Blues si jazz la Red Angus

7 decembrie 2013 | Noutati

Red Angus Steakhouse are un nou muzician rezident, venit din SUA.

Brent Melancon la Red AngusRestaurantul Red Angus Steakhouse din strada Franceza nr. 56 anunta inceputul colaborarii cu muzicianul Brent Melancon, noul rezident al localului. Dupa jumatate de an de spectacole reusite, Red Angus Steakhouse isi ia la revedere de la trupa Marcian Petrescu si Trenul de Noapte, si merge mai departe in promisiunea de a oferi oaspetilor sai o experienta 100% autentic americana.

Brent Melancon, in varsta de 36 de ani, este o voce apreciata si recunoascuta in cadrul festivalelor de muzica din New Orleans, capitala bluesului si jazzului din SUA. Canta vocal, la chitara si la vioara, inca de la 15 ani,  si a dobandit recunoastere in SUA, atat din partea iubitorilor de muzica, dar si din partea senatului statutului Louisiana.

In evolutia sa profesionala, se remarca urmatoarele etape: in 2011, Brent Melancon a primit titlul de muzician in ascensiune si a fost premiat in cladirea Louisiana State Capital Government Building, unde a concertat pentru oameni politici si artisti, in 2012, piesele sale au aparut in documentarul Go Coast Louisiana si, in 2013, a urcat pe scena Voice of the Wetlands, festival muzical ce promoveaza atragerea atentiei asupra eroziunii zonelor de coasta.

Brent Melancon canta jazz si blues, la Red Angus Steakhouse in fiecare seara, de miercuri, pana sambata, incepand cu ora 20:00.

(comunicat de presa)

Brent Melancon