Brunch cultural in stil japonez la restaurantul Benihana

18 mai 2016 | Noutati

Japonia a dat lumii o bucatarie bogata si sanatoasa, una in care sushi-ul e la loc de cinste. Despre sushi si alte comori culinare ale Japoniei puteti afla mai multe la acest brunch cultural. Detaliile le aflam chiar de la organizatori:

benihana

Sub conceptul “Explore.Taste.Celebrate”, restaurantul Benihana organizeaza cu ocazia Zilelor Culturale Japoneze, un Brunch tematic cu arome si preparate traditionale din inima Japoniei, unde oaspetii pot experimenta bucataria japoneza autentica si se pot bucura de momente cu specific cultural. Evenimentul va avea loc duminica, 22 mai, incepand cu ora 12:00, la restaurantul Benihana, din incinta hotelului Sheraton Bucuresti.

Intr-o atmosfera stropita de cultura si arta culinara, oaspetii pot explora o varietate larga de sushi cu topping-uri, umpluturi si condimente diverse oferite de Sushi Bar-ul Benihana si se pot delecta cu o degustare de Sake, servit dupa practicile traditionale, ce va fi insotita si de o scurta incursiune in istoria bauturii.

Din festinul japonez si suprizele pregatite de restaurant, nu va lipsi nici spectacolul culinar de la mesele Teppanyaki, unde specialitatile Benihana vor fi pregatite de catre Chefi intr-o atmosfera prietenoasa, interactiva, cu cele mai variate giumbuslucuri.

Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0751.169.889.

Despre Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar

Situat in centrul Bucurestiului, la primul etaj al Hotelului Sheraton Bucuresti, restaurantul Benihana ofera bucatarie japoneza teppanyaki autentica, precum si un bar sushi. Recent renovat, restaurantul Benihana face parte din celebrul lant international, fiind o prezenta unica pe piata locala de fine-dining, dar si unul din cele mai apreciate restaurante din Bucuresti.