O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   447 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   934 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   9.588 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   521 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   751 vizite  0 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   468 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   671 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   637 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   389 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   561 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   492 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   900 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.127 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.021 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   3.491 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   485 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.144 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   529 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   948 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   438 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   969 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   506 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   300 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   361 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   892 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Vom angaja in curand un evaluator de restaurante full-time la Restograf



(Feb 2014)
3.720 Vizualizarivizualizari
9 Comentariicomentarii

 

Candidati la jobul de la Restograf

In luna martie Rstograf va angaja un evaluator de restaurante & redactor, o pozitie full-time. Nu va fi cel mai bine platit job din Bucuresti, probabil, insa va fi unul dintre cele mai placute. Noul angajat va trebuie sa manance zilnic la cate un restaurant, si apoi sa scrie despre ele. Pe langa placerea si cunostintele in ale mancarii si ale gastronomiei, in general, noul angajat va trebui sa aiba mult spirit de observatie, aplecare catre detalii si putinta de a pune intr-un scris clar si expresiv tot ce vede, aude, miroase si gusta.

Cei interesati sunt rugati sa ne trimita cate o recenzie (sau mai multe) despre unul dintre restaurantele care nu au fost evaluare de catre noi pe Restograf. Daca e despre vreun restaurant care nu apare deloc la noi, va trebui sa ne trimita si toate datele care apar in fisele restaurantelor (tip de bucatarie, date de contact, dominanta etc.) si cel putin o poza cu exteriorul, asa cum facem noi de fiecare data, ca sa-l inscriem si pe acela pe site. Oricum, orice recenzie va trebui sa fie insotita de cel putin o poza asupra careia expeditorul sa aiba drept de proprietate (de pilda, sa fie facuta chiar de el), imagine sau inagini pe care le vom pune in articol.

Vom publica toate recenziile pe care le socotim publicabile si, in fiecare saptamana, vom desemna un castigator care va primi un mic premiu de la noi. Sigur, va conta si numarul de aprecieri pe care fiecare articol le va avea de la cititorii Restograf. Saptamana aceasta premiul va fi un bilet la concertul de vineri seara de la Atheneu si vom anunta castigatorul joi seara, probabil tarziu.

Evident, unul dintre castigatori va avea toate sansele sa primeasca jobul – daca va vrea, sigur…

Asteptam cu mult interes textele la adresa [email protected]. Sper sa aveti spor la scris.

Restograf

(poza lui lionessleesha de pe www.deviantart.com)


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Un job foarte interesant, alesul va fi un norocos! Asteptam cu interes recenziile, Bucurestiul are multe de oferit si competitia face ca restaurantele sa ridice stacheta calitatii.

Reply

Mai bine ati pune mana si ati face ceva impotriva celor ce se voteaza de cate 100 de ori pe zi. Vorbesc despre restaurantele din top 10.

Reply

    Da, asa e… :( In curand vom schimba cu totul sistemul de votare si toate voturile de pana acum vor fi sterse, se va relua numaratoarea de la zero, cu sanse minime de fraudare, de data aceasta. Imi pare rau… GB

    Reply

Cheltuielile de la restaurantul evaluat vor fi suportate de catre Restograf, nu?

Reply

Primul meu contact cu Franta a fost mai exact cu Sudul…si multe amintiri placute sunt legate de mancare si vizitatul unor crame, impreuna cu degustarile de vin…pe care , din pacate la varsta aceea nu le puteam aprecia corect…Dar amintirile raman. Am mancat stridii pe malul marii, crepes in Avignon si cel mai fraged miel in Abbaye de Sylvanes. Dar exista in Romania cineva care ma face sa retraiesc an de an acele amintiri si ma surprinde de fiecare data…si ma recucereste. Restaurantul Clos des Colombes din Olimp. Patroana este un pionier. A venit singura, din Franta, a cumparat teren, a cultivat vie , produce vin si are si un restaurant. Clos de Colombes isi trage numele de la o veche hulubarie pe care dna a lasat-o la intrare. Totul e simplu, placut, primitor si cu aer frantuzesc..Via ingrijita, aleile cu pietris, mesele cu scaune de rachita sau cele facute din butoaie completeaza locul. Mancarea?? Menu-ul se schimba in functie de sezon iar combinatiile sunt dintre cele menite sa incite. Porc cu tuica, trilogie de dovleac , amuse bouche…Mancarea, serviciul, personalul, peisajul, muzica, decorul…totul ma face sa revin an de an, din Februarie pana in Septembrie si sa ma bucur de un colt de Franta la Olimp.

Reply

Doar restaurante din Bucuresti?

Doar recenzii care să nu fi apărut deja undeva pe net?

Reply

    – Poate fi despre orice restaurant din Romania
    – Da, recenzii care sa nu fi fost publicate pe Internet, altfel am putea avea probleme cu Google si alte motoare de cautare, ne-ar putea penaliza pentru duplicare/ furt de continut.
    GB

    Reply

Trebuie sa fie o persoana total echidistanta

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ eight = 9