim porcariile altora si la rândul nostru sa facem comentarii fără nici o revelanta!!! Vai de noi !!! Cum ne place barfa si cat suntem de invidiosi!!! Mai bine stam acasă sa ne gatim singuri ca prea suntem specialiști in tot!!!

Reply

Muy bueno todo!!!

Reply

Gabriela, Catalin, Jean, Roxana, Anca, daca ar fi siteul meu eu v-as sterge comentariile pt ca nu aduc deloc valoare in plus. De fapt consider ca aveti legaturi (poate sunt chiar aceeasi persoana) cu proprietarii restaurantului. Am intrat pe siteul restaurantului respectiv care e destul de slab realizat iar meniul e o gluma, 3 randuri, nimic de preturi etc. Nu imi inspira incredere si nu o sa trec pragul prea curnad

Reply

    Ha, tare asta, sa zici ca eu am legaturi cu restaurantul, cand eu “m-am luat” (poate prea subtil, totusi) de primii doi postatori, care ii dadeau cu laudele la restaurant si cu atacurile la critic.
    Dar e binevenita postarea ta, prea multi ridica in slavi restaurantul asta (si aici, si in pagina dedicata), n-am mai vazut de mult pe aici atata lauda (de sine, probabil), cuplata cu atacuri la critic. Bun si comentariul cu site-ul, l-am vizitat si eu acum cateva zile.
    O sa fac o vizita acestui restaurant, cu carnetelul langa mine (si in ziua de salariu :), sa vedem ce e atat de extraordinar

    Reply

    Nu am nici o legatura cu respectivul restaurant. Nici macar nu am trecut pe acolo. Mi-am spus parerea in ceea ce priveste articolul. Motivul pentru care citesc articole pe un site specializat este fiindca vreau sa aflu o parere avizata. Eu consider ca o persoana care se ocupa cu scrierea unor articole referitoare la un anumit domeniu chiar trebuie sa fie un specialist. Trebuie sa fie foarte bine documentata si sa nu aiba lacune de nici un fel. Ma deranjeaza cand constat contrariul. Dar nu ma deranjeaza absolut deloc faptul ca l-am ofruscat pe dl. Florin cu comentariul meu.
    P.S. Intentionez sa merg cat mai curand la Pata Negra si o sa postez si un comentariu in legatura cu localul si mancarea. Spre linistea d-lui Florin…

    Reply
    restaurant pata negra May 13, 2014 at 1:16 pm

    buna ziua.aveti dreptate referitor la siteul restaurantului,dar asra este datorita seriozitati celor care se ocupa de punerea lui la punct.referitor la comentarii va spun ca nu ajuta cu nimic sa scrie cineva frumos despre local sau urat despre critic pentru ca la ora adevarului adica atunci cand va trece un client pragul nostru se va convinge singur de ce este bun si ce nu.Cu resspect va dorim o zi buna!

    Reply

Hola chavales !! Felicidades! Por fin un restaurante español en Bucarest que traje de España algo de moda y con género de calidad!!! Muy bien guapos!!! Seguir así !!!

Reply

Buna seara dragi prieteni!! Am mancat astăzi la prânz exact ce a postat domnul “critic Culinar” caracatita!! Credeți ma ca nu am mancat in viata mea o caracatita mai frageda si mai gustoasa, eu sincer nu am ajuns la Pata Negra dupa pagina restografului ci pentru ca am vazut emisiunea: Cireasa de pe tort de la Prima TV unde a participat domnisoara Angelica , bucatareasa si m a fascinat cum a gatit pentru emisiune. O felicit pentru tot si pentru pasiunea cu care gătește!!! Sunt foarte putini bucatari in România care gatesc in propriul restaurant! Plus de asta se vede ca o face din plăcere si este si o gazda extraordinara!! Multa bafta in contiunuare

Reply

Cu scuzele de rigoare si tot respectul pentru domnul pentru domul critic dar separe ca orgoliosul este chiar el pentru ca sa ofensat si a schimbat titlul articolului. Il invit sa probeze aceiasi calitate in alt restaurant si sa-mi spună daca plateste mai puțin. Probabil in alte restaurante ați fost invitat si nu știți cât ar fi costat. De aici si cuvintele de lauda Ptr acele restaurante. Oricum noi va multumim pentru vizita si articol pentru ca asa își dau seama cei care va urmăresc de profesionalismul dumneavoastră. O zi buna!

Reply

Un articol scris cu răutate de către critic. Localul este curat si fros. Mâncarea este de calitate superioară, fiind importata aproape in totalitate din Spania. Servicii: Ospatar prietenos, patroana prietenoasa care este si bucătăreasă asta spune mult despre un restaurant fiind tot timpul in locatie si controlând calitatea produselor si al serviciilor. Este restaurantul perfect. Felicitări si mult succes. Eu ramân client.

Reply

Draga domnule critic, dumneavoastra cunoasteti termenul de porc iberic sau de fapt ati gustat vreodata in viata dumneavoastra Jamon de Pata Negra? Stiti care sunt caracteristicile porcului negru? Stiti cu cde se hraneste acesta? Stiti ce este jamonul? Nu am avut rabdare sa citesc pana la capat articolul dumitale pentru ca m-a enervat la culme ipocriziade la inceputul review-ului. Lucrez in acest domeniu, ma intalnesc zilnic cu oameni din acest domeniu si intamplator ii cunosc pe cei doi oameni care detin si muncesc la acest restaurant. Faceti o vizita, un concediu in Spania. Documentati-va. Cunoasteti oameni de acolo si veti invata multe despre bun-simt si despre gastronomie. Aveti bani si nu stiti ce sa faceti cu ei?! Mergeti si faceti niste cursuri de gastronomie la o scoala de afara. Angajati-va un personal trainer… Lasati-va de aceasta “meserie” in care tot ce faceti este sa ii lingeti in dos pe cei care va dau mancare moca si va sunt simpatici si aruncati cu noroi in cei care va sunt antipatici. Du-te si fa un review la McDonald’s, dar probabil ca dupa o scurta perioada vei manca gratis si acolo,

Reply

    Ufff.. Nu fi-ti asa dur cu criticul. Nu a știut exact ce înseamnă pata negra dar a apreciat calitatea. Păcat ca el considera ca in zilele noastre cand totul este plin de hormoni se poate plăti puțin pentru preparate din produse de calitate.

    Reply

cel mai frumos si linistit restaurant cu specific spaniol din cate am probat.mancarea=10,servicii=10,ambient=10.sper sa se mentina asa.felicitari!!!

Reply

Imi pare rau pt. domnul critic Butunoiu, dar sa nu stie ca “pata negra” sau “jamon iberico” este un tip de sunca folosit in bucataria spaniola mi se pare de neiertat. Si nici nu trebuie sa fii mare specialist. E suficient doar sa vrei sa-ti faci meseria corect si sa te documentezi inainte de a scrie un articol. Explicatia o poate gasi oricine pe Wikipedia.

Reply

buna ziua.am fost la Pata Negra si a fost totul perfect.Referitor la comentariile criticului,cred ca greseste cand spune ca sunt preturi mari.Pentru calitatea preparatelor, ar putea cei de la Pata Negra sa ceara chiar mai mult.In rest are dreptate referitor la efortul depus pentru a aduce pe masa clientului ceva diferit de restul restaurantelor.Decorul este placut si dupa parerea mea au tinut cont de foarte multe detalii.Eu am sa revin,iar cei cu care am fost sunt de aceiasi parere.

Reply

specialistul nu stie ce inseamna pata negra!
este un prosciutto crudo dl butnoiu!!

Reply

Eu credeam ca, daca facem comentarii, sunt cu privire la restaurant, nu la parerea personala a reviewer-ului. Ca asa, si mie imi convine ca spune ca sunt portiile mici si preturile mari, dar nu ma apuc sa-l laud. Deci Gabriel, Gabriela, ati fost la Pata Negra? Si, daca da, cum a fost?

Reply

Nu înțeleg răutatea celui care a scris articolul de de mai dus. Se vede ca este lipsa de cultura culinara dacă nu este capabil sa recunoască calitate- preț. Efortul de a aduce si prepara produse autentice din alta tara costa mulți bani si efort care se reflecta in pretul final. Se vede ca lumea prefera horeca industrial ca sa fie multumita. Sa aveți pofta buna si multă sănătate. Mergeți la restaurante care improvizează sosuri si folosesc produse care imita bucătarii internaționale. Referitor ka decor este bine spus: greu de găsit in zilele noastre. Ptr ca este ceva atât de autentic încât nu oricine înțelege.

Reply

    Pai cel care a scris acest articol a avut si el un restaurant intr-o sufragerie si s-a facut de cacao. Cu el. Cu restaurantul, zic. Asa ca s-a reintors la critica de restaurant… :))

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 5 = eleven