10 oferte de Revelion la restaurantele din București

6 decembrie 2019 | Locuri cool

„Noi unde facem Revelionul?”. Dacă nu cumva ți-ai făcut planuri din timp, atunci te numeri și tu printre cei care, pe (aproape) ultima sută de metri, își pun această întrebare.

 

Este o vorbă că un bun gospodar își face din vară provizii pentru iarnă. La fel și unii dintre noi, mai hotărâți, și-au făcut din timp planurile pentru petrecerea dintre ani. Pentru cei mai indeciși, însă, decizia este de multe ori amânată până în decembrie. Iar când ne dăm seama că riscăm să stăm acasă, începem să ne agităm și să căutăm oferte bune pentru petreceri care par interesante.

Oameni la petrecere de Revelion ciocnind pahare de vin
Știai că „Revelion” vine din franțuzescul „reveillon/reveil”, care înseamnă „trezire”?

10 oferte de Revelion la restaurantele din București

Așadar, dacă și tu faci parte din grupul nostru, al întârziaților pe final de an, nu dispera! Dacă te miști repede, mai ai șansa să prinzi o masă la un local care organizează o super petrecere. Noi am făcut o listă în care am selectat câteva dintre locurile cool din București, care au oferte de Revelion foarte bune, iar distracția pare a fi garantată!

Biutiful Downtown

Colaj de poze cu afis de revelion la Biutiful Downtown si imagine din interiorul restaurantului plin de oameni
Biutiful Downtown este o renaștere a primului Biutiful, deschis în 2012 în centrul Vechi al Capitalei și închis în2015

Biutiful Downtown, de la Timpuri Noi, este unul dintre cele mai cool localuri din București. Și cele mai frumoase. Iar dacă atmosfera e mișto pe tot parcursul anului, noi zicem că o să le iasă și o super petrecere.

Este primul an în care se organizează Revelionul în Downtown și promit ei cele mai gustoase preparate, o selecție specială de băuturi și super muzică de la DJ Sylvio. Plus ceva surprize, ca să începem anul cu bine.

Accesul se face pe bază de rezervare. Preț: 590 lei / persoană

Testează restaurantul înainte! Rezervă o masă la Biutiful Downtown

Linea / Closer To The Moon

colaj cu afisul de revelion o imagine de pe terasa cu mesele in igluuri si alta din interiorul restaurantului
It will be a sit & stand party, asta înseamnă că vei dansa și te vei bucura de food & cocktails

Un alt local fooarte frumos este Linea. Este unul din cele mai populare skybaruri din București, situat pe Lipscani, iar dacă ești un împătimit al ieșirilor în oraș, cu siguranță l-ai vizitat măcar o dată (sau, dacă n-ai făcut-o, ți-ai propus măcar). De Revelion, luna ne promite „Miracle on Victoriei”, dacă pe 34th street nu se poate (mai știi clasicul film de Crăciun?). Setează reperele, pregătește-ți outfit-ul, dă share răspunsului. Party mood on! Meniul este fix, dar foarte bogat și cu preparate una și una, la fel și meniul open bar.

Accesul se face pe bază de rezervare. Preț: 550 lei / persoane

Testează restaurantul înainte! Rezervă o masă la Linea / Closer To The Moon

It Cucina

colaj cu afisul de la restaurantul it cucina si 3 imagini cu restaurantul in ansamblu, barul si asezarea mesei
It Cucina este un restaurant cu specific italian/mediteranean, preparate de fine dining și un bucătar cu stele Michelin

Situat în zona de nord a Bucureștiului, la Herăstrău, It Cucina este un restaurant în care bucătăria italiană este adusă la rang de artă. Cu o amenajare luxoasă și preparate gătite în bucătăria Chef-ului cu stele Michelin, Salvatore La Ragione, localul promite să te facă să te simți cu adevărat răsfățat cu tot ce are mai bun de oferit un restaurant – numai finețuri și delicatesuri de fine dining! Nu te gândi însă că atmosfera va fi una rigidă. Din contră! O să fie muzică live și ambianță întreținută de Antonio Fabrizi & friends.

Accesul se face pe bază de rezervare. Preț: 250 euro / persoană.

Testează restaurantul înainte! Rezervă o masă la It Cucina

Lido’s Brasserie

colaj pentru oferte de revelion cu afisul de revelion de la restaurantul lido brasserie si doua imagini in interiorul restaurantului
La Lido’s Brasserie poți oricând degusta o cafea aromată, servi masa de prânz sau savura un cocktail seara, într-o atmosferă plăcută.

Amplasată în cadrul hotelului Lido by Phoenicia, pe Bulevardul Magheru, Lido’s Brasserie readuce la viață gloria vremurilor de altădată, păstrându-și aerul nostalgic al Micului Paris Interbelic. Drept pentru care și petrecerea lor de Revelion urmează același concept, adaptat timpurilor noastre moderne. Guys suit up. Girls dress to kill. As a dancer or silent screen star. Așa scrie pe afișul lor. Sună foarte distractiv, nu? Mai promit și muzică live și DJ all night, un meniu premium bar & buffet full open, entertaineri și multe altele. Grăbește-te dacă vrei să prinzi loc!

Accesul se face pe bază de rezervare. Preț: 600 lei / persoană

Testează restaurantul înainte! Rezervă o masă la Lido’s Brasserie

Stadio – Restaurant cu Atrium

colaj foto pentru oferte de revelion de la restaurant stadio, cu afis, lofo cu litere volumetrice si imagini de la petrecerea de revelion 2019
Stadio este un restaurant cu specific italian / internațional cu un meniu foarte interesant (inclusiv denumirile sunt foarte haioase) și preparate de-li-cioa-se!

Hai să ne distrăm ca-n ‘90 de Revelion! Nu știu cum se face și cum au descoperit ei rețeta minune, dar la Stadio nu ai cum să nu te simți bine! Este un loc din zona Universității, atât de relaxat și fresh încât uiți de toate inhibițiile și te simți în largul tău. De Revelion, la Stadio e cu muzică pe care să dansezi, open bar & buffet la care visezi și distracție adevărată ca-n vremurile d-altădată! Discoteka e super show de muzică live și dans, plus un spectacol de magie și live DJ. Iar ca să fie treaba treabă, în meniu au pus bunătăți una și una, cum numai ei știu să facă! Meniul este tip open buffet și open bar.

Accesul se face pe bază de rezervare. Preț: 449 lei / persoană. 10% discount pentru grupuri de peste 10 persoane. 50% reducere pentru copii.

Testează restaurantul înainte! Rezervă o masă la Stadio – Restaurant cu Atrium

Moon Brasserie

coloaj cu afisul de revelion de la restaurantul moon brasserie, mese aranjate frumos si eduard cotoara la microfontara
Eduard Cotoară este maestru la chitară clasică și chitară bass și va fi live de Revelion la Moon Brasserie.

Moon Brasserie de la Unirii este una dintre cele mai simpatice brasserii, iar locația de pe Cheiul Dâmboviței și ferestrele mari creează o atmosferă foarte plăcută! Și dacă în timpul anului aici vii să iei micul dejun sau prânzul, ori o cină relaxată împreună cu prietenii, de Revelion te vei bucura de aceeași atmosferă specifică, specială. Meniul este bogat, cu preparate internaționale, pe toate gusturile, dar cum aici se mănâncă bine de obicei, cu siguranță totul va fi foarte gustos! O să fie și DJ live dar și un concert Eduard Cotoară .

Accesul se face pe bază de rezervare. Preț: 490 lei/persoană.

Testează restaurantul înainte! Rezervă o masă la Moon Brasserie

Freddo Bar & Lounge

colaj foto pentru oferte de Revelion de la freddo bar cu imaginea afisului si trei imagini cu oameni distrandu-se si dansand
Freddo Bar&Lounge este o locaţie în care petrecerile se ţin lant, un loc cool în care mergi să te distrezi până dimineața.

Și dacă tot am dat o tură prin restaurante, am zis să vedem ce oferte de Revelion găsim și prin cluburi/pub-uri. Așa am ajuns la Freddo Bar & Lounge, de pe strada Smârdan. Locul este foarte cool și foarte frumos amenajat, cu un design modern – spre exemplu, acoperișul este complet retractabil și pereții din sticlă sunt glisanți. Fiind una dintre cele mai exclusiviste localuri din Centrul Vechi, nu e de mirare că petrecerea de Revelion va fi una de tip Elegant Affair. La fel și dress code-ul. Pe lângă bufetul care conține preparate precum cheeseburger, aripioare sau costițe de porc, meniul include o mulțime de băuturi fine (precum Moet, Beluga sau Grey Goose) și poți opta pentru oferta de băuturi VIP sau standard.

Accesul se face pe bază de rezervare. Preț: între 150 lei și 500 euro, în funcție de rezervare și consumație.

Testează restaurantul înainte! Rezervă o masă la Freddo Bar & Lounge

The Vintage Pub

colaj cu afisul de revelion de la vintage pub, interiorul localului si imagine cu oameni distrandu-se la o petrecere
Deschis zilnic, pub-ul are o capacitate de aproximativ 200 de locuri în interior, plus o terasă exterioară de peste 200 de locuri.

Tot în zona baruri/puburi se înscrie și The Vintage. Și tot în Centrul Vechi, tot pe strada Smârdan. Nu e weekend în care aici să nu se țină o petrecere! Drept pentru care are renumele de pub în care mergi să dansezi și să bei ceva, pentru ca apoi să te distrezi până dimineața. Pentru petrecerea dintre ani, The Vintage a ales ca temă The Shinny White Escape. Așa că hai să strălucim împreună până dimineața și să întâmpină anul cu scântei, zâmbete și vise noi pentru anul ce urmează! Totul pe muzica lui Deejay Fly și Mc Bee. Dresscode: formal with a touch of white.

Accesul se face pe bază de rezervare, minim 4 persoane. Preț: între 150 lei și 490 lei / persoană.

Testează restaurantul înainte! Rezervă o masă la The Vintage Pub

Daimon Club

colaj cu afisul de Revelion de la daimon, sala de evenimente si o masa ornata festiv
Daimon este o locație ideală pentru petreceri private (nunți, botezuri, mese festive), dar și pentru întâlniri business (conferințe, recepții, mese de protocol).

Daimon Club de la Tineretului este unul dintre spațiile cele mai ofertante din București fie că este vorba de luat masa în oraș, de spațiu pentru evenimente sau chiar activități fizice. Și tocmai pentru că dispune de un spațiu foarte generos pentru organizarea unor petreceri de amploare, de Revelion aici se organizează Exotic Party. Muzică latino, lumini spectaculoase, meniu culinar premium, open bar all night long și o atmosferă exuberantă – acestea ar fi ingredientele pentru o seară minunată. Muzica va fi asigurată de Strada Pogo band și DJ Bidi. Iar meniul conține un aperitiv apetisant cu 7 sortimente de bucate, două feluri principale absolut delicioase, un tort festiv, open bar diversificat, long drinks și vinuri atent selecționate.

Accesul se face pe bază de rezervare. Preț: 450 lei / persoană.

Testează restaurantul înainte! Rezervă o masă la Daimon Trattoria

Restaurant DaDa

colaj cu afisul de revelion de la restuarantul Dada, privire de ansamblu asupra meselor si o imagine cu masa plina de preparate festive
Soganul de Revelion? „Let’s Make New Year’s Eve Great Again!” Foarte simpatic!

Situat pe strada Matei Voievod, în zona Vatra Luminoasă, DaDA este un restaurant sofisticat cu un decor avangardist, atmosferă caldă şi un lounge bar modern. Spațiul este generos, aerisit, așa că se potrivește la fix pentru o petrecere. Iar pentru Revelion s-au pregătit ca la carte, cu muzică live alături de Marius Florentin Ademar și Artist Miss Lu – Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku (persoană pasionată de anime și manga) din România. În plus, ai preparate delicioase și open bar!

Accesul se face pe bază de rezervare. Preț: 550 lei / persoană, All Inclusive.

Testează restaurantul înainte! Rezervă o masă la restaurant DaDa