6 restaurante cu locuri de joacă pentru copii în București

21 decembrie 2018 | Locuri cool

Părinți, vești bune! Astăzi vă vom da câteva tips de restaurante cu loc de joacă pentru copii, numai bune pentru o ieșire în capitală, relaxantă și fun atât pentru voi, cât și pentru cei mici.

Știm că uneori restaurantele preferate ale părinților nu oferă și locuri fun pentru copii, făcându-le nepotrivite pentru un hang out session între părinții care ar vrea să mai stea să povestească la un pahar. Din fericire, Bucureștiul ține pasul cu restul Europei, așa că de la un an la altul noi restaurante își deschid ușile și pentru pitici, oferindu-le locuri de joacă.

Mai jos, 5 restaurante în care puteți merge liniștiți cu picii voștri, prietenii și copiii lor, iar, cât voi stați la povești și cafele, cei mici se pot distra și socializa cu alți copii.

Restaurant Phill

În ciuda prețurilor nu foarte joase, Restaurantul Phill din Pipera a devenit deja unul dintre locurile preferate ale părintilor și copiilor care îl vizitează frecvent. Amenajat modern, cu un loc de joacă generos și plin de lucruri interesante și fun de făcut pentru copii, restaurantul stă bine nu doar la capitolul spațiu pentru copii, ci și la meniu.

Conacul Nobil

Într-o casă boierească de pe bulevardul Pache Protopopescu găsim un restaurant cu specific internațional, dar creat după orânduirea românească, cu un loc de joacă spațios amenajat în mansardă, unde copiii se pot distra sub supravegherea unui angajat al restaurantului.

Weiss Bier Garden

Părinții iubitori de bere vor aprecia sigur acest loc. Weiss Bier Garden nu are doar un meniu căruia nu îi poți rezista, ci și un loc de joacă amenajat pentru copii, care îi va entuziasma pe cei mici. Mai mult, până și copiii au un meniu dedicat lor, deci nu mai încape nicio urmă de indoială că este locul perfect pentru ieșirile și mesele în familie.

Mahala

Situat în zona Palatului Bragadiru, celebrul restaurant cu meniu românesc a impresionat deja numeroși pofticioși care i-au trecut pragul și i-au încercat delicatesele. Micul loc de joacă pentru copii va da părinților răgazul unei pauze bine meritate, într-un decor fascinant, cât cei mici descoperă lumea prin joacă.

Chez Marie

Situat în centrul Bucureștiului, pe Str. General Henri Mathias Berthelot. Nu vă lăsați păcăliți de atmosfera elegantă și sofisticată, parcă făcută doar pentru oameni mari; locul are un loc de joacă pentru copii ce poate fi considerat un adevărat parc de distracții pentru cei mici. Cât tu frunzărești meniul, copiii se pot juca în gradină în spațiul special amenajat pentru propria lor distracție.

Trattoria Monza

Amplasată lângă parcul Alexandru Ioan Cuza din titan, această trattorie foarte populară are un loc de joacă exterior unde copiii se distrează de minune sub ocii părinților în timp ce aceștia servesc masa.

Știți și alte restaurante cu locuri de joacă pentru copii din București? Spuneți-ne și nouă!

E folositor? Dă-i share!