8 terase cu vedere spre lac în București

20 august 2019 | Noutati

Vara este o desfătare pentru ieșitul în oraș. Capitala este împânzită de terase elegante și pitorești, ascunse prin grădini din zona veche sau deschizându-se spre parcuri ori lacuri.

Iar terasele cu vedere la lac sunt printre cele mai căutate. Iată, așadar, câteva exemple de locuri unde îți poți petrece după-amiezile sau serile de vară și poți să te bucuri de liniștea pe care ți-o dă lacul.

Biutiful by the Lake

Un loc ce și-a câștigat renumele și a devenit emblematic pentru lacul Herăstrău este Biutiful by the Lake, o terasă ponton situată chiar pe apă. Ziua este locul potrivit pentru un prânz cu prietenii sau un prânz de afaceri, în vreme ce seara localul se animă de cei ieșiți la cină sau doar la un pahar de vorbă, în vreme ce în weekend terasa devine neîncăpătoare pe timpul nopții, când muzica adună petrecăreții.
Rezervă o masă la Biutiful by the Lake

Aperitivo Bar

Cu un design elegant, terasa ponton de pe malul lacului Herăstrău este locul mai relaxat oferit de Isoletta clienților săi care vor să se bucure de o vară casual. Cu un meniu scurt, de tip bistro, care, însă, acoperă gusturile tuturor categoriilor de oaspeți, Aperitivo este pregătit pentru un prânz rapid sau pentru o cină necesară înainte de distracția de seară. Pentru că aici seara volumul muzicii crește și lumea se adună pentru a petrece timp de calitate împreună cu prietenii și, de ce nu, chiar pentru a dansa.
Rezervă o masă la Aperitivo Bar

Restaurant Pescăruș

Unul din restaurantele de referință ale Bucureștiului, cu o vechime de zeci de ani, Pescăruș a fost mereu un punct de reper în Parcul Herăstrău. Redecorat în urmă cu câțiva ani de un designer cunoscut și oferind un meniu axat pe pește și derivate, Pescăruș are o terasă mică cu vedere la lac, însă datorită amplasării pe un deal, perspectiva sa este numai bună.
Rezervă o masă la Restaurant Pescăruș

Funky Lounge Herăstrău

Terasa de pe lacul Herăstrău și-a câștigat renumele pentru petrecerile de zi din weekend, însă nici meniul bogat, ce se schimbă de la un sezon la altul, nu trebuie ignorat, mai ales în timpul săptămânii. Situată la marginea lacului, terasa are o priveliște largă, ce cuprinde în zare Casa Presei Libere și întinderea apei mărginită de vegetația bogată.
Rezervă o masă la Funky Lounge Herăstrău

Laguna Verde

O oază în afara Bucureștiului, situată la doar 15 minute de zona de Nord a Capitalei, în Balotești, Laguna Verde este un complex cu spații de cazare, baltă de pescuit și un restaurant cu o terasă generoasă situată exact deasupra lacului. Meniul este unul bogat în pește, iar complexul găzduiește anual Festivalul scoicilor, ce atrage mii de vizitatori în acel weekend.
Rezervă o masă la Laguna Verde

Complex Herăstrău

Unul din locurile cu tradiție din Parcul Herăstrău este Complexul cu același nume ce reunește hotel, bază sportivă și restaurant. Însă piesa de rezistență pe timpul verii este terasa-ponton de pe lac, iar pentru evenimentele speciale există și două vaporașe de închiriat care pleacă de la același ponton și pot găzdui petrecerile private în largul lacului.
Rezervă o masă la Complex Herăstrău

Restaurant Diplomat

Situat în incinta Clubului Diplomatic, restaurantul Diplomat continuă tradiția de aproape 100 de ani a locului. Terasa sa este organizată pe prispa generoasă a clădirii istorice, cu vedere la terenul de golf și Lacul Herăstrău. Meniul este unul de inspirație internațională, cu puternice accente mediteraneene, iar liniștea parcului înconjurător te poartă în afara orașului agitat.
Rezervă o masă la Restaurant Diplomat

Taverna Racilor Herăstrău

Ce loc mai bun să te delectezi cu o farfurie plină de raci dacă nu pe malul unui lac? Situat la intrarea în Parcul Herăstrău, restaurantul este locul perfect pentru o masă în familie pe timp de weekend, iar terasa sa te face să te simți în vacanță.
Rezervă o masă la Taverna racilor Herăstrău