10 restaurante din Bucuresti unde va puteti organiza nunta – partea I

14 ianuarie 2016 | Locuri cool

In ultima vreme, Bucurestiul s-a umplut de saloane de nunti, spatii special create pentru organizarea unor evenimente de amploare si de o asemenea importanta. Pentru cei care nu sunt mari fani ai acestor spatii, interesul se indreapta tot catre restaurante in care se pot organiza nunti, localuri care ofera si aceasta posibilitate clientilor. Si mai exista, desigur, si spatiile alternative, corturi si alte constructii care sa gazduiasca nunta la romani.

Pentru ca am primit cateva intrebari si sugestii de la cititoare, ne-am gandit sa venim si noi in ajutorul viitorilor miri cu o lista care speram sa fie utila: restaurante din Bucuresti in care va puteti organiza nunta. Momentan prima parte, mai bagam un rand la cuptor.

*P.S. 1: multe restaurante din Bucuresti au creat si spatii speciale pentru evenimente mari, deci nu scapam de tot de aceste saloane de nunti. 🙂

*P.S: daca mai stiti alte restaurante din Bucuresti care pot fi inchiriate epntru organizarea nuntii, va rugam sa ne spuneti printr-un comentariu sau printr-un mail la redactia@localhost.

 

Zahanaua Zexe

Zahanaua Zexe, unul dintre cele mai bune restaurante romanesti, are o oferta completa pentru cei care vor sa-si faca nunta la ei. Au 5 tipuri de meniuri cu preturi cuprinse intre 56 si 119 euro, cu preturi preferentiale duminica sau vinerea. Numar de persoane minim acceptat: 150 persoane sambata, 120 persoane duminica si 100 persoane vineri. Pe langa mancarea si bautura din meniurile speciale de nunta, cei de la Zexe mai ofera si alte daruri mirilor dintre care amintim si noi: artificii si sampanie pentru tort, numere personalizate pentru mese, napron masa, huse si funde scaun, casuta de dar si multe altele. Toate detaliile le gasiti aici.

nunta bucuresti zexe
Zahana Zexe

 

Sole

Restaurantul de la etajul 15 al unei cladiri din apropiere de Piata Victoriei e un loc inediat pentru o nunta. Totul se intampla la inaltime, intr-un salon cu o capacitate de 120 de locuri plus terasa unde proprietarii incurajeaza cuplurile sa tina ceremonia religioasa. Bonus pentru cei mai norocosi: puteti veni cu elicopterul la nunta voastra, cladirea are si heliport. Ma rog, sa nu mai visam si sa va spunem ca meniurile de nunta de la Sole incep de la 65 de euro. Detalii despre nunta la Sole.

nunta buc sole
Restaurant Sole

 

The Roof 

Si daca tot ne-am cocotat pe cladirirle Bucurestiului, sa va mai spunem de un restaurant la inaltime tocmai bun pentru organizarea nuntii: The Roof. Supranumit si restaurantul decapotabil, The Roof e ca intr-un glob de sticla, privelistea putand fi astfel admirata din orice punct al restaurantului. Pe timpul iernii, The Roof poate gazdui 120 de persoane, iar vara restaurantul are o capacitate de 350 de persoane, pe terasa. Meniurile pornesc de la 59 de euro si ajung la 79 de euro.

nunta buc the roof
The Roof

 

Palatul Odeon 

In Palatul Odeon e si restaurantul romanesc cu mancare foarte, foarte buna, Zahana 33. In acest „palat” exista 2 saloane care pot fi inchiriate pentru nunta voastra: Salonul Regal (150 de locuri) si Salonul Amadeus, mai intim (50-60 de persoane). Meniurile de nunta incep de la 70 de euro si ajung la 90 de euro, detaliile despre ce puteti manca si bea de acesti bani, aici.

nunta bucuresti salon regal
Salonul Regal
nunta bucuresti salon amadeus
Salonul Amadeus

 

Cherie Hotel Boutique & Restaurant 

Cherie Saveurs de Russie e un restaurant rusesc cu mancare buna si un decor bogat si luxos. Cherie e parte dintr-un hotel boutique, un restaurant cu o capacitate totala de 70 de locuri impartite pe cele 3 sali disponibile. Tot la Cherie exista si o gradina cu terasa pentru nunti intime de vara la care puteti avea in jur de 50-70 de invitati. Meniul e personalizat in functie de dorintele voastre, trebuie sa-i contactati pe ei pentru detalii.

Cherie saveurs de Russie - restaurant specific rusesc in Bucuresti
Cherie Saveurs de Russie

 

Locanta Jaristea 

Locanta Jaristea e deja o bucata din istoria Bucurestiului, un local sustinut atat de mit si fascinatie, cat si de istoria gastronomica per se. Aici lucrurile pentru organizarea nuntii sunt foarte clare: meniul de mancare vine in 3 variante, una de 220 lei, una de 260 de lei si ultima de 320 de lei. Pentru bauturi exista 2 meniuri, unul de 60 de lei si celalalt de 80 de lei. Mai exista o taxa pentru personalul de servire (2500 lei) si posibilitatea de a inchiria taraful casei, dar si alti artisti care sa faca SPECTACOL. Jaristea poate primi de la 90 pana la 140 de oaspeti iar toate detaliile despre mancare, meniu si program artistic le gasiti aici.

Restaurant romanesc Jaristea - Bucuresti
Restaurant Jaristea

 

Palace Pub

Palace Pub, asa cum ii spune si numele, e un restaurant din frumosul Palat Bragadiru. Pe lanaga pub-ul de la Palat, la Palace gasiti si o gradina interioara minunata cu o capacitate de aproximativ 200 de persoane. Atat pub-ul cat si gradina pot fi inchiriate pentru o nunta altfel la palat, meniurile fiind in jur de 150 lei/ persoana. Detaliile despre nunta la Palace Pub, aici.

nunta bucuresti palace pub
Palace Pub

 

Passion

Passion Club e un restaurant mai degraba creat pentru evenimente speciale decat pentru iesiri de zi cu zi. La Passion exista 3 saloane: salon Lotus (65-90 de persoane), salon Mandarin (80-120 de persoane) si salon Ametist (120-220 de persoane). Pentru oricare salon exista si 2 tipuri de meniuri din care puteti alege: Safir la 50 de euro si Rubin la 53 de euro. Detalii despre nunta la Passion restaurant.

nunta bucuresti passion
Restaurant Passion

 

The President 

The President e un spatiu imens in Parcul Tei, un loc cu gradina mare, dar si 3 saloane pentru nunti. The President e cu vedere la lac, ceea ce da o nota speciala evenimentelor de aici. Pentru nunta puteti opta pentru: salon Milano (100-200 de persoane), salon Roma (60-150 de persoane), salon Verona (100-400 de persoane) si salon Florenta (100-400 de persoane). Terasa are o capacitate de 600 de persoane. La The President exista si deja clasicele meniuri de nunta, pornind de la 75 de euro si ajungand pana la 137 de euro, in acest pret fiind cuprinse mancarea, bautura, dar si decoratiunile de nunta plus alte aranjamente. Detaliile despre nunta la The President.

nunta bucuresti salon milano
Salon Milano
nunta buc salon
Salon Roma

Trattoria Buongiorno

Lantul City Grill cu Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescarus, Hanu’ lui Manuc, dar si Tratoriile Buongiorno pot fi inchiriate pentru evenimente speciale, ba mai mult au si un consilier de evenimente pentru nevoile si dorintele clientilor. Noi ne-am oprit la Trattoria Buongirono Lido pentru ca ni se pare cea mai potrivita pentru o nunta. Dar detaliile le cereti direct de la ei.

nunta buc buongiorno
Buongiorno Lido sursa foto

 

Speram sa va fie utila aceasta lista cu restaurante din Bucuresti unde va puteti organiza nunta si speram sa ne ajutati s-o completam si pe a doua si, de ce nu, chiar pe a treia. Si raspunsul vostru speram sa fie DA. 🙂